Nişan törenim işkence gibi geliyor...

hayir canim onu sen yapiyorsun inan bana. bi arkadasim vardi coook kotuydu ritim tutturamiyordu.
bu taktigi uyguladik onda yavas yavas oldugu yerde sag sol yapa yapa sapa suan ogrendi gercekten cok iyi oynuyor

Akşam evde ilk işim bunu çalışacağım, zıpladıkça göğüslerim daha kötü duruyor..
Bi düğünde olmazsa olmaz ne olur nelere çalışmalıyımm?

Bu arada benim esim alman, nisandan birkac gün önce dayimla aksamlari calistilar, nisan boyu oynadi :))Herkes de cok begendi. siz de biraz calisip gelistirebilirsiniz.

ne olduğu belli işte
boşverin o zaman hepten onu
yavaş yavaş uzaklaşın bence

Akşam evde ilk işim bunu çalışacağım, zıpladıkça göğüslerim daha kötü duruyor..
Bi düğünde olmazsa olmaz ne olur nelere çalışmalıyımm?
en onemlisi ayaklarini sag sol yaparken ritimli yapman gerisi hiiic onemli degil canim. bu ayak islerini hallet bu kiz oynamayi biliyo derler.
ilerlettikten sonra ise omuzlarini katarsin hafif hafif.
herseyin abartisi cok kotu duruyor.

O arkadasin once kendine baksın.

Bende aynı durumdayım sırf bu yüzden nişanı evde yapmak istiyorum Ama mümkün değil sığamayız. Bende takipteyim konuyu belki yardımınız dokunur kızlar

Bende aynı durumdayım sırf bu yüzden nişanı evde yapmak istiyorum Ama mümkün değil sığamayız. Bende takipteyim konuyu belki yardımınız dokunur kızlar

Bende öyle istiyordum ama sözde bile zor sığıştık, imkansız..

bende hıc sevmem ilerde evlenırsem nıkahtan gıtmyı dusunuyorum :)))

Benimde planlar o yöndeydi ama ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymuyor

Hiç bir düğünde oynamadım, oynamam da.

Kendi düğünümde beni otururken gören yok. Bir saniye oturmadım. Düğün videomu izlediğimde gördüm gayet de güzel kıvırmışım

Bu sebeple nişanı evde yaptım, kına tüm baskılara rağmen yapmadım :)

Tam olarak bu sebeple değil tabii, bu tür törenleri çok fazla buluyorum, nişandı kınaydı düğündü, düğün yeter dedim.

Ama oynamayı bilsem kına yapardım belki.
Aman hiç de içimde kalmadı.

Anlıyorum, siz kabul ettirebilmişsiniz ben ettiremedim.

Daha öncesinde benim gibi stres yapmadınız mı :O
Yoo stres yapsam bu kadar düşünsem yerimden kalkmazdım. Müziğe göre takıl, çok acaip hareketler yapma. Milleti izle onlar ne yapıyorsa sen de öyle takıl.

Bu da çok önemli not: trakya havası çalarsa kenara çekil iyi oynayanlara el çırparak eşlik et. Onda oynamak ayrı bir yetenek

Canım bende hıc kimsenin düğününde oynamadım ama kendi nişan im ve düğünümde hiç oturmadım. Kıyafet saç baş yapılınca havaya giriyosun zaten. Bide kiyafetin tarlatanliysa alt tarafı düşünme kollarını kaldır gülümse yeter:)

Uygulayacağım

Araştırmalarıma göre benim durumumda olup evlenen herkes bunu diyor ya. Youtube dada hiç oynayamayıp komik duruma düşen gelin yok.. Bakalım ben ne olacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…