ya bu ne sessiz bir topik nerdesiniz.bugün dr gittik.bebişimizin kalp atışlarını gördük çok şirindi.pıt pıt pıt içimde bir kalp var.bir bedende iki kalbiz.rabbim isteyenlere de en kısa zamanda versin.bu bir mucizee:)))
a.s canım ben okudum yazını aldım selamını :)
cok sıccak evet banada dr um yatak ısstırahatı verdı oyuzden sık gıremıyorum
bende herkesı öpuyorum
Kis nerelerdesin kac gundr mavidus senin dondurulmusun var miydi cnm
aleykümselam canım benim.valla ben girip bakıyorum pek yazan yok bu aralar hatta 2. sayffaya düşmüşüz ya.kimsecikler yok anlayacan.ben de sıcaktan ve boşluktan sürekli uyuyorumaslında sıkılıyorum da biraz sanırsam:))artık memlekete dönme vakti geldi.hafta sonu dönücez sanırım.bakalım orası nasılmış.sıcaklar kavuruyordur güzel adanamı:))
ya aslında burada sıkıldım ama kendi evimde çok mutluyum istediğim gibi yatıyorum kalkıyorum.şimdi memlekete gitsem buradaki kadar rahat olamıyorum.ne annemde ne kayınvalidemde.insanın kendi evi gibisi yok bence.neyse canım sen de iyisindir inşallah.hadi bakalım en kısa zamanda güzel hamiş haberlerini bekliyoruz.umutluyum senden.::))))
ya bir elifciğimiz vardı otam bıraktı bizi.nerde bu kz ya.nasıl oldu acaba .bir dinleneyim dedi.bir daha gelmedi.
a.s. Canım benim evet kimse girmiyor bende öyle bi okuyup çıkıyorum.bizim ev tamirata girdi full canım bende biraz yoğunum o yüzden pek giremiyorum özledim ama seni çok öpüyorum
ya bu ne sessiz bir topik nerdesiniz.bugün dr gittik.bebişimizin kalp atışlarını gördük çok şirindi.pıt pıt pıt içimde bir kalp var.bir bedende iki kalbiz.rabbim isteyenlere de en kısa zamanda versin.bu bir mucizee:)))
canım arkadaşlarım ben de size selam verdim ondan sonra biraz rahatsızlandım. bikaç gündür dr.a gidip geliyorum. gözüm de de alerjik reaksiyon başlamış ve mikrop kapmışım. bir de tam regl oldum olucam öyle bi sancım var ki. belim kasıklarım kopuyor resmen.
dr. bu ay ilaçların etkisi hala devam ettiğinden çok büyük yumurtalarım oluştuğunu söylemişti. böyle çok sancım olunca bi bakalım yoksa yumurtalar çatlayamayıp kist mi oluşturdu dedi. bakti pazartesiydi işte. yok dedi temiz. crinone jel vermişti onu kes dedi. belki hamilelik olur diye düşünüyordu ama olmadı galiba. Rabbim en güzelini bilir... hayırlısı inşallah. yine de bi kan testi yapalım dedi. salı günü yaptırdım test ve normal şartlarda pazar pazartesi adet olmam lazımdı ama hala olmadım sanırım jelden dolayı gecikti.
testin sonucu 0.36 çıktı. yani çoooook düşük. forumda geç döllenme olanları okudum, adet günlerinde düşük çıkmış bir hafta sonra yükselmiş ama bu da benim için zor gibi duruyor ama hayırlısı tabiii. Rabbime havale. hepimize de sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah Yüce Mevlam...
nazayşecim inş senin de hamilelik iyi gidiyordur canım. hepinize de dua ediyorum inş. tüm hamileleri sağlıkla kurtarsın evlatlarına kavuştursun Rabbim.
tutaste canım evine kavuşursun inş. biran önce. evet insanın evi gibisi yok :) elifcik de iyidir inşallah. bol bol dinlendiğini söylemişti galiba en son.
nergis canım bu halinle ne tamiratı aman dikkat et kendine. ama kayınvaliden yakındı demi sana. o yardım ediyordur. canım benim. ben de ara ara okuyup çıkıyorum hele bu ara canmım hiç bişey yazmak bile istemöedi. son 2-3 gündür de iyice dengesiz oldum. bi ağlıyorum bi gülüyorum bi sinirleniyorum. dün hele iyice manyadım. Allah sonumuzu hayr etsin:2: tam da işte böyle bişeydi ruh halim
hormonlardan galiba bu durum. hayırlısı inşallah... hadi çok kocaman öptüm siziiii....
canım arkadaşlarım ben de size selam verdim ondan sonra biraz rahatsızlandım. bikaç gündür dr.a gidip geliyorum. gözüm de de alerjik reaksiyon başlamış ve mikrop kapmışım. bir de tam regl oldum olucam öyle bi sancım var ki. belim kasıklarım kopuyor resmen.
dr. bu ay ilaçların etkisi hala devam ettiğinden çok büyük yumurtalarım oluştuğunu söylemişti. böyle çok sancım olunca bi bakalım yoksa yumurtalar çatlayamayıp kist mi oluşturdu dedi. bakti pazartesiydi işte. yok dedi temiz. crinone jel vermişti onu kes dedi. belki hamilelik olur diye düşünüyordu ama olmadı galiba. Rabbim en güzelini bilir... hayırlısı inşallah. yine de bi kan testi yapalım dedi. salı günü yaptırdım test ve normal şartlarda pazar pazartesi adet olmam lazımdı ama hala olmadım sanırım jelden dolayı gecikti.
