Nisan sonu ve Mayıs başı transfer olacaklar sürecimizi beraber takip edelim 🌸🥰

Merhaba kızlar bende 29 nisanda 3. Transferimi oldum inşallah her şey gönlümüze göre olur
Tek aklıma takılan şey grip oldum ilaç kullanmıyorum ama etkiler diye de korkuyorum
Birde transferden sonraki gün kahverengi sürüntü bir akıntı gördüm bir kerelelik oldu sadece yaşayan varmı aranızda

Bende olmadı ama hemşire lekenme olabilir dedi kilcaldamar kanamasından dolayı bu seninkorkutmasin dedi canm

Merhaba kızlar bende idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim dün negatif sonucunu aldım neden acaba

Merhaba kızlar bende idrar testi yaptım silik çıktı kan verdim dün negatif sonucunu aldım neden acaba
Ya bence o testlere kıpkırmızı olmadıktan sonra güvenmeyin. Arkadaşım dogal yollarle deniyor gebelik, ne zaman test yapsa bi şekilde pozitif çıkıyor ama hepsi negatif. Çok okudum belirti görüp lekelenme görüp negatif alan, Rabbim bizlere kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin beklemekten başka çaremiz yok

Aynen cnm keşke yapmasaydim diyorum ama 4. Kere yapıyorum tüp Bebek ilk defa böyle bir hata yaptım stres maf etti beni

Selam kızlar bende 28 Nisanda 5. Gün embriyosu transfer oldum. Perşembe test günüm rüyalarıma giriyor artık sonucu bilmek istiyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi

Evet cnm erken yapma kesin ben yaptım siz yapmayın çok etkiliyor insanı güzel haberler alırsınız inşallah dualarimdasın
Ben de yaptım dün iki kere ikinsinde de silik çıktı bugün de iki kere yaptım ikisinde de bı şey çıkmadı. Bide şimdi ıslaklık hissettim bı baktım baya kanama olmuş rengi adetteki gibi değil ama

Kizlar ben geçen hafta perşembe günü transfer oldum bugün kanama oldu. Adet kanı gibi değil rengi ama bir peceteyi dolduracak kadar var. Böyle bir şey yaşayan var mı

Anladım canım bende 23 nisanda transfer oldum 5.gün dayanamayıp idrar da test yaptım pozitifdi dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu gidip test verdim 22ydi 43 oldu dün test günümdü 36 ya düşmüş sonuç hüsran doktorum ilaçlara devam et Salı tekrar kan ver dedi ama bilmiyorum yükselir mi tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…