nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

tatlım bende seni merak etmiştim.çok sevindim.aynen dediğin gibi hepimizin ki mucizeeeeeeeeeeeee

a.s canım ben okudum yazını aldım selamını :)

cok sıccak evet banada dr um yatak ısstırahatı verdı oyuzden sık gıremıyorum

bende herkesı öpuyorum

canım benim teşekkürler... Rabbim yardımcın olsun. inşallah saglıklı hayırlı bir şekilde kavuştursun evladına. isteyen herkese de nasib etsin yüce Rabbimiz. ben de öptüüm

Kis nerelerdesin kac gundr mavidus senin dondurulmusun var miydi cnm
a.s. Canım benim evet kimse girmiyor bende öyle bi okuyup çıkıyorum.bizim ev tamirata girdi full canım bende biraz yoğunum o yüzden pek giremiyorum özledim ama seni çok öpüyorum

canım arkadaşlarım ben de size selam verdim ondan sonra biraz rahatsızlandım. bikaç gündür dr.a gidip geliyorum. gözüm de de alerjik reaksiyon başlamış ve mikrop kapmışım. bir de tam regl oldum olucam öyle bi sancım var ki. belim kasıklarım kopuyor resmen.
dr. bu ay ilaçların etkisi hala devam ettiğinden çok büyük yumurtalarım oluştuğunu söylemişti. böyle çok sancım olunca bi bakalım yoksa yumurtalar çatlayamayıp kist mi oluşturdu dedi. bakti pazartesiydi işte. yok dedi temiz. crinone jel vermişti onu kes dedi. belki hamilelik olur diye düşünüyordu ama olmadı galiba. Rabbim en güzelini bilir... hayırlısı inşallah. yine de bi kan testi yapalım dedi. salı günü yaptırdım test ve normal şartlarda pazar pazartesi adet olmam lazımdı ama hala olmadım sanırım jelden dolayı gecikti.
testin sonucu 0.36 çıktı. yani çoooook düşük. forumda geç döllenme olanları okudum, adet günlerinde düşük çıkmış bir hafta sonra yükselmiş ama bu da benim için zor gibi duruyor ama hayırlısı tabiii. Rabbime havale. hepimize de sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah Yüce Mevlam...

nazayşecim inş senin de hamilelik iyi gidiyordur canım. hepinize de dua ediyorum inş. tüm hamileleri sağlıkla kurtarsın evlatlarına kavuştursun Rabbim.
tutaste canım evine kavuşursun inş. biran önce. evet insanın evi gibisi yok :) elifcik de iyidir inşallah. bol bol dinlendiğini söylemişti galiba en son.
nergis canım bu halinle ne tamiratı aman dikkat et kendine. ama kayınvaliden yakındı demi sana. o yardım ediyordur. canım benim. ben de ara ara okuyup çıkıyorum hele bu ara canmım hiç bişey yazmak bile istemöedi. son 2-3 gündür de iyice dengesiz oldum. bi ağlıyorum bi gülüyorum bi sinirleniyorum. dün hele iyice manyadım. Allah sonumuzu hayr etsin :2: tam da işte böyle bişeydi ruh halim
hormonlardan galiba bu durum. hayırlısı inşallah... hadi çok kocaman öptüm siziiii....

amiiin canım benim hayırlısıyla inşallah herkese de versin yüce Rabbimiz. çok mutlu oldum bitanem. inşallah hep güzel devam eder hamileliğin de. sağlıkla kucağına da alırsın inşallah yavrunu. Rabbim tüm hamilelerin yardımcısı olsun inşallah. isteyen herkesle beraber bana da tez zamanda saglikli imanli hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah. amiiiiin

canım benim geçmiş olsun.inşallah en kısa zamanda gözün iyileşir.bu ay olmadıysa diğer ay olur inşallah bebeğin.rabbim hayırlı zamanda hayırlı bie evlat nasip etsin inşallah canım.bu duygusal çalkantılar gayet normal adet zamanında, zaten yaşanılanlar da kolay şeyler değil.geçer bir kaç güne inşallah canım benim.

canım benim çok geçmiş olsn tatlım.ben yürekten inanıyorum rabbim sana da hayırlı bir evlat verecek en kısa zamanda.sen dua et mavidüşüm kendine de dikkat et öyle koyuverme hemen bol bol namaz kıl tatlım düşünmemeye çalış ve herşeyi zamana bırak bakgör herşey çok güzel olacak.baan gelince evet kayınvalide yakın onlarda kalıyorum evet bana bişey yaptırmıyolar zaten tatlım sen beni düşünme çok öptüm bende seni

Ahh mavi dusum sevindirici bi hbr verseydin keske ama ben de yakin zmnda yuzunun gulecegine inaniyorum.eliften ses yok kizlar.

mrb arkadaslar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun olmayanlarada rabbim tez zamanda nasip etsin inş...bende hamileyim 9haftamın içindeyim size sorum bu haftalarda ne gibi testler istediler sizlerden cvp verirseniz sevinirim

ben geçen hafta 7. haftamda kalp atışlarını duydum. bana haftaa yaptır, 2 hafta sonra da tekrar gel diyerek şu testleri verdi: kan ( kansızlıkla ilgili) tam idrar testi, toxoplazma, bir tyane daha var ama tam hatırlamıyorum, yabancı bir ismi var. şimdilik bunlar. ben 8. haftamdayım. 9. haftada dr. a gidicem bu testleri yaptırıp...

