Başka konuda estrofemi kalp atışı duyana kadar denilmişBen de merak ediyorum. Bide progestanı ne zaman birakcaz. sürekli günlük ped kullanıyorum yine de beyaz camasirim da kirleniyo. Daha büyük günlük pedi olan marka var mı acaba. Ben pek kullanmıyorum normalde o yüzden pek bilgim yok
yedinci günü kan verdim çıkmadı evdeki testi de yaptım dün yine çıkmadıOlumlu düşün olumlu olsun öyle kötü düşünme
Doktor bırak diyene kadar kullanıyorsun estrofemi. Ben günde 2 kere kullanıyorum. Bazı doktorlar 3'er kullanım da verebiliyor.Başka konuda estrofemi kalp atışı duyana kadar denilmiş
Benim transferim önümüzdeki hafta. Günde 3 er kullanım. Sizin kullanımınız nasıl ?
Yedinci günü kan verdim cik yedinci günü kan verdim çıkmadı evdeki testi de yaptım dün yine çıkmad
Tutunma olabilir. Progestan iğnesi ile düzelir. Çok olmadığı sürece sorun yok.t
24ünde transfer oldum. şimdi de kanama mi desem lekelenme mi bilemedim baya bir peçete doldurcak kadar var
İnşallah öyledirTest günü tekrar test yap belki kana geç karışmıştır belli olmaz
İnşallah canım ❤İnşallah öyledir
Benim sabah akşamBaşka konuda estrofemi kalp atışı duyana kadar denilmiş
Benim transferim önümüzdeki hafta. Günde 3 er kullanım. Sizin kullanımınız nasıl ?
Aynn hemşireyle konuştum foto istedi. Bu normal artarsa haber verin dediTutunma olabilir. Progestan iğnesi ile düzelir. Çok olmadığı sürece sorun yok.
Aynn canm benim ilk hamileligimde adetten bir hafta sonra test yapmistim o bile silikti. Demek erken yapsam hiç cikmicakmisİnşallah öyledir
Canm benm üzülme bu bir süreç. Allah sana gonlundekini verecekKızlar sonucum negatif
Amin amin ama yoruldum ben artıkCanm benm üzülme bu bir süreç. Allah sana gonlundekini verecek
Cnm adetinin mi 11 gününde transfer yaptıKızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor
Benim 6 Nisan adet günümdü 25inde de transfer yaptı bana bence sana çok erken yapmışCnm adetinin mi 11 gününde transfer yaptı
Benim sonuç 1.20 geldiKızlar benimde 5. Gün embriyosu 11. Gün 0.02 geldi negatif doktora kalsa daha bekle diyor ilk defa trafnsfer olmuyorum bende az çok biliyorum birde size dondurulmuş embriyo kaçıncı gün transfer yapılmıştı bana 11. Gün yaptı ama rahim kalınlasmıs dediydi acaba erkenmi transfer yaptı diye içim içimi yiyor
Canım ben 26 sında transfer oldum cumadan önce kan verme sakın dedi sen erken vermişsin sankiBenim 6 Nisan adet günümdü 25inde de transfer yaptı bana bence sana çok erken yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?