- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi minik_prince
- #5.101
Aynı gün içerisnde bir iki damla dahada gelmedi cnmKac gün sürmüstü canim lekelenme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı gün içerisnde bir iki damla dahada gelmedi cnmKac gün sürmüstü canim lekelenme
Yok daha bende durumlar aynı tatlım , daha adet olmadım salı gününe kadar gelmezse tekrar gebelik testi yaptırıp doktoruma gideceğim inşallah :)@pinkglove S -Syma- @Repse @Mermaid6734 @Baloglusunannesiii @AayyssnnrrMrs black kizlarimmm nasilsiniz????
varmi bu haftayi guzel haberle baglayan biri???
![]()
Aynı gün içerisnde bir iki damla dahada gelmedi cnm
Ben bekliyorum valla :))((Bende oyle dushundum yaaao zaman gelsin calishmalar
bugunde kusermish
![]()
InshAllah kuzum cok saolDoğru kuzum ne bilem. Bu dğşük sebepleri pıhtılaşma da oluyormuş ya çok istemedim yala bir daha ki yaşatmasın rabbim hiçbirimize aklıma geldi söyleyeyim didim kuzum :) başaracaksın başaracaz :))))
Napiyim kuzucum ben bu ara pek giremiyorum ara afa girio geriden takio cakismalarii. Asil guzel haberler sende olcak jnsallah moral bozmadan tamam mi bende bisicik yokk :))Nabıyon bakem bal böcüğü :))
Benimkide daha dush alacakmish:///Ben bekliyorum valla :))((
InshAllah kuzum:)Yok daha bende durumlar aynı tatlım , daha adet olmadım salı gününe kadar gelmezse tekrar gebelik testi yaptırıp doktoruma gideceğim inşallah :)
Benimki coooktaan yalan oldu yinee :))Benimkide daha dush alacakmish:///
Olsun kuzum geriden ileriden çalışmalar güzel sonuçlanacak hayırlısı ile bidenem inşallah bakalım umudumuz o yönde hala patlamadık :))Napiyim kuzucum ben bu ara pek giremiyorum ara afa girio geriden takio cakismalarii. Asil guzel haberler sende olcak jnsallah moral bozmadan tamam mi bende bisicik yokk :))
Canımm hosgeldin :)Napiyim kuzucum ben bu ara pek giremiyorum ara afa girio geriden takio cakismalarii. Asil guzel haberler sende olcak jnsallah moral bozmadan tamam mi bende bisicik yokk :))
Ayyy inshAllah kuzum bende sagsalim gelsinde fark etmez ama bende kiz cocuguna bayiliyorum:))))
Gunaaydinn canimmm ❤ hosbuldumm nasilsinnnCanımm hosgeldin :)
Üzülme arkadaşım olur mu nefret ediyorum o kırmızılardan hayırlısı ile tez vakitte gelir Bebişler inşallahGünaydın arkadaşlar, gördüm kırmızıları yaaa![]()
minik_prince canım benim yeni bat 25 mayıs kaydedebilir misin listeye, Mayıs’a umutluyuz bakalım :)
Eki Görüntüle 2139603 Kızlar merhaba sizce durumum nedir?
Bu testlere gore gebelik var gibi goruluyor :) Hemen özelde ya da acilde kan testi yaptirin derim umarim gönlünüzce olmustur hersey.