Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Ay hadi İnşaallah hayırlı haberlerinizi alırız adet gününü mü bekleyeceksin canım test için
Aslında beklemek istiyorum test yapıp negatif alırsam daha çok üzülürüm adet olmazsam doktoruma gideceğim direk doktorum da böyle istedi adetin gecikirse direk gel dedi bilmiyorum streste oldum test alıp salı günü de yapmak istiyorum ama korkuyorum belirtileri ayırt edemiyorum stresten

Ay hadi İnşaallah hayırlı haberlerinizi alırız adet gününü mü bekleyeceksin canım test için
Aslında beklemek istiyorum test yapıp negatif alırsam daha çok üzülürüm adet olmazsam doktoruma gideceğim direk doktorum da böyle istedi adetin gecikirse direk gel dedi bilmiyorum streste oldum test alıp salı günü de yapmak istiyorum ama korkuyorum belirtileri ayırt edemiyorum

Bende şişkinlik ve gaz devam ediyor ama ilk günler gibi değil ama gece daha fazla oluyor

Bende şişkinlik ve gaz devam ediyor ama ilk günler gibi değil ama gece daha fazla oluyor
Bende bu sefer adet günümü bekleyeceğim geçen aylar klomen ve ovitrella kullanmıştım 11. Gün pozitif gördüm 12. Gün negatifti doktorum 15 gün bekle demişti keşke bekleseydim baya umutlanmıştım bir günlük olsa bile sonra çok üzüldüm iyi ki kimseye söylemiştim

Benim iğnenin üstünden 12 gün geçti aşılama da aşılama günü dahil değil on gün oldu bilmiyorum çok heyacan stres var ama beklemek istiyorum çok sık idrara çıkıyorum

Bence etkisi geçmiştir ama bünyeden bünyeye değişiyor Bencede adet günümüzü bekleyim erkenden negatifi veya pozitifi de öğrenmek sıkıntılı
Benim iğnenin üstünden 12 gün geçti aşılama da aşılama günü dahil değil on gün oldu bilmiyorum çok heyacan stres var ama beklemek istiyorum çok sık idrara çıkıyorum

Bence etkisi geçmiştir ama bünyeden bünyeye değişiyor Bencede adet günümüzü bekleyim erkenden negatifi veya pozitifi de öğrenmek sıkıntılı
Bugün bitti sayılır dört gün kaldı adetime alt karın ağrım fazla sık sık idrara çıkıyorum anlamıyorum güzel haberler alırız inşallah

Ay inşallah ya gerçekten herkes pozitif olsun ben şuanda hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum
Bugünde bitti sık dişini istersen 3 gün sonra test yaparsın ama yinede sen bilirsin canım ama ben umutluyum senin için İnşaallah alırız hayırlı haberlerini

Bugünde bitti sık dişini istersen 3 gün sonra test yaparsın ama yinede sen bilirsin canım ama ben umutluyum senin için İnşaallah alırız hayırlı haberlerini
Doğru canım çok az kaldı çok teşekkür desteğin için içimi ferahlattın inşallah canım herkesin güzel haberlerini alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…