- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
- Konu Sahibi Denizliche
-
Ben çok beğendim bunuuuuu...!!!
çok şirin bayıldım valla... ilersi içinde güzel bir anı olarak saklarsın.. bu arada Allah tamamına erdirsin...
evet canım klasiğin dışında çok farklı ve de hoş.. güzel bir anı olur bence de
harika bayıldım :) düz bir tepsi alıp biraz el becerisiyle kendimiz bile yapabiliriz :)
evet canım saolasın
hafta sonu tepsi araştırması yaptım yukarıdaki tepsinin aynısı 5,50 tl ye satılıyor ,,ama birde yanları düz beyaz tutma yerlerinde fiyonk vardı o kaldı aklıma onunda fiyatı 17,50 tl di kararsız kaldım ikisi arasında
5.50 olanı al süsle keyfine göre 17.50 verene kadar 12tl yle kurdele süslemeye ahşap kalemleri tüyler nazar boncukları alırsın :) çok mu cimri oldum ne hahaha
bir siyah bir kırmızı ahşap kalemi al bitti gitti hem el emeği göz nuru olur :) böyle birşeyde yapabilirsin keçe alıp keserek:)
Çok hoş tatlım , kendin tasarlayıp yaparsan daha zevkli oluyor, ben de her şeyimi kendim yapıyorum kendi emeğin olunca daha tatlı geliyor
Nişan tepsimi, makasımı ben kendim yapmıştım, Bunlarda çok şekermiş, bayıldım. Fiyatıda gayet uygunmuş. Ben çok beğendim
nişanlımın annesi aldığı için onu kırmamak adına çok beğenerek aldığım nişan tepsimi iade etmiştimiçimde halen bir yaradır ama bu resimleri görünce benim seçtiğim de neymiş bunlar ne cici böyle dedim... iyi ki onun kırmamışım diyorum şimdi en azından bunları kaçırmış olmamın suçu bana kalmadı
kızlar geçen gün nette bunu buldum nasıl sizce nişan yüzük tepsisi için? değişik ve esprili bişi
kızlar geçen gün nette bunu buldum nasıl sizce nişan yüzük tepsisi için? değişik ve esprili bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?