ben babanızı haksız görmüyorum. çünkü ilerde kuzenlerin akrabaların birbirlerine tek taşlarını gösterip evlilik teklifi hikayelerini anlatırken senin ister istemez üzülebileceğini düşünüyor olabilir. babalar kız çocuklarına kıyamaz ve baba evinden gördüğünün altını görmesin derler. erkek arkadaşınıza söyleyin bence bir tek taş alıversin yahu olur mu öyle şey
sevgiliniz bunu düşünememiş olabilir
Benim eşim de böyle şeyler düşünmez.
Düşündükleri:
Benim üzülmemem, kırılmamam, hasta olmamam, sürekli mutlu olmam, en ufak bir olumsuzluk yaşamamam, kimseye ezilmemem... Ehh bir pırlanta etmez ama
Inanin kalmadi formaliteden bir olay diye dusunuyorum. Yapi olarakta romantik degilim hic sorun etmedim.Peki içinizde kalmadı mı o teklifi almamak?
Allah mesut etsin boşver alınabiliyorsa alınır alınamıyorsada dünyanın sonu değil. Madem söylemek tuhafına gidiyor. Babana dersin babacığım benim mutluluğum pırlantadan daha önemli diye. O da sana hak verir. Anneler babalar hep evlatları için en iyisini ister. İnşallah mutlu bir yuvanız olur.Arkadaşlar yeni yazabiliyorum yorumları okudum teşekkür ediyorum babamı haklı bulup onun tarafından olaya bakanlar olmuş bu düşünceleri de değerlendireceğim.. Bizim isteme söz nişan birlikte olacak 2 hafta sonra önümüzdeki hafta alyans almaya gideceğiz orada bile hadi seç tektaş yüzük dese bile seçemem ben tamam bunu beğendim al diyemem ne bileyim bu bana çok zorlama geliyor "almak zorundayım bunu nasılsa bari sen seç" düşüncesi istemiyorum ben hiç de almak zorunda falan değil yani içinden geliyorsa alırsın verirsin bu kadar.. Nişanda sözde vs takmak da ne bileyim neyse.. Şunu düşündüm kendim alıp bir şey babama tamam bak aldı desem erkek arkadaşıma sen zor durumda kalma diye aldım çaktırma desem kırılabilir ona babam istiyo desem ayrı bi garip... Onu kırmayayım bu üzülmesin derken olan bana oluyor.. Kim çıkarttıysa şu tektaş pırlanta modasını kötü anıyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?