Benim cumartesi kan vereceğim 9.günüm verebilirsin dediler, normalde 4 mayıstı test günümAminnnn inşallah hepimiz güzel haberlerimizi alırız
Sizin test günleriniz ne zamandı kızlar
Sizin 3.gün embriyosu mu?Benim 6sinda
Hayır 5. gün embriyosu ama doktorum 12gun sonra test günün dediSizin 3.gün embriyosu mu?
3. günle 5.gun embriyosu test günü olarak farkediyor muSizin 3.gün embriyosu mu?
Ben daha önce negatif sonuçlanan bir hamilelik geçirdim. Onda beta yüksek gidiyordu onda bile adetten bir hafta sonra ilk öğrendiğimde inanamadim test yaptım da çok silik çıkmıştı. O yüzden çıkacağını düşünemiyorum testteBen çok korkuyorum test yapmaya ya hiç cesaretim yok hatta cumartesi kan vereceğim hiç cumartesi olmasın istiyorumyapma bence bazı insanlarda idrara geçmiyor, bazı testler yanlış sonuç veriyor
Amin Allah razı olsunBebişiniz hep sizinle olsun
Benimde 5. Gün embriyosu bana 10 gün dedi doktorum 6 Mayıs Salı gününe denk geliyor ama bende pazartesi verebilirimBenim cumartesi kan vereceğim 9.günüm verebilirsin dediler, normalde 4 mayıstı test günüm
Evet 3.gün embriyosu 12 gün 5.gün embriyosu 10 gün sonra test demişlerdi hep o yüzden sordum. Ben 24ünde transfer oldum 4 Mayıs test günüm ama cumartesi kan verebilirsin dediler.3. günle 5.gun embriyosu test günü olarak farkediyor mu
Evet 3.gün embriyosu 12 gün 5.gün embriyosu 10 gün sonra test demişlerdi hep o yüzden sordum. Ben 24ünde transfer oldum 4 Mayıs test günüm ama cumartesi kan verebilirsin dediler.
Düzeltiyorum kızlar, ter yapinca beklememistim sonra gittim çöpten alıp baktım silik çıkmıştı. Ben de bı tane daha yaptım bu defa bekledim çok silik çıktı. Bugün 8. günKizlar siz erken gebelik testinden mi yaptınız. Ben bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım onunla yaptım da bı şey çıkmadı uzulsem mi beklesem mi bilemedim
Kuzum daha çok erken kendini strese sokma biraz daha bekleDüzeltiyorum kızlar, ter yapinca beklememistim sonra gittim çöpten alıp baktım silik çıkmıştı. Ben de bı tane daha yaptım bu defa bekledim çok silik çıktı. Bugün 8. gün
Canm kendini strese sokma konusunda benm üstüme yoktur bir numarayimdir yani benKuzum daha çok erken kendini strese sokma biraz daha bekle
Aynı gün transfer olmuşuzSelam Kizlar,
Ben 28 Nisan transfer oldum. Ayni gun transfer varmi?
Umarim hepimiz olumlu sonuclar aliriz
Az kalmış biraz daha bekle ben hissediyorum pozitif senin sonucunCanm kendini strese sokma konusunda benm üstüme yoktur bir numarayimdir yani benama bu defa baya iyi yönetiyorum süreci çok şükür. Çok bile bekledim yani ben 8gun tarihe geçer
Kizlar siz erken gebelik testinden mi yaptınız. Ben bir gebenin günlüğü sayfasından almıştım onunla yaptım da bı şey çıkmadı uzulsem mi beklesem mi bilemedim
[/Az kalmış biraz daha bekle ben hissediyorum pozitif senin sonucun
Amin insallah hepimizeAynı gün transfer olmuşuzrabbim hepimize pozitif sonuçlar nasip etsin inşallah
Bence silik çıktıysa vardır hadi inşallahDüzeltiyorum kızlar, ter yapinca beklememistim sonra gittim çöpten alıp baktım silik çıkmıştı. Ben de bı tane daha yaptım bu defa bekledim çok silik çıktı. Bugün 8. gün
Bence silik çıktıysa vardır hadi inşallah
İnşallah canmBence silik çıktıysa vardır hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?