testin sonucu 0.36 çıktı. yani çoooook düşük. forumda geç döllenme olanları okudum, adet günlerinde düşük çıkmış bir hafta sonra yükselmiş ama bu da benim için zor gibi duruyor ama hayırlısı tabiii. Rabbime havale. hepimize de sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah Yüce Mevlam...
nazayşecim inş senin de hamilelik iyi gidiyordur canım. hepinize de dua ediyorum inş. tüm hamileleri sağlıkla kurtarsın evlatlarına kavuştursun Rabbim.
tutaste canım evine kavuşursun inş. biran önce. evet insanın evi gibisi yok :) elifcik de iyidir inşallah. bol bol dinlendiğini söylemişti galiba en son.
nergis canım bu halinle ne tamiratı aman dikkat et kendine. ama kayınvaliden yakındı demi sana. o yardım ediyordur. canım benim. ben de ara ara okuyup çıkıyorum hele bu ara canmım hiç bişey yazmak bile istemöedi. son 2-3 gündür de iyice dengesiz oldum. bi ağlıyorum bi gülüyorum bi sinirleniyorum. dün hele iyice manyadım. Allah sonumuzu hayr etsin:2: tam da işte böyle bişeydi ruh halim
hormonlardan galiba bu durum. hayırlısı inşallah... hadi çok kocaman öptüm siziiii....
ben geçen hafta 7. haftamda kalp atışlarını duydum. bana haftaa yaptır, 2 hafta sonra da tekrar gel diyerek şu testleri verdi: kan ( kansızlıkla ilgili) tam idrar testi, toxoplazma, bir tyane daha var ama tam hatırlamıyorum, yabancı bir ismi var. şimdilik bunlar. ben 8. haftamdayım. 9. haftada dr. a gidicem bu testleri yaptırıp...mrb arkadaslar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun olmayanlarada rabbim tez zamanda nasip etsin inş...bende hamileyim 9haftamın içindeyim size sorum bu haftalarda ne gibi testler istediler sizlerden cvp verirseniz sevinirim
mrb arkadaslar öncelikle hepinizin bebişleri hayırlı olsun olmayanlarada rabbim tez zamanda nasip etsin inş...bende hamileyim 9haftamın içindeyim size sorum bu haftalarda ne gibi testler istediler sizlerden cvp verirseniz sevinirim
ben geçen hafta 7. haftamda kalp atışlarını duydum. bana haftaa yaptır, 2 hafta sonra da tekrar gel diyerek şu testleri verdi: kan ( kansızlıkla ilgili) tam idrar testi, toxoplazma, bir tyane daha var ama tam hatırlamıyorum, yabancı bir ismi var. şimdilik bunlar. ben 8. haftamdayım. 9. haftada dr. a gidicem bu testleri yaptırıp...
Cnm bna20 tane test verdi 7-9 hafta arasi yapilmak uzere
Ure/alt/ast/ldh/glukoz/tsh/serbest t3/serbest t4/hemogram/demir/demirbaglama kapasitesi/ferritin/idrar mikroskobisi/rubella lgG/rubella lgM/vdrl/hbs ag/anti hbs/anti hcv/anti hiv ////
bu kdr cnm umarim yardimci olabilmisimdir.
aaa ciddimisiniz arkadaslar ne kadar cok test istemişler öle ya bunların hepsi gereklimi ben son kontrolümde sordum torch diye anılan toksoplazma,rubella hiv vs.cok gerekli degil istersen yaptır ama bosuna dedi gecirmedinmi cocukken bu hastalıkları dedi gecirdim dedim gerek yok dedi sastım kaldım yani sizinkileri okuyunca....
benden glikoz akş,tam kan sayımı,tam idrar sayımı,tiroid istedi birde okadar...:26:
cnm druna guven her drun tarzı baskadr belkı senın drun gerek duymuyo tatlım.
nerelerdesiniz arkadaşlar yaaaaa.kimsecikler yok burada.herkes nereye gitmiiiiiiş.
Bende de hic bir sey yok korkuyorum bazen duruyo mu durmuyo mu minigim diyeHERKES TATİLE GİTTİ SANIRIM TUTASTECİM NAZEYSE BEN VARIZ.BENDE PEK GİREMİYORUM HEM İŞ HEM EVDE TAMİRAT VAR YOĞUNUM YANİ Bİ15 GÜN SONRA FALAN DR A GİDİCEM KIZLAR SİZDE BULANTI FALAN VAR MI ÇOK ŞÜKÜR BENDE HİÇ BİŞEY YOKDEĞMESİN.ARADA KASIKALRIMA AĞRI GİRMESE HİÇ BİLMEYECEM SİZİN NASIL ARKADAŞLARRR ELİFTEN HİÇ HABER YOK YA
Bende de hic bir sey yok korkuyorum bazen duruyo mu durmuyo mu minigim diye1 kimyasal gecrdim elimde diil ben de 2 hfta sonra 2li test icin gtcm dra allhin izniyle...
HERKES TATİLE GİTTİ SANIRIM TUTASTECİM NAZEYSE BEN VARIZ.BENDE PEK GİREMİYORUM HEM İŞ HEM EVDE TAMİRAT VAR YOĞUNUM YANİ Bİ15 GÜN SONRA FALAN DR A GİDİCEM KIZLAR SİZDE BULANTI FALAN VAR MI ÇOK ŞÜKÜR BENDE HİÇ BİŞEY YOKDEĞMESİN.ARADA KASIKALRIMA AĞRI GİRMESE HİÇ BİLMEYECEM SİZİN NASIL ARKADAŞLARRR ELİFTEN HİÇ HABER YOK YA
nerelerdesiniz arkadaşlar yaaaaa.kimsecikler yok burada.herkes nereye gitmiiiiiiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?