Arkadaşlar merhaba
29 yaşındayım geçen ay erkek arkadaşımı ailemle tanıştırdım bir süredir nişanlanalım vs diye konuşuyorduk kendi aramızda zaten sonra aileler de tanıştı gün belirlendi isteme+söz+nişan için neyse şimdi sorun şu ki ben öyle sürprizli yüzüklü vs bir evlenme teklifi almadım ki benim için de sorun değil zaten yaş 30 olmuş nerdeyse 20'li yaşların başında hayal ederdim vs ama artık çocukça geliyor bana.. Lakin ailem özellikle babam buna çok kafayı taktı. Bütün kuzenlerine pırlanta yüzük alındı sana alınmayacak mı sen değersiz misin o kadar rezil olucaz bütün amcalarına vs yedi bitirdi beni... Ne diyeyim baba bana pırlanta al mı diyeyim diyorum de tabi millet aldırıyor çatır çatır diyor ya ben böyle bir şey diyemem... Şimdi de diyor ki ben alıcam sana bir tek taş nişanda ben takıcam utansın yüzü kızarsın diyor offf çok sıkılıyorum arkadaşlar ne yapmam lazım babamı da kırmak istemiyorum erkek arkadaşıma da asla böyle bir şey diyemem.. bir akıl verin kafam işlemiyor artık(bir arkadaşımın hesabından yazıyorum sağolsun kendi de bir çözüm bulamayınca hesabını verdi danışabilmem adına eski mesajlara bakınca alakasızlığı görüp şaşırmayın)
Adam nişan takilirken bir yuzuk alip gelecektir herhalde yuzuksuz nisanlanacak degilsiniz onu secmeye gittiginizde ucuz yollu bir tek tas alin gitsin. Simdiden aileleri karsiniza almayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?