nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

canım benim ben iyiyim canım ailemin yanındayım şimdi 10 gün kadar burdayım sonra da yaylaya kayınvalidemlere geçerim nasipse her namazın ardından sua ediyorum canım sana da siğer arkadaşlarada rabbi yüzünüzü güldürsün hayırlı evlatlar versin didye.sınavda başarılar diliyorum güzel bir şey yapıyorsun bence.mptüm seni canım

evet canım kimseler yok bizleren başka.neyse haber almak iyi oluyor sizden.allah kolaylık versin canım en kısa zmanda tamirat işleri biter de rahata erersin çünkü evde eşya varken yenilik yapılması çok zor oluyor inan.bende de bulantı yok çok şükür.akşam yemeğinden sonra hazımsızlaık ve şişlik oluyor biraz.geçen haftalarda az da olsa vardı şimdi hiç kalmadı.hatta bitti diye endişelendim doktora gittim:)) çok şükür pıtır pıtır kalbi atıyordu.dayanamadım ğladım.tabi heyecandan tansiyonum yükselmiş.bu arada nazayselerin testlerinden yaptırdım şükür herşey iyi çıktı.kızlar .doktor bana pronatal elevit vyorume küçük şişelerde kan ilaçları verdi.çok iyi tavsiye ederim.sizler neler kullanıyorsunuz.bir de progestan 200 ağızdan kullanıyorum dr 28 haftaya kadarkullanacaksın dedi.sizler ne durumdasınız.

senı anlıyorum cnm ben de hep dua ettıgımde bu hasretı ceken herkese dua edıyorum.Allahım kabul etsın ınsallah.sınavın ıyı gecmıstır ınsallah cnm...ben de cok opuyorum...

senı anlıyorum cnm ben de hep dua ettıgımde bu hasretı ceken herkese dua edıyorum.Allahım kabul etsın ınsallah.sınavın ıyı gecmıstır ınsallah cnm...ben de cok opuyorum...

kızlar merhaba ya arkadaşlar güzel haberlerin hepsi peşi peşine geldi tutasteee ben urfayaaa kadrolu atanmışım canımm ya sen ordaydın değil mi artık görüşürüz tatlımmm yaa ay kızler şoktayımm ya cuma açıklanmış ben bide cumartesi sınava girdim bakmamıştım sonuçlara rabbim sennn ne büyükksünnnn

canım hayırlı olsun.çok sevindim.inşallah güzel biryer olur.biz bu sene adanaya tayin isteyeceğiz bakalım hayırlısı.eğer atamamız olmazsa mutlaka görüşürüz.tam olarak neresi canım.sen hemşireydin değil mi.şanlıurfa çalışılacak güzel yerlerden biridir.

tatlım yer olarak belli değil işte artık bişeyler yapıcaz.inş tez zamanda iskenderuna tayinim olur yoksa bebiş ben zor olur.türkiye kamu hastaneleri kurumu diye yazıyodu öyle atandım.ayyyyy çok heyecanlıyım kaç yıldır kadro bekliyodum ümidimi kesmiştim.rabbim yüzümüzü güldürdü çok şükürr.inş görüşürüz seninle evet ben hemşireydim canım

bu sene sana uğurlu geldi ne güzel.bebeğin geliyor atandın daha ne olsun.allah kizmseye darda bırakmaz.darısı diğer arkadaşlara inşallah

kızlar hepinizi çok özledim işten çıktım bilgisayar olmadığı için uzun zamandan beri giremiorum
maalesef bebeğimi kaybettim kalp atışını duyamadık kese ve kesenin içinde bebeği gördük ama kalbi gelişmedi
haırlısı böyleymiş hepiniz çok öpüyorum allaha emanet olun

kızlar merhaba. bende tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum amh 0.3 çıktı eşimin spermiyogramda kötü. 8 ay önce bi dış gebelik geçirdim metatorax ile sonlandırıldı durumumuz çok vahimmiş tüp bebeğe bile almak istemedi bazı dktorlar. nerde yaptırıyosunuz hangi hastane hangi doktor?biz rapor çıkarıyoruz vercekler ama çoğu hastanenin sgk ile anlaşması yok. fiyatlarsa çok uçuk. iyice umudumu yitirdim önceden bi umudum vardı ama artık yok gibi. hatta 6 ay sigaraı bıraktım sonra üstüste her ay hayal kırıklığı olunca tekrar başladım ne yapıcam bilmiyorum

canım benim.çok üzüldüm.inan hep merak içindeydik neler olduğunu da bilmeyince insan kötü oluyor.canım allah sabır versin.inşallah birdahaki sefere kalbi de atar kendi de büyür.sağlıklı bir bebeğin olur.biraz dinlenmeye ihtiyacın vardır.ne kadar güçlü olsa da insan böyle bir durumda sarsılıyor.sen de ne zaman kendini hazır hissedersen yeniden denersin

canım hiç böyle şeylere takma sen de bir tane yumurta eşinde de bir tane sperm olsa yine kafi.bende de stresten dolayı rezerv azlığı vardı eşimin zaten değerleri 500 bin kadardıçilk denemede çok şükür oldu.sen gönlünü ferah tut ve güveneceğin bir dr bul.hangi şehirdesin

cnm stres yapma ve sigarayı bırak bence.ankara unv tip fak cok rahat yapabılırsın ben ıstnbuldan gıdıp geldım rabbıme sukurler olsun tuttu bır oncekı denememı ıstanbulda yapmıstım kımyasal gebelık yasadım maalesef.ankara bna ugrlu gldı cnm

elifim ck uzuldm ya uzun zmndr yoktun ck merak ettık senı kıymam ya rabbım en kısa zmnda bebegıne kavustrsun ınsllh senı...

topiğe kimsecıkler ugramaz olmuş kızlarr...:))))

sen baya bı zmndr yoksun bde kımse ugramz olmus dıosun kıs :)))

kızlar tekrar merhaba. ağustos 10-15 gibi inşallah embriyo transferim yapılacak benimde. tedavim long protokol+ oks. şu an lucrin iğne kullanıyorum. adet olmayı bekliyorum. adetin 2. günü pregon iğne kullanmaya başlayacağım. amh: 0,3 benimde çok düşük. ama çok şükürki eşimin sperm kalitesi ve sayısı çok iyiymiş. çikolata kistim var birde. rahimde miyom vardı o alındı. şekil bozukluğu vardı o da düzeltildi. tek tüp kapalı birde. sizce nasıl durumum? çok mu kötü

tatlım ne zorluklar yasayanlar var rabbım nasıp etmısse yuzun gulecek emın ol esınde sorun olmaması cok ıyı hıc uzulme bol bol dua et allaha sıgın ınsallah yuzun guler cnm bnm...

teşekkürler.. bugün pregona başlıyorum. doktor dün toplamda 7 yumurtam olduğunu, tahminen 2 ya da 3 embriyo oluşabileceğini söyledi. inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz hiçbirimizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…