Cnm bna20 tane test verdi 7-9 hafta arasi yapilmak uzere
Ure/alt/ast/ldh/glukoz/tsh/serbest t3/serbest t4/hemogram/demir/demirbaglama kapasitesi/ferritin/idrar mikroskobisi/rubella lgG/rubella lgM/vdrl/hbs ag/anti hbs/anti hcv/anti hiv ////
bu kdr cnm umarim yardimci olabilmisimdir.

aaa ciddimisiniz arkadaslar ne kadar cok test istemişler öle ya bunların hepsi gereklimi ben son kontrolümde sordum torch diye anılan toksoplazma,rubella hiv vs.cok gerekli degil istersen yaptır ama bosuna dedi gecirmedinmi cocukken bu hastalıkları dedi gecirdim dedim gerek yok dedi sastım kaldım yani sizinkileri okuyunca....
benden glikoz akş,tam kan sayımı,tam idrar sayımı,tiroid istedi birde okadar...:26:

cnm druna guven her drun tarzı baskadr belkı senın drun gerek duymuyo tatlım.

cnm druna guven her drun tarzı baskadr belkı senın drun gerek duymuyo tatlım.

günaydın canlar.ya bunlar da nedir böyle.benim dr hiçbirini yapmadı:)))) gerçi bu söylediklerinizi ben daha önceden yaptırmıştım büyük bir bölümünü ama dr bunları yaptırdığımdan haberdar değil tabi.gittiğimde söyleyim bakim.

nerelerdesiniz arkadaşlar yaaaaa.kimsecikler yok burada.herkes nereye gitmiiiiiiş.

HERKES TATİLE GİTTİ SANIRIM TUTASTECİM NAZEYSE BEN VARIZ.BENDE PEK GİREMİYORUM HEM İŞ HEM EVDE TAMİRAT VAR YOĞUNUM YANİ Bİ15 GÜN SONRA FALAN DR A GİDİCEM KIZLAR SİZDE BULANTI FALAN VAR MI ÇOK ŞÜKÜR BENDE HİÇ BİŞEY YOK DEĞMESİN.ARADA KASIKALRIMA AĞRI GİRMESE HİÇ BİLMEYECEM SİZİN NASIL ARKADAŞLARRR ELİFTEN HİÇ HABER YOK YA

Bende de hic bir sey yok korkuyorum bazen duruyo mu durmuyo mu minigim diye1 kimyasal gecrdim elimde diil ben de 2 hfta sonra 2li test icin gtcm dra allhin izniyle...

Bende de hic bir sey yok korkuyorum bazen duruyo mu durmuyo mu minigim diye1 kimyasal gecrdim elimde diil ben de 2 hfta sonra 2li test icin gtcm dra allhin izniyle...

canım benim korkma inşallah. rabbim muhafaza etsin sizleri. kandilde de yazamadım ama gönlümden geçirdim sizleri. çok giremez oldum ben de. bazen hemen bi bbakıp çıkıyorum ama yazamadım. bazen de canım yazmak istemedi :)

dualarını eksik etme canım...

nergizim bitanem ben de burdayım da pek yazmak istemedi canım öyle bakıp çıktım. bi de bu aralar çok dışarı çıktım :) Ramazan gelmeden yapılacaklarım vardı. bu arada ben yarın kpss ye giriyorum hahaaaaaa. hiç çalışmadan. güya hamile kalıcaktım da ondan sonra da evde çalışacaktım. Kullar plan yapa dursun, Rabbim en güzelini bilir.

biliyorum ediyorsunuzdur da gülüm nolur bana dua edin. bebişimiz gelir belki yakında sağlıkla hayırlısıyla inşallah :) Yarın nasibse bir Allah dostunu ziyaret edeceğiz :) Seyyid Fevzeddin el Hüseyni Hz.leri. duasını ve nazarını alırız inşallah. sizleri de gönlümden geçireceğim inşallah mübareği ziyaret ederken :)

Rabbim onların hatırına bizleri de affeder inşallah. dünuada ve ahirette en güzel nimetlerini nasib eder inşallah Yüce Rabbim. hayırlı imanlı ve sağlıklı evlatlarla cümlemizi de içinde bizi de sevindirir inşallah :)

nerelerdesiniz arkadaşlar yaaaaa.kimsecikler yok burada.herkes nereye gitmiiiiiiş.

canım tutim bitanem ay bi sevesim geldi seni şöyle :) inşallah sen de iyisindir gülüm. sen de dua et olur mu. biliyorum ediyyorsunuzdur ama işte bu ara fazlaca bi heyecanlıyım. yarın dr. a gideceğim sınavdan sonra. bakalım bi ne yapacağımıza karar vereceğiz. Ramazan da gelmek üzere 13-14 gün kaldı. Berat kandilinde yazamadım size. inşallah en hayırlı yazıları yazmıştır Yüce rabbimiz hepimizin de hakkında :)

hadi ben kaçayım artık. yine dışarı çıkıcam. bi yere uğramam gerekli.
Rabbime emanet olun inşallah hepinizi de kocamaaaan öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…