Kızlar 1 sene uzerine kendimi toparladim ve 2. denememi yapmak icin kolları sıvadım bugun 2. ignemi yedim beni yalniz bırakmayın her anımızı paylasalımmmmm....
merhaba arkadaşlar belki içinizde hatırlayan vardır,cumartesi kahve lekelenmem gelmişti,hemen istirahat ettim,pazartesi günü kırmızı kanım gelince hemen acile kaldırıldım,ağrım sancım olmadı hemen hcg me bakıldı birde dr karından ultrasonla baktı belli belirsiz keseyi gördü,cumartesi hcg 3214 dü pazartesi 4998 olmuş,neyse hastanede yatarken yine kanamam gelince dr doğumhaneye aldı spekülümle bakmak istedi orada zaten parça parça pıhtılar geldi,dr düşük yaptın dedi ama hiç ağrım olmadı.neyse salı günü kendi dr uma gittim kese duruyor dedi ama bozulmuş dedi,düşük yapacaksın dedi,bugün kü değerim 1000 kusur çıkti,kafam allak bullak arkadaşlar,şimdi kürtaj olmadan kanla atmak istiyorum ama bu seferde kanamam ağrım hiçbirşeyim yok,sizce bu bebek zaten düşecekmiydi yoksa pazartesi günü acildeki dr spekülümle baktığı içinmi böyle oldu,3 kere soktu spekülümü,gerçi millet ilişkiye bile giriyor birşey olmuyor,sanırım nasip değilmiş,meleğim bıraktı beni.
merhaba arkadaşlar belki içinizde hatırlayan vardır,cumartesi kahve lekelenmem gelmişti,hemen istirahat ettim,pazartesi günü kırmızı kanım gelince hemen acile kaldırıldım,ağrım sancım olmadı hemen hcg me bakıldı birde dr karından ultrasonla baktı belli belirsiz keseyi gördü,cumartesi hcg 3214 dü pazartesi 4998 olmuş,neyse hastanede yatarken yine kanamam gelince dr doğumhaneye aldı spekülümle bakmak istedi orada zaten parça parça pıhtılar geldi,dr düşük yaptın dedi ama hiç ağrım olmadı.neyse salı günü kendi dr uma gittim kese duruyor dedi ama bozulmuş dedi,düşük yapacaksın dedi,bugün kü değerim 1000 kusur çıkti,kafam allak bullak arkadaşlar,şimdi kürtaj olmadan kanla atmak istiyorum ama bu seferde kanamam ağrım hiçbirşeyim yok,sizce bu bebek zaten düşecekmiydi yoksa pazartesi günü acildeki dr spekülümle baktığı içinmi böyle oldu,3 kere soktu spekülümü,gerçi millet ilişkiye bile giriyor birşey olmuyor,sanırım nasip değilmiş,meleğim bıraktı beni.
slm kızlar burda kımse kalmadımı
ben kalp seslerını duydugumda beren ın negatıf sonucunu görmustum buraya yazmayım demıstım o an sonrada unutmusum..
üzüldüm arkadsıma bıraz o yüzden..Rabbim tez zamanda ısteyen herkesın kucaklarını doldursu n ınsallah
ben pazartesı gunu 6+2 dim bebeğimim kesesınde gördum ve kalp pıt pıtlarınıda gördüm :)
bana sanırım bı süprız var kızlar.. ıkıncı bı kesem daha var :)
halbukı tek embryo transferıydı..dr um 2 hafta sonra bı daha bakalım dedi belkı kanama kesesıde olabılır dedi..
zararı olurmu bebegıme dedim dr olmaz dedi ama içim rahat değil ınsallah kanama kesesıyse sorunsuz atlatırım..
ıkız ıse basım gözüm üstüne :) Rabbim bana bagıslasın ınsallah ıkızse ıkısını de..
Rabbim herkesın yuzunu guldursun ınsallah su mubarek gunlerde
slm kızlar burda kımse kalmadımı
ben kalp seslerını duydugumda beren ın negatıf sonucunu görmustum buraya yazmayım demıstım o an sonrada unutmusum..
üzüldüm arkadsıma bıraz o yüzden..Rabbim tez zamanda ısteyen herkesın kucaklarını doldursu n ınsallah
ben pazartesı gunu 6+2 dim bebeğimim kesesınde gördum ve kalp pıt pıtlarınıda gördüm :)
bana sanırım bı süprız var kızlar.. ıkıncı bı kesem daha var :)
halbukı tek embryo transferıydı..dr um 2 hafta sonra bı daha bakalım dedi belkı kanama kesesıde olabılır dedi..
zararı olurmu bebegıme dedim dr olmaz dedi ama içim rahat değil ınsallah kanama kesesıyse sorunsuz atlatırım..
ıkız ıse basım gözüm üstüne :) Rabbim bana bagıslasın ınsallah ıkızse ıkısını de..
