- 2 Mayıs 2025
- 131
- 35
- 13
- 24
Hamilesin cnm o zaman sonuçları yükseliyor aniden rabim emeklerinizi boşa çıkarmasınAnladım canım bende 23 nisanda transfer oldum 5.gün dayanamayıp idrar da test yaptım pozitifdi dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu gidip test verdim 22ydi 43 oldu dün test günümdü 36 ya düşmüş sonuç hüsran
24ünde transfer oldum. şimdi de kanama mi desem lekelenme mi bilemedim baya bir peçete doldurcak kadar varİnşallah vardır cnm kaçıncı günün bugün
Doktorunla konuştun mu cnmt
24ünde transfer oldum. şimdi de kanama mi desem lekelenme mi bilemedim baya bir peçete doldurcak kadar var
Şimdi yazdım hemşire yeDoktorunla konuştun mu cnm
Cevap gelirse yazarsın cnm inşallah tutunma belirtisidirŞimdi yazdım hemşire ye
Gebelik var ama değer düşük dedi bide 43 den 36 ya düşünce hiç umudum kalmadı moralimi de yüksek tutamıyorum inşallah yükselir bi umut Allah büyükHamilesin cnm o zaman sonuçları yükseliyor aniden rabim emeklerinizi boşa çıkarmasın
Günaydın kızlar yarın test günü olanlarGebelik var ama değer düşük dedi bide 43 den 36 ya düşünce hiç umudum kalmadı moralimi de yüksek tutamıyorum inşallah yükselir bi umut Allah büyük
Günaydın canm benim salı günüGünaydın kızlar yarın test günü olanlar
Hayırlı haberlerle geliriz inşallahGünaydın canm benim salı günü
Kaçıncı denemeniz sizinHayırlı haberlerle geliriz inşallah
İnşallah buralar yüksek betalarla dolsunHayırlı haberlerle geliriz inşallah
İnşallah inşallahİnşallah buralar yüksek betalarla dolsun
Ben de merak ediyorum. Bide progestanı ne zaman birakcaz. sürekli günlük ped kullanıyorum yine de beyaz camasirim da kirleniyo. Daha büyük günlük pedi olan marka var mı acaba. Ben pek kullanmıyorum normalde o yüzden pek bilgim yokKızlar bu estrofemle progestan ı ne zamana kadar kullanıyoruz çok geldi herhalde duygularım alt üst oldu normale dönmek istiyorum
Aynen cnm çok iyi geliyor buralarda dolaşmak rabim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah tutunur inşallah bebişinMerhaba kızlar bende dün transfer oldum sonuç beklerken burda dolaşmak iyi geliyor bana
Hayırlı oldun canm bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşallah. Beklerken bolca vakit de var zaten hem de bizi anca bizim gibiler anlar.Merhaba kızlar bende dün transfer oldum sonuç beklerken burda dolaşmak iyi geliyor bana
Amin canım Allah emeğimizi eziyetimizi boşa çıkarmasın inşallahAynen cnm çok iyi geliyor buralarda dolaşmak rabim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah tutunur inşallah bebişinbende yarın test vericem
İnşallah da bence yok benimAmin canım Allah emeğimizi eziyetimizi boşa çıkarmasın inşallahhadi güzell haberini alırız inşallah
Olumlu düşün olumlu olsun öyle kötü düşünmeİnşallah da bence yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?