- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
Aslında beklemek istiyorum test yapıp negatif alırsam daha çok üzülürüm adet olmazsam doktoruma gideceğim direk doktorum da böyle istedi adetin gecikirse direk gel dedi bilmiyorum streste oldum test alıp salı günü de yapmak istiyorum ama korkuyorum belirtileri ayırt edemiyorum strestenAy hadi İnşaallah hayırlı haberlerinizi alırız adet gününü mü bekleyeceksin canım test için
Aslında beklemek istiyorum test yapıp negatif alırsam daha çok üzülürüm adet olmazsam doktoruma gideceğim direk doktorum da böyle istedi adetin gecikirse direk gel dedi bilmiyorum streste oldum test alıp salı günü de yapmak istiyorum ama korkuyorum belirtileri ayırt edemiyorumAy hadi İnşaallah hayırlı haberlerinizi alırız adet gününü mü bekleyeceksin canım test için
Bende şişkinlik ve gaz devam ediyor ama ilk günler gibi değil ama gece daha fazla oluyorAynen şükür benim bugün kesildi gaz şişlik kramp ağrı falan hiçbir şey yok sadece inanılmaz bir göğüs ağrısı var o da çatlatma iğnesinden oluyor biliyorum normalde adet tarihim 1 Haziran ama ilaçlardan dolayı yumurtalarım erken büyüdü ve erken çatladı erken olur muyum bilmiyorum
Bende şişkinlik ve gaz devam ediyor ama ilk günler gibi değil ama gece daha fazla oluyor
Bende bu sefer adet günümü bekleyeceğim geçen aylar klomen ve ovitrella kullanmıştım 11. Gün pozitif gördüm 12. Gün negatifti doktorum 15 gün bekle demişti keşke bekleseydim baya umutlanmıştım bir günlük olsa bile sonra çok üzüldüm iyi ki kimseye söylemiştimAslında beklemek istiyorum test yapıp negatif alırsam daha çok üzülürüm adet olmazsam doktoruma gideceğim direk doktorum da böyle istedi adetin gecikirse direk gel dedi bilmiyorum streste oldum test alıp salı günü de yapmak istiyorum ama korkuyorum belirtileri ayırt edemiyorum
Benim iğnenin üstünden 12 gün geçti aşılama da aşılama günü dahil değil on gün oldu bilmiyorum çok heyacan stres var ama beklemek istiyorum çok sık idrara çıkıyorumBende bu sefer adet günümü bekleyeceğim geçen aylar klomen ve ovitrella kullanmıştım 11. Gün pozitif gördüm 12. Gün negatifti doktorum 15 gün bekle demişti keşke bekleseydim baya umutlanmıştım bir günlük olsa bile sonra çok üzüldüm iyi ki kimseye söylemiştim
Benim iğnenin üstünden 12 gün geçti aşılama da aşılama günü dahil değil on gün oldu bilmiyorum çok heyacan stres var ama beklemek istiyorum çok sık idrara çıkıyorum
Bugün bitti sayılır dört gün kaldı adetime alt karın ağrım fazla sık sık idrara çıkıyorum anlamıyorum güzel haberler alırız inşallahBence etkisi geçmiştir ama bünyeden bünyeye değişiyor Bencede adet günümüzü bekleyim erkenden negatifi veya pozitifi de öğrenmek sıkıntılı
Sonuç alan var mı kızlar
Amin İnşaallah verirsin güzel haberleri bizede umut olursun27 mayısta aşılamanın üzerinden 14 gün geçmiş olacak o zaman yapacağım ben kan tahlilini inşallah hayırlı güzel haberler alırım, alırız
İnşallah bende adet olmazsam hemen hemen o zamanlarda vereceğim27 mayısta aşılamanın üzerinden 14 gün geçmiş olacak o zaman yapacağım ben kan tahlilini inşallah hayırlı güzel haberler alırım, alırız
Bir saat önce peçeteye akıntıyla birlikte pembe lekem geldi adetime dört gün varİnşallah bende adet olmazsam hemen hemen o zamanlarda vereceğim
Ayy hadi İnşaallah yaBir saat önce peçeteye akıntıyla birlikte pembe lekem geldi adetime dört gün var
Ondan sonra hiç gelmedi inşallah adet habercisi değil de yerleşmededirAyy hadi İnşaallah ya
Amin İnşaallah yaOndan sonra hiç gelmedi inşallah adet habercisi değil de yerleşmededir
Öğlen saatlerinde gelmişti akşam oldu hala gelmedi sadece vajinal akıntım devam ediyor az şekildeAmin İnşaallah ya
Ben senin için umutlandım bileÖğlen saatlerinde gelmişti akşam oldu hala gelmedi sadece vajinal akıntım devam ediyor az şekilde
Ay inşallah ya gerçekten herkes pozitif olsun ben şuanda hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorumBen senin için umutlandım bile
Bugünde bitti sık dişini istersen 3 gün sonra test yaparsın ama yinede sen bilirsin canım ama ben umutluyum senin için İnşaallah alırız hayırlı haberleriniAy inşallah ya gerçekten herkes pozitif olsun ben şuanda hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum
Doğru canım çok az kaldı çok teşekkür desteğin için içimi ferahlattın inşallah canım herkesin güzel haberlerini alalım inşallahBugünde bitti sık dişini istersen 3 gün sonra test yaparsın ama yinede sen bilirsin canım ama ben umutluyum senin için İnşaallah alırız hayırlı haberlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?