slm bayanlar bende araniza yeni katildim ve cok heyecanliyim bende tup bebek tedavisine basladim suan genita ecopirin ve folidence kullaniyorum. 19 mayista genitayi birakip adet olmayi beklicm we ignelere baslicm. sali gunu ilac raporu cikaricm izmirde ege dogum evinde basladim. ilaclariniz ne kadar tuttu
ins. yabangulu sen basladinmi tedaviye
esi tese ameliyati olup sperm bulunan varmi
2012 mayıs son kullnma tarihli gonal ihtiyacı olan var mı kızlarr ücretsiz yollancakk..
kizlarrrr yarin sabah yumurtalarim toplanacak lokal anastazi ile ama inaninki panik halindeyim.insallah korktuguma degmez.nazayde hala yoksun ortada haberlerini bekliorum.
Günaydın kızlar buraya da yazayım kendimi kötü hissediyorum 30 nisanda bana 2 adet 8 hücreli grade1 ve 2 embriyo transfer edildi.. Dün 9. günümdü ve ben kan tahlili yaptırdım 0,63 çıktı moralim çok bozuldu tabi bugünde karnım regl olacakmış gibi ağrıyor ve göğüslerdeki hassasiyet azaldı sanki.. Aslında çok erken yaptım biliyorum ama içime kurt düştü işte artık Allahtan hayırlısı hepimizin hakkında hayırlısını versin Allahım...
canım ya hadi hayırlısı olsun sonucu mutluluk olsun inşallah.
saol canimmm kortuguma degmemis hic bisi anlamadim sadece seyrettim nasil topluolar die.8 yumurta topladilar bakalim ne olcek sabah hastaneyle konusulcak tranfer ne zaman die.sen ne durumdasin beren?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?