- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
tarlatanlı bir elbise tercih edin, en azından kollarla ayakları senkronize etme derdinden kurtulursunuz :) bende de var aynı problem, elimle ayağım uymuyor komik görünüyor :) öyle bir elbiseyle zaten 2 kolunuzu açıp azcık dönseniz nasıl oynadığınız veya oynayamadığınız belli olmaz
Gerçekten mi nasıl atlattınız ?
Halbukı artık cok demode oynamalı nısanlar oynamalı sunnet dugunlerı ama ısteBizim o taraflarda aksi olmuyor çünkü, bana kalsa nişan düğün hiçbirşey istemiyorum. Sırf oynayamadığım için aslında özeniyorum her genç kız gibi sonuçta bir kere oluyor. Ama tek çocuk ve tek kızım sevgilim de istiyor ailemde aksi kabul edilmez
Memelerin buyukse tarlatanli nisanlik giyme. Cidden komik olursun.
Birde ziplamadan oyna.
ben de senin gibiydim, şu yaşıma kadar dans edemez çok utanırdım sanki herkes bana bakıyor gibi hissederdim aksi gibi eşim de oynamayı çok sever pek bilmese bile acayip yakıştırır kendine
çok tedirgindim düğünümde nasıl olacak diye
ama inanmazsın toplamda 10 dk oturmamışımdır bi oynadım bi oynadım anlatamam hala kendime şaşkınım nasıl oynadım nasıl utanmadım hele bi de gerçekten gözler benim üzerimdeyken
hiç umrumda olmadı niyeyse :)
sen de takılma azıcık video izle azıcık da nişanlın yardım etsin zaten gayet güzel kotarırsın
Kocamda bilmiyodu oyun oynamasını kalktı bizle el çırptı falan yani dert edilecek konu mu bu?
Düğün, nişan, kına yeni hayata atılırken kutlanan bi gelenek bence fazla abartılıyo.İnsan ister istemez dert ediyor, sonuçta gelinsin tüm gözler üzerinizde oluyor
Düğün, nişan, kına yeni hayata atılırken kutlanan bi gelenek bence fazla abartılıyo.
Nereliysen yaz youtube a şehrini düğünleri ekle arkasına videoları vardır oyna evde bizim Faslı gelinimiz var düğünden önce açtı müzikleri oynadı öğrendi.Ben abartıyor da olabilirim, ama istiyorumda oynamayı bilmiyorum napıcam
arkadaşınız oldukça kıskanç sankiİnşallah öğrenebilirim
Orduluyuz. Horon olacak onu yavaş yavaş öğreniyorum zaten kabarık kıyafetten sanırım çok anlaşılmaz. Ama sevgilimin abisininde yakında nişani düğünü olacak onda ne yapacağım bilmiyorum.
Bir beden küçük mü giymeliyim napmalıyım kestiremiyorum, yürürken bile sallanıyor. Arkadaşıma da kızgınım daha düzgün şekilde söyleyebilirdi. Zaten sürekli beni küçük düşürecek şeyler yapıyor, kıyafet beğenip resim gönderiyorum bu sana yakışmaz bana yakışır, sana bu renk hiç güzel olmuyor bana yakışıyor vs.
Sanki komik duruma düşecekmişim gibi geliyor.
arkadaşınız oldukça kıskanç sanki
bekar mı kendisi
herkes değil bazı bekarlar böyle maalesef
o zaman o arkadaş es geçin
ortaya çıkıp kollarınızı iki yana açıp elleri şıklatıp ileri geri salınırsınız oldu bitti
Allah tamamına erdirsin
O komik işte niye ziplionki sabit kal :))Tam tersi zıplayarak oynuyorum
O komik işte niye ziplionki sabit kal :))
Ben evde kendi kendime oynayacak kadar bile sevmiyordum istemiyordum kasılıp kalıyordum.
Nişanda ilk adımı attım o an ki mutlulukla bişeyler yaptık
Düğünde bir açıldım herkes bizi kandırmışsın diye dalga geçti
Ben düğün yapmamak için kavgalar ettim ne tartışmalar koptu
Ama en başından beri akışına bıraktım kimseyi dinlemedim.
Kına gecesinde kardeşim testi kırma oyununda bakamamış
O anlarda mutluluğunuza bakıyor herkes, yüzün güldümü gerisi geliyor.
Birde tarlatan en büyük kurtarıcı
Şimdi diğer düğünlerde napıcam diye düşünüyorum, çünkü canım almıyor. Sevmiyorum napiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?