Sıkma canını Alyans alırken yanına bir de tek taş alınıyormuş de alın
Ille de gerçek olmak zorunda değil
Gerçek yüzük almaya gitmiştim bir yüzük beğendim o gerçek pırlanta değil ucuzmuş mesela ama güzeldi
Bir arkadaşım eşine tek taş da isterim herkeste var nişan yüzüğü alınırken yanına demiş o da o kadar paramız yok deyince gerçek olması Zorunda değil demiş almış takmış bir de bunu bana anlattı mesela
Yakın olmayanlar bilmiyor ailesi
Vs de ben biliyorum
Mutluluk önemli parmağında kaşıkçı
Elması olsa kaç yazar
Not normalde isteme ne gereksiz vs derdim de babanda nişanda sana tek taş takacak potansiyel gördüm elalem ne der bu damat kötü derler korkusu sarmış
canım ya ne emitasyonlar var ayırt edilemez gerçeğinden babanada çok vır vır ettin kalbimi kırdın bende kendim aldım de.sevdiğime bende söyleyemezdim bu aşamada.
O ucuzlardan alsa babanız onuda incelemeye alir senin değerin kızım bumu der belki
çok inceymiş eşin , ama sanmıyorum seninkinin muhadili çok olsun. benimki bişeye gerek yok diye ağzımdan bi kere çıksın yeter anında konuyu kapatır unuturbence alır zaten ama almazsa bile boşver babanı da annenide susturmak senin elinde ben mutluyum memnunum gerek yok böyle bişi isteyemem de.
anne babaların böyle şeylere karışmasına çok karşıyım durduk yere ortalık geriliyor sonra.
biz gümüş yüzükle nişanlandık benim tarafımdan herkes ayıpladı bu ne rezillik falan dediler.
öğrenciydik aileler okulun bitmesini bekleyin dedi biz beklemedik sırf engel olmasınlar diye yüzükleri de aldık dedik
babamda annemde çok bozuldu hele bizim taraf şok
kurdale kesildi eşim cebinden bi tek taş çıkardı buda benim nişanlıma hediyem diye o zaman da ben şok
seninki de alır galiba
Lakin ailem özellikle babam buna çok kafayı taktı. Bütün kuzenlerine pırlanta yüzük alındı sana alınmayacak mı sen değersiz misin o kadar rezil olucaz bütün amcalarına vs yedi bitirdi beni...
çok inceymiş eşin , ama sanmıyorum seninkinin muhadili çok olsun. benimki bişeye gerek yok diye ağzımdan bi kere çıksın yeter anında konuyu kapatır unuturbizde de aileler biraz bekleyin para biriktirin vs dedi biz dinlemeyip erken evlendik o zaman eşya seçerken en ucuzunu aldım herşeyin, kendimi de avutmak adına "yaa ne gerek var bir koltuğa 10 bin para vermeye bak bizimki 2 bin ama ne güzel " dedim. şimdi durum iyi çok şükür, 3 kere de taşındık eşyalar pert oldu kedimiz vardı tırmıkladı yırttı falan , ev aldık o eve taşınırsak bu eşyaları götürmem yenisini alırım herşeyin diyorum "hani eşyaya çok para vermeye gerek yok demiştin daha kaç sene oldu evleneli ne gerek var değiştirmeye " diyor
Kuzenlerinize alınan pırlantaların kaç karat olduğunu, hangi renk olduğunu ve hangi berraklıkta olduğunu merak ettim açıkçası.
Babanızın bu kadar büyüttüğü pırlanta kaç liralık acaba
1.000 TL'ye de tek taş var, 20.000 TL'ye de
Babanız hangisini istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?