Nisan-Mayıs-Haziran 2025 gebelik planlayanlar ✨✨

Çok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden

Bat 21 Haziran 4 gün kaldı.
Hadi olmamda gecikir inşallah

Rabbim hepimize nasip etsin bakabilen isteyen
Aminn aminnb inşallah Allahını kolaylıkla sağlıkla nasip etsin her isteyene kendini strese sokma güzel düşün oldu inşallah

Çok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden

Ay aynı gün tarihlerimiz yaaa ben bugün innovita gebelik testi yaptım ama negatif sonucunu burdan yaz mutlakaa

Ay aynı gün tarihlerimiz yaaa ben bugün innovita gebelik testi yaptım ama negatif sonucunu burdan yaz mutlakaa
awox ve predictor şaşmaz diyorlar bi bunlardan deneme şansın olursa dene derim canım.

tamam sonucu mutlaka yazacağım Allahın izni ile

Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var bat 19 haziran bugün test yaptım silik çıktı markası after 10 ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20250617_180800.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20250617_180758.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 56
Selam canm. Bende 5 gün letu kullandım ama yumurtam 11-13 mm de kalmış. Dr pazartesi tekrar bakalım dedi ama ümidim yok. İğne bulamam diye iğneyi almıştım bide.

Kan verdin miii

Yumurtlama ve beklenen bat tarihlerimiz hemen hemen aynı benimde 22 Haziran ben kan verdim kaç gündür de idrar testlerim pozitif çıkıyor kan değerim biraz sınırdaydı doktor bugün tekrarladı eğer anlamlı bi ilerleme varsa gebeyim galiba sizinde öyle görünüyor çünkü avox testi yanıltmıyor Muş fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…