Ben bugün verdim yarın çıkacakKan testi verinnn ilişkiden 10 gün sonra çıkabiliyor
Aminn aminnb inşallahÇok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden
Bat 21 Haziran 4 gün kaldı.
Hadi olmamda gecikir inşallah
Rabbim hepimize nasip etsin bakabilen isteyen
Ay aynı gün tarihlerimiz yaaa ben bugün innovita gebelik testi yaptım ama negatif sonucunu burdan yaz mutlakaaÇok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden
awox ve predictor şaşmaz diyorlar bi bunlardan deneme şansın olursa dene derim canım.Ay aynı gün tarihlerimiz yaaa ben bugün innovita gebelik testi yaptım ama negatif sonucunu burdan yaz mutlakaa
Tebrikler baya belli çizgii :)Merhaba arkadaşlar adetime 3 gün var bat 19 haziran bugün test yaptım silik çıktı markası after 10 ne dersiniz
Şey markasi farklı ve bilinmedik sanırım eczaneden almıştım bu kadar çizgiye yine de yalancı çıkar mı sizceTebrikler baya belli çizgii :)
Selam canm. Bende 5 gün letu kullandım ama yumurtam 11-13 mm de kalmış. Dr pazartesi tekrar bakalım dedi ama ümidim yok. İğne bulamam diye iğneyi almıştım bide.Kızlaaaaar şimdi doktordan çıktım, yumurtam büyümüş 19mm olmuş
An itibariyle önceki doktorun teorisini çürütmüş oldum. Ya nasıl bana "bundan yumurta olmaz, büyümez bu" diyebildi hala aklım almıyor... kaç gündür boşu boşuna stres yapmışım, hakkımı helal etmiyorum
Kızlar merhaba, dün awox testimde geçte olsa pozitif görmüştüm o sebeple sabaha ilk idrarla test yapacaktım ama dayanamadım bu saatte yaptım bi bakar mısınız
Üstte ki hızlı gebelik awox
Alttaki ovülasyon testi
Yorumlarınıza ihtiyacım var
Reglime 4 gün var bu arada
Burda çizgi var mi yoksa ben mi öyle görmek istiyorum
Eşimle bakıyoruz o çizgiyi görmeyince sinirleniyorumBen her testte cizgi gormeye basladim kizlar deliriyorum galiba
Eşimle bakıyoruz o çizgiyi görmeyince sinirleniyorumvar işte görüyorum ben hepten delirdik
HahahaaaO zaten gormez kizim benimki gozunun onundeki makasi gormuyor nerde bu makas nereye koydun diyor
canım yarın veriyorum sabah 9 da kadın doğum randevum, aşırı heyecanlı ve gerginimKan verdin miii
canım yarın veriyorum sabah 9 da kadın doğum randevum, aşırı heyecanlı ve gerginim
Canımsın tamam kuzum hastaneden çıkınca ilk size yazıcamHadi hayirlisiyla guzel haber ver bize birileri gebe kalsin yaaa pozitif enerjiii
Deme öyle ya hep en kısa zamanda olacak diye bak allahım hepinizin yardımcısı olsun kuzumTemmuz ağustos Eylül açmanın vakti geldi gibi
Yumurtlama ve beklenen bat tarihlerimiz hemen hemen aynı benimde 22 Haziran ben kan verdim kaç gündür de idrar testlerim pozitif çıkıyor kan değerim biraz sınırdaydı doktor bugün tekrarladı eğer anlamlı bi ilerleme varsa gebeyim galibaÇok teşekkür ederim canım kan vermeden sevinemiyorum ama sürekli ağlamak geliyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?