Nişan nişan pastası? nereden, nasıl?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eflatunpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
374
268
103
merhaba kızlar. kısmetse 13 şubat'ta nişanım var:) nişanımız evde 30-40 kişiyle olacak. şık bir nişan pastası keselim istiyorum. siz nasıl pastalar yaptırdınız? istanbul için tavsiyeleriniz var mı? fiyatlar nasıl? merakla bekliyorum:3:

Merhabalar şimdiden hayırlı olsun diyeyim,
Benim nişanım mado da oldu. Madonun pastaları mükemmel diyebilirim. Herkes şekline ve lezzetine hayran kaldı. Fiyatı hakkında tam bir bilgim yok ama bu tür törenlerde üçüne beşine bakmadan biraz fazla verip lezzetli bir pasta almak lazım.

teşekkür ederim...
her zaman pasta aldığımız uygun ama lezzetli pastaları olan bir pastahaneye fiyat sordum bugün. 35 kişilik pasta için 220 TL diyerek beni şoke ettiler. Kaplaması sadece krem şanti olursa (yani katı şeker kaplama değil) 155 TL olurmuş. 2 tane normal pasta alsak 50 liraya falan gelecek oysa. bana gösterdikleri modelin pek bir teferruatı da yoktu, sade bir görünüme sahipti. nişan, düğün diyince herşeyin fiyatı ederinin kat ve kat üstüne fırlıyor nedense :(

koska yapıyor,ben doğum günü için sormuştum.
d,günü için yapamıyoruz nişan vs için yapıyoruz dedi.
sanıyorum 80 di fiyatı,arayıp sormak gerek.

bende koskada yaptırmıştım iki katlı sanırım 50 kişilikdi.
ama şöyle bişey varki porsiyonlar büyük, 50 kişilik diye alıyorsun ama 70 kişilik çıkar rahat rahat..
şeker hamuru kaplı sade ve şık 160 tl ödemiştim 2009 nisan ayında.

bende koskada yaptırmıştım iki katlı sanırım 50 kişilikdi.
ama şöyle bişey varki porsiyonlar büyük, 50 kişilik diye alıyorsun ama 70 kişilik çıkar rahat rahat..
şeker hamuru kaplı sade ve şık 160 tl ödemiştim 2009 nisan ayında.

teşekkür ederim:)
ben de koska'dan fiyat aldım, şeker hamuru kaplamalı pasta için dilimi 4 TL dediler. Gerçekten çok makul:) kataloglarında hoş pastalar da vardı.
tadı nasıldı peki? memnun kaldınız mı?

kesinlikle tadı çok güzel ama ben o şeker hamurunu hiç sevmiyorum
tamam görüntü harika ama iş yemeğe gelince :26:

beyaz fırınında pastaları müthiş. biraz tuzlu ama ben erkek arkadaşımın doğum günü için yaptırdım herkes hayran kaldı. bide orayla konuş cnm istersen :21:

ben sözümde 50 kişilik istedim sözlümün pastanesi var ama çok fazla geldi 2 katlıydı 2 kat hiç ellenmedi 1 katta bitmedi kaç gün yedik düşünün çok büyük almayın

Kızlar 120 kişilik nişan pastası lazım bana ,
dışarda yapıcaz ama pasta dahil değil.
Çok pahalı pastalar yaa , napsak bilemedim.
90 kişilik desek 120 kişiye yeter aslında ,
Nişan zaten yemekli , ufak keserler pastayı olur dimi :64:

Back
X