Rabbim herkesın yuzunu guldursun ınsallah su mubarek gunlerde
ayy cnm cok sevındım ya rabbım yardımcın olsun druna guven bence tatlım masallah allahım hepımızı nasarlardan saklasın boynu bukulenlerı de rabbım bı an evvel normal yoldan bebek sahıbı yaparak sevındırsın ınsallah hepımız normal yolla anne olmak ısterdık ole dııl mı?vaktı zamanı gelınce dolacak kucaklarımız....
ayyy canıımmm çok güzel şeyler olmuuuş.çok sevindim senin adına inşallah ikizdir.çok güzel.yaaa nasıl olmuş olabilir ki.tek embriyodan iki kese.
dilinin bağlanması tedavının güzel sonuclanmsına vesıle olsun ınsallh canımmerhabalar.. bnde 2. kez tüp bebek için kolları sıvadım.. ilki ocak ayında negatif sonuçla gercekleşmişti.. şimdi dondurulmuşlar için ilaçlarımı kullanmaya basladım.. aslında hazır mıyım bilmiyorum ilk hazır hissederek basladık ama sonra eşimin işlerinde çok büyük sorunlar maddi sıkıntılar cıktı adetim olup doktora giderken bu ay kalsın düşüncesiyle gittim ama orda dilim bağlandı hiç birşey demeden eczaneden ilaçlarımı almış kullanmaya baslamış olarak buldum kendimi allahım bu zor günlerin içinde mutlu bir haber versin inşallah.. 2 temmuz tranfer günüm tabi haftaya doktor muaynesinde sorun cıkmazsa rahim güzelcene hazırlanırsa ilaçlarmn faydası olursa olucak bakalım.. bazen bu defa olucak diorum bazen hadi bu defada olmazsa diorum cok karısık duygulardayım su günlerde..:44::44:
dilinin bağlanması tedavının güzel sonuclanmsına vesıle olsun ınsallh canım
hayırlı olsun tedavin
S.a sevgili arkadaslarim.herkes ttilemi gittiya da sicaklardan goz acamaz oldu bizim hamislerr. Baktim 2-3 gundur yazan yok. Bi selam vereyim dedim.gelip okuyn olursa alir selamimizi..
Nergizim tutastem nilicim elifim durucum berencim nazaysecim delimaim....yazan herkes.... Hepinize de sevgiler selamlar... Dualarinizi eksik etmeyin su mubarek gunlerde. Opuldunuz fistiklarrr
merhabalar.. bnde 2. kez tüp bebek için kolları sıvadım.. ilki ocak ayında negatif sonuçla gercekleşmişti.. şimdi dondurulmuşlar için ilaçlarımı kullanmaya basladım.. aslında hazır mıyım bilmiyorum ilk hazır hissederek basladık ama sonra eşimin işlerinde çok büyük sorunlar maddi sıkıntılar cıktı adetim olup doktora giderken bu ay kalsın düşüncesiyle gittim ama orda dilim bağlandı hiç birşey demeden eczaneden ilaçlarımı almış kullanmaya baslamış olarak buldum kendimi allahım bu zor günlerin içinde mutlu bir haber versin inşallah.. 2 temmuz tranfer günüm tabi haftaya doktor muaynesinde sorun cıkmazsa rahim güzelcene hazırlanırsa ilaçlarmn faydası olursa olucak bakalım.. bazen bu defa olucak diorum bazen hadi bu defada olmazsa diorum cok karısık duygulardayım su günlerde..:44::44:
Kis nerelerdesin kac gundr mavidus senin dondurulmusun var miydi cnmS.a sevgili arkadaslarim.herkes ttilemi gittiya da sicaklardan goz acamaz oldu bizim hamislerr. Baktim 2-3 gundur yazan yok. Bi selam vereyim dedim.gelip okuyn olursa alir selamimizi..
Nergizim tutastem nilicim elifim durucum berencim nazaysecim delimaim....yazan herkes.... Hepinize de sevgiler selamlar... Dualarinizi eksik etmeyin su mubarek gunlerde. Opuldunuz fistiklarrr
a.s canım ben okudum yazını aldım selamını :)
cok sıccak evet banada dr um yatak ısstırahatı verdı oyuzden sık gıremıyorum
bende herkesı öpuyorum
S.a sevgili arkadaslarim.herkes ttilemi gittiya da sicaklardan goz acamaz oldu bizim hamislerr. Baktim 2-3 gundur yazan yok. Bi selam vereyim dedim.gelip okuyn olursa alir selamimizi..
s.a sevgili arkadaslarim.herkes ttilemi gittiya da sicaklardan goz acamaz oldu bizim hamislerr. Baktim 2-3 gundur yazan yok. Bi selam vereyim dedim.gelip okuyn olursa alir selamimizi..
aleykümselam canım benim.valla ben girip bakıyorum pek yazan yok bu aralar hatta 2. Sayffaya düşmüşüz ya.kimsecikler yok anlayacan.ben de sıcaktan ve boşluktan sürekli uyuyorumaslında sıkılıyorum da biraz sanırsam:))artık memlekete dönme vakti geldi.hafta sonu dönücez sanırım.bakalım orası nasılmış.sıcaklar kavuruyordur güzel adanamı:))
ya aslında burada sıkıldım ama kendi evimde çok mutluyum istediğim gibi yatıyorum kalkıyorum.şimdi memlekete gitsem buradaki kadar rahat olamıyorum.ne annemde ne kayınvalidemde.insanın kendi evi gibisi yok bence.neyse canım sen de iyisindir inşallah.hadi bakalım en kısa zamanda güzel hamiş haberlerini bekliyoruz.umutluyum senden.::))))
ya bir elifciğimiz vardı otam bıraktı bizi.nerde bu kz ya.nasıl oldu acaba .bir dinleneyim dedi.bir daha gelmedi.
tutastecim nasısın tatlım sen kalp atışlarını duydun mu kuşum bebiş ii mi gel hatayada beklerim seni biz evin tamiratıyla ilgiliyiz bu aralar gerçi bana bişey yaptırmıyolar.kayınvalidem eşim öyle işte benden böyle elifi çok merak ediyorum bende inş bebişi iidir neyse öpt seni çok
ya bu ne sessiz bir topik nerdesiniz.bugün dr gittik.bebişimizin kalp atışlarını gördük çok şirindi.pıt pıt pıt içimde bir kalp var.bir bedende iki kalbiz.rabbim isteyenlere de en kısa zamanda versin.bu bir mucizee:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?