- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
hayir canim onu sen yapiyorsun inan bana. bi arkadasim vardi coook kotuydu ritim tutturamiyordu.İstemeden oluyor ne yapmalıyım
hayir canim onu sen yapiyorsun inan bana. bi arkadasim vardi coook kotuydu ritim tutturamiyordu.
bu taktigi uyguladik onda yavas yavas oldugu yerde sag sol yapa yapa sapa suan ogrendi gercekten cok iyi oynuyor
ne olduğu belli işteEvet arkadaşım bekar, şuana kadar hiç uzun ilişkisi olmadı. Ben sözlendim sözleneli bana karşı tavırları hep böyle. Benimle alay ediyor hiçbişeyi bana yakıştırmıyor. Üniversiteyi yeni kazandı yıllar sonra hal hareket tavırları çok değişti. Hep ben arayıp soruyorum aradığımda da ona yazan erkekleri anlatıyor. Benim ne yaptığımı nasıl olduğumu hiç sormuyor.
en onemlisi ayaklarini sag sol yaparken ritimli yapman gerisi hiiic onemli degil canim. bu ayak islerini hallet bu kiz oynamayi biliyo derler.Akşam evde ilk işim bunu çalışacağım, zıpladıkça göğüslerim daha kötü duruyor..
Bi düğünde olmazsa olmaz ne olur nelere çalışmalıyımm?
Bu arada benim esim alman, nisandan birkac gün önce dayimla aksamlari calistilar, nisan boyu oynadi :))Herkes de cok begendi. siz de biraz calisip gelistirebilirsiniz.
O arkadasin once kendine baksın.İnşallah öğrenebilirim
Orduluyuz. Horon olacak onu yavaş yavaş öğreniyorum zaten kabarık kıyafetten sanırım çok anlaşılmaz. Ama sevgilimin abisininde yakında nişani düğünü olacak onda ne yapacağım bilmiyorum.
Bir beden küçük mü giymeliyim napmalıyım kestiremiyorum, yürürken bile sallanıyor. Arkadaşıma da kızgınım daha düzgün şekilde söyleyebilirdi. Zaten sürekli beni küçük düşürecek şeyler yapıyor, kıyafet beğenip resim gönderiyorum bu sana yakışmaz bana yakışır, sana bu renk hiç güzel olmuyor bana yakışıyor vs.
Sanki komik duruma düşecekmişim gibi geliyor.
Bende aynı durumdayım sırf bu yüzden nişanı evde yapmak istiyorumAma mümkün değil sığamayız. Bende takipteyim konuyu belki yardımınız dokunur kızlar
bende hıc sevmem ilerde evlenırsem nıkahtan gıtmyı dusunuyorum :)))
Nişanım oldu ama evde aile arasında.nişanınız olmadı mı?
Daha öncesinde benim gibi stres yapmadınız mı :OHiç bir düğünde oynamadım, oynamam da.
Kendi düğünümde beni otururken gören yok. Bir saniye oturmadım. Düğün videomu izlediğimde gördüm gayet de güzel kıvırmışım
Bu sebeple nişanı evde yaptım, kına tüm baskılara rağmen yapmadım :)
Tam olarak bu sebeple değil tabii, bu tür törenleri çok fazla buluyorum, nişandı kınaydı düğündü, düğün yeter dedim.
Ama oynamayı bilsem kına yapardım belki.
Aman hiç de içimde kalmadı.
Yoo stres yapsam bu kadar düşünsem yerimden kalkmazdım. Müziğe göre takıl, çok acaip hareketler yapma. Milleti izle onlar ne yapıyorsa sen de öyle takıl.Daha öncesinde benim gibi stres yapmadınız mı :O
Yoo stres yapsam bu kadar düşünsem yerimden kalkmazdım. Müziğe göre takıl, çok acaip hareketler yapma. Milleti izle onlar ne yapıyorsa sen de öyle takıl.
Bu da çok önemli not: trakya havası çalarsa kenara çekil iyi oynayanlara el çırparak eşlik et. Onda oynamak ayrı bir yetenek
Canım bende hıc kimsenin düğününde oynamadım ama kendi nişan im ve düğünümde hiç oturmadım. Kıyafet saç baş yapılınca havaya giriyosun zaten. Bide kiyafetin tarlatanliysa alt tarafı düşünme kollarını kaldır gülümse yeter:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?