Nişan nişan mekanı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

moonspellhll

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
3
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Mayıs 2013 de nişanım olacak aslında evde yapacaktım ancak annem ve babam ayrı olduğu için baba tarafımın annemin evine girmesi tatsızlık yaratıyor.O nedenle Avcılar tarafında uygun kafe tarzında nişanımı yapabileceğim bi mekan var mı yardım edin lütfen.Çalgılı olmasına gerek yok yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

canım beylikdüzünde beyzade restorant var ordan fiyat al oldukça makul bana uzak kaldığı için ben orda yapamıyorum malesef bene yer arıyorum :) dilersen özelden msj at tel no falan veriyim.

çok teşekkür ederim haznedarda garden group var şirin bir kafe orayı tuttum bile :) 1300 TL. paketi mekan + müzik + pasta+kola+video çekimi+fotograf çekimi bilginize

canım benimde kına gecem orda olucak nisan ayında inşallah çok güzel geçer ikimiznki de... :16:

Merhaba arkadaşlar,
Mayıs 2013 de nişanım olacak aslında evde yapacaktım ancak annem ve babam ayrı olduğu için baba tarafımın annemin evine girmesi tatsızlık yaratıyor.O nedenle Avcılar tarafında uygun kafe tarzında nişanımı yapabileceğim bi mekan var mı yardım edin lütfen.Çalgılı olmasına gerek yok yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Ben nişanımı bir buçuk yıl kadar önce hiDiv kasrında yapmıştım. Çok asil bir mekan fakat karşıda olması ulaşım açısından herkese uymayabilir:)

Son düzenleme:
Back
X