Bende olmadı ama hemşire lekenme olabilir dedi kilcaldamar kanamasından dolayı bu seninkorkutmasin dedi canmMerhaba kızlar bende 29 nisanda 3. Transferimi oldum inşallah her şey gönlümüze göre olur
Tek aklıma takılan şey grip oldum ilaç kullanmıyorum ama etkiler diye de korkuyorum
Birde transferden sonraki gün kahverengi sürüntü bir akıntı gördüm bir kerelelik oldu sadece yaşayan varmı aranızda
Kan verdinmi cnmBenim cumartesi kan vereceğim 9.günüm verebilirsin dediler, normalde 4 mayıstı test günüm
Ya bence o testlere kıpkırmızı olmadıktan sonra güvenmeyin. Arkadaşım dogal yollarle deniyor gebelik, ne zaman test yapsa bi şekilde pozitif çıkıyor ama hepsi negatif. Çok okudum belirti görüp lekelenme görüp negatif alan, Rabbim bizlere kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin beklemekten başka çaremiz yokMerhaba kızlar bende idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim dün negatif sonucunu aldım neden acaba
Aynen cnm keşke yapmasaydim diyorum ama 4. Kere yapıyorum tüp Bebek ilk defa böyle bir hata yaptımYa bence o testlere kıpkırmızı olmadıktan sonra güvenmeyin. Arkadaşım dogal yollarle deniyor gebelik, ne zaman test yapsa bi şekilde pozitif çıkıyor ama hepsi negatif. Çok okudum belirti görüp lekelenme görüp negatif alan, Rabbim bizlere kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin beklemekten başka çaremiz yok
Rabbim inşallah bizleri de görür müjdeler dua etmekten başka çaremiz yokAynen cnm keşke yapmasaydim diyorum ama 4. Kere yapıyorum tüp Bebek ilk defa böyle bir hata yaptımstres maf etti beni
Amin amin inşallah sizin ne zaman gününüzRabbim inşallah bizleri de görür müjdeler dua etmekten başka çaremiz yok
Salı günü bakalım dayanmaya çalışıyorumAmin amin inşallah sizin ne zaman gününüz
Evet cnm erken yapma kesin ben yaptım siz yapmayın çok etkiliyor insanı güzel haberler alırsınız inşallahSalı günü bakalım dayanmaya çalışıyorum
Allah razı olsun Rabbimden gelen her şeye razıyızEvet cnm erken yapma kesin ben yaptım siz yapmayın çok etkiliyor insanı güzel haberler alırsınız inşallahdualarimdasın
Ben de yaptım dün iki kere ikinsinde de silik çıktı bugün de iki kere yaptım ikisinde de bı şey çıkmadı. Bide şimdi ıslaklık hissettim bı baktım baya kanama olmuş rengi adetteki gibi değil amaEvet cnm erken yapma kesin ben yaptım siz yapmayın çok etkiliyor insanı güzel haberler alırsınız inşallahdualarimdasın
Kaç çıktı canım değerin bide ne zaman transfer oldunMerhaba kızlar bende idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim dün negatif sonucunu aldım neden acaba
Hiçbir belirtim yok korkuyorumAmin insallah hepimizehangi belirtilerin var?
Kaç çıktı canım değerin bide ne zaman transfer oldun
[/QUOTE
25 nisanda transfer oldum 7. Günü kan verdim 0.100 çıktı
İnşallah vardır cnm kaçıncı günün bugünBen de yaptım dün iki kere ikinsinde de silik çıktı bugün de iki kere yaptım ikisinde de bı şey çıkmadı. Bide şimdi ıslaklık hissettim bı baktım baya kanama olmuş rengi adetteki gibi değil ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?