1buçuk senedir canım olmayınca aşılama yaptıkCanım siz ne kadardır bebek deniyordunuzbizim 1 yıl oldu aşılamaya geçtik
Aşılamadan itibaren hamileliğin 3-4 ayına kadar kullanılması öneriliyor gebelik oluşmazsa adet olduruyormuş adet olunca bırakılması gerekiyormuş.Kızlar aşılama sonrası progestan tableti kaç gün kullandınız doktorum söyledi ama o an aklımdaydı ama aşılama sonrası telaşla unuttum
Çok teşekkür ederimAşılamadan itibaren hamileliğin 3-4 ayına kadar kullanılması öneriliyor gebelik oluşmazsa adet olduruyormuş adet olunca bırakılması gerekiyormuş.
20 sinde verseniz daha iyi olur bence aşılama gününü 1.gün olarak saymıyolarmışMayıs sekizde aşılama yapıldı 19 unda erken gebelik testi yapsam olur mu
Rica ederimmÇok teşekkür ederim
Doğru artık iğnenin etkisi geçmiştir bugün itibariyle diyorum sizce geçmiş miş midir20 sinde verseniz daha iyi olur bence aşılama gününü 1.gün olarak saymıyolarmış
Geçmemiş olabilir bi de ne kadar bekleseniz o kadar iyi nasip olur da kan tahlili pozitif çıkarsa bu sefer sayı yükselene kadar insan stres oluyorDoğru artık iğnenin etkisi geçmiştir bugün itibariyle diyorum sizce geçmiş miş midir
Doğru bide beta değeri var insan ondada stres oluyor değişik hissediyorum kendimi inşallah vardırGeçmemiş olabilir bi de ne kadar bekleseniz o kadar iyi nasip olur da kan tahlili pozitif çıkarsa bu sefer sayı yükselene kadar insan stres oluyor
Kesinlikle öyle oluyo tam manasıyla yükselene kadar bende de stres bitmeyecek. İnşallah en sağlıklı en güzel şekilde gebelik haberini alırsınızDoğru bide beta değeri var insan ondada stres oluyor değişik hissediyorum kendimi inşallah vardır
Doğru bugün göğüs hassasiyetim başladı kramplarım arada oluyor adetime beş gün var iğnenin üstünden 11 gün geçti etkisi girmiştir diye düşünüyorumKesinlikle öyle oluyo tam manasıyla yükselene kadar bende de stres bitmeyecek. İnşallah en sağlıklı en güzel şekilde gebelik haberini alırsınız
Bende olmuştu aşılama günü ve ertesi gün doktorum lekenlenmen olması normaldir demişti ikinci gün tamamen bitmiştiKızlar dün aşılamam olmuştu aşılama anında ve sonrasında biraz kanama olmuştu hatta aşılamadan 3-4 saat sonra adet olmuş gibi hissettim ve kanamam olmuştu bugün ilişki önermişti doktor ondan sonrada kanamam olmuş kahverengi koyu şekilde sizdede öyle bir şey olmuş muydu doktorum dün bu gece biraz kanaman olur demişti ama bugünde devam edince biraz gerildim olmadı muhtemelen bu seferde
Çok teşekkür ederim benimde bugün ikinci gündü doktorum ikinci güne kalmaz demişti ama bugün devam edince korktum sabahtan şişlik ağrı kasılmalarım vardı bir iki saattir onlarda kesildi sanki dün hiçbir işlem yapılmamış gibi umutlarım tükendi diyebilirimBende olmuştu aşılama günü ve ertesi gün doktorum lekenlenmen olması normaldir demişti ikinci gün tamamen bitmişti
Kötü düşünme umudun hep olsun bu işlemde olabiliyor böyle durumlarsa daha sonrası şişkinliklerte normalÇok teşekkür ederim benimde bugün ikinci gündü doktorum ikinci güne kalmaz demişti ama bugün devam edince korktum sabahtan şişlik ağrı kasılmalarım vardı bir iki saattir onlarda kesildi sanki dün hiçbir işlem yapılmamış gibi umutlarım tükendi diyebilirim
İnşaallah hayırlı haberler vermek hepimize nasip olurKötü düşünme umudun hep olsun bu işlemde olabiliyor böyle durumlarsa daha sonrası şişkinliklerte normal
İnşallah benim adetime beş gün kaldı adet ağrısı gibi değil gibi sadece kasık ağrım çok değişik ama bilmiyorum stres doldum iyiceİnşaallah hayırlı haberler vermek hepimize nasip olur
Ay hadi İnşaallah hayırlı haberlerinizi alırız adet gününü mü bekleyeceksin canım test içinİnşallah benim adetime beş gün kaldı adet ağrısı gibi değil gibi sadece kasık ağrım çok değişik ama bilmiyorum stres doldum iyice
Bende de oldu işlem günü ve sonraki gün hafif şekilde, doktor normal dedi. Adetime 9 gün kaldı bakalım çok umutsuzum ama allahtan umut kesilmez diyip devam ediyorumKızlar dün aşılamam olmuştu aşılama anında ve sonrasında biraz kanama olmuştu hatta aşılamadan 3-4 saat sonra adet olmuş gibi hissettim ve kanamam olmuştu bugün ilişki önermişti doktor ondan sonrada kanamam olmuş kahverengi koyu şekilde sizdede öyle bir şey olmuş muydu doktorum dün bu gece biraz kanaman olur demişti ama bugünde devam edince biraz gerildim olmadı muhtemelen bu seferde
Aynen şükür benim bugün kesildi gaz şişlik kramp ağrı falan hiçbir şey yok sadece inanılmaz bir göğüs ağrısı var o da çatlatma iğnesinden oluyor biliyorum normalde adet tarihim 1 Haziran ama ilaçlardan dolayı yumurtalarım erken büyüdü ve erken çatladı erken olur muyum bilmiyorumBende de oldu işlem günü ve sonraki gün hafif şekilde, doktor normal dedi. Adetime 9 gün kaldı bakalım çok umutsuzum ama allahtan umut kesilmez diyip devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?