- 2 Mayıs 2025
- 131
- 35
- 13
- 24
Siz cuma günü mü vereceksiniz testi bilmiyorum doktor bugün vermemi istedi çıkmadı az önce konuştum doktorla iki ay dinlen dedi tekrar başlayalım dediCanım ben 26 sında transfer oldum cumadan önce kan verme sakın dedi sen erken vermişsin sanki
Kacinci gun benımde bugun 6 gunum 1.70 ciktiBenim sonuç 1.20 geldi
11. günüm ben bıraktım ilaçları falan olmadı benim seninki inşallah yükselirKacinci gun benımde bugun 6 gunum 1.70 cikti
Ben de bugün kan verdim. Kaset test yaptım negatif. Sonuç yarın çıkacak.Siz cuma günü mü vereceksiniz testi bilmiyorum doktor bugün vermemi istedi çıkmadı az önce konuştum doktorla iki ay dinlen dedi tekrar başlayalım dedi
İnşallah cnm rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah dualarım seninleKızlar benimde test günüm yarınfazla heyecanlı ve stresliyim umarım bu sefer olmuştur
Hayırlısı olsun çok sevindim. Umarım artarak devam eder HCG. Benim yarın test günüm darısı basimaKızlaaarrrrr pozitiiifffff
Hayırlı olsun cnm rabim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıklaKızlaaarrrrr pozitiiifffff
Teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsin kimsenin elini kolunu boş bırakmadın umarım sende pozitifi görürsünHayırlısı olsun çok sevindim. Umarım artarak devam eder HCG. Benim yarın test günüm darısı basima
Amiiin teşekkür ederim rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun cnm rabim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla
Kaç çıktı canm hcgKızlaaarrrrr pozitiiifffff
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına alırsın insallahKızlaaarrrrr pozitiiifffff
13.52 çıktı canım doktor normal dediKaç çıktı canm hcg
Kötü düşünme kötü olmasın burada nelerini okuduk 3-4lerden sağlıklı gebelikler oluşmuş hep.Kızlar benim beta 5.53 çıktı kimyasal mı sizce
Yaa kacinci gun ama sizin. Benm 5 gün embriyosu 12. gün bugünKötü düşünme kötü olmasın burada nelerini okuduk 3-4lerden sağlıklı gebelikler oluşmuş hep.
Zaten tekrarlayacaksın testi umarım güzel güzel yükselir sağlıkla kucağına alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?