Nişan törenim işkence gibi geliyor...

bende öyle kabarık düşünüyorum..

ben de senin gibiydim, şu yaşıma kadar dans edemez çok utanırdım sanki herkes bana bakıyor gibi hissederdim aksi gibi eşim de oynamayı çok sever pek bilmese bile acayip yakıştırır kendine
çok tedirgindim düğünümde nasıl olacak diye
ama inanmazsın toplamda 10 dk oturmamışımdır bi oynadım bi oynadım anlatamam hala kendime şaşkınım nasıl oynadım nasıl utanmadım hele bi de gerçekten gözler benim üzerimdeyken
hiç umrumda olmadı niyeyse :)
sen de takılma azıcık video izle azıcık da nişanlın yardım etsin zaten gayet güzel kotarırsın

Gerçekten mi nasıl atlattınız ?

Yazdığım gibi gelinlikle zaten ellerini kollarını sallayarak salınsan bile gayet hoş görünüyor.
Benim eşim güzel oynar onun hareketlerine de uyum sağlayınca gayet güzel eğlendik normalde beceremem de sevmem de oynamayı ama çok eğlenmiştim.
Komik olucam herkes beni izliyor diye düşünme, hiç öyle olmuyor içinden geldiği gibi sallan ne olacak :)

Halbukı artık cok demode oynamalı nısanlar oynamalı sunnet dugunlerı ama ıste
para azda olsa o salon tutulur ınsanlar oynatılır

Aynı durumdayız sanırım, peki şuan oynuyor musunuz?

Kocamda bilmiyodu oyun oynamasını kalktı bizle el çırptı falan yani dert edilecek konu mu bu?

arkadaşınız oldukça kıskanç sanki
bekar mı kendisi
herkes değil bazı bekarlar böyle maalesef

o zaman o arkadaş es geçin
ortaya çıkıp kollarınızı iki yana açıp elleri şıklatıp ileri geri salınırsınız oldu bitti
Allah tamamına erdirsin

Evet arkadaşım bekar, şuana kadar hiç uzun ilişkisi olmadı. Ben sözlendim sözleneli bana karşı tavırları hep böyle. Benimle alay ediyor hiçbişeyi bana yakıştırmıyor. Üniversiteyi yeni kazandı yıllar sonra hal hareket tavırları çok değişti. Hep ben arayıp soruyorum aradığımda da ona yazan erkekleri anlatıyor. Benim ne yaptığımı nasıl olduğumu hiç sormuyor.

Ben evde kendi kendime oynayacak kadar bile sevmiyordum istemiyordum kasılıp kalıyordum.
Nişanda ilk adımı attım o an ki mutlulukla bişeyler yaptık
Düğünde bir açıldım herkes bizi kandırmışsın diye dalga geçti
Ben düğün yapmamak için kavgalar ettim ne tartışmalar koptu
Ama en başından beri akışına bıraktım kimseyi dinlemedim.
Kına gecesinde kardeşim testi kırma oyununda bakamamış
O anlarda mutluluğunuza bakıyor herkes, yüzün güldümü gerisi geliyor.
Birde tarlatan en büyük kurtarıcı
Şimdi diğer düğünlerde napıcam diye düşünüyorum, çünkü canım almıyor. Sevmiyorum napiyim.

Lütfen o arkadasiniza fikrini sormaktan vazgecin. Fikrini söylemek var, söylemek var. Bu resmen kiskanclik!
Benim de gögüslerim oldukca büyük eger dogru kiyafet secerseniz inanin cok hos gözüküyor, ziplamiyorlar da :))
Oyun konusunda da, o gün sizin gününüz kendi eglencenize bakin, yavas hareketlerle bile oynasaniz güzel görünüyor o güzel kiyafetlerle.

İşte bende şu durumlardan sıkıldım. Zorla oynatmak istiyorlar insanı. Bezdim. Sevmiyorum, hadi kendi düğününde yaparsın bişeyler ama diğer düğünlere sırf bu yüzden gitmek istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…