Nişan törenim işkence gibi geliyor...

Eğer kabarik bir nisanlik giyeceksen ayaklarin zaten gozukmeyecek onun disinda gogus bolgeni fazla salllamadan ellerinle şıkıdım yap :) artı o zaman muhakkak ufak tefek aksilikler cikarki Allahtan dilegim cikmamasi. Nasil oynadiginiz aklinizin ucuna bile gelmez.

Bende bilmiyorum aslında kimse aman aman bilmiyor siz takıntı haline getirmişsiniz biraz da. Uzun bacaklarınızı tamamen ayak uçlarına kadar kapatan bir elbise giyin farkedilmez o zaman nasıl oymadığınız iki kıvırın sağa sağa sola doğru oynayın hiç kimse bakmaz bile yani.

Ben çok iyi oynarım hatta bazı düğünlerde beni gelip tebrik edenler oluyor ne güzel oynuyorsun diye
Benim de nişanlım oynamayı bilmiyor ve biraz da utanıyor sanırım. Nişanı atlattık alkış falan yaptı ama düğünde ne yapacağız bilmem :))
Netten videolara falan bakın bence bi kaç denemeden sonra öğrenirsiniz.

Ben de oynamayı zerrece beceremem ve hiç de sevmem. Nişanı fon müzik eşliğinde yemek şeklinde yaptım , sadece eşimle dans ettik girişte ve yüzük takıldıktan sonra. Gerisi sohbet muhabbet oldu.

Kınada ise içmeden sarhoş gibiydim zaten 50 kere Ankaranın bağlarını çalıp çalıp oynadık arkadaşlarımla saçma sapan. Bu gün benim kınam bugün eğlenmeyeceksem ne zaman eğlenicem dedim ve sallamadım hiçbişeyi. Düğünde de zaten gelinlik kamufle ediyor kibar kibar kollarını oynatsan yetiyor.

Benim de kabusumdu düğünün oynama bölümü , abartıya kaçmayan her hareketi gelinlik kamufle ediyor zaten. Kına için yıldız tilbeye benzetti bir patavatsız yengem ama ben çok eğlendim , çok da mutlu idim. Umrumda olmadı yengemin patavatsızlığı

Zaten kimse gelinden çok fazla coşup oynamasını beklemez.. zaten çok şık ve güzel olacaksınız .. ellerini aç hafiften şıklat yeter. .arada alkış yap ve gülümse.. hayırlı olsun şimdiden..

Bende oynamayi hic sevmezdim ama nisanimda ve kinamda hic oturmadim.ogun gelsin gelinsin sen herkes etrafini sariyor zaten kibar kibar oynarsin dansoz gibi oynsmican ya gelin gibi nazli nazli oynarsin.geline hic gulerlermi canim ya hetkesin gozu sende oluyo zaten bir anda unlu oluyosun sonra yine eskiye donuyosun...mutluluklar

Ay kıyamam yaa

Hiç bunu kafaya takıp üzülme,olduğu kadar..Kimse güzel oynamak zorunda değil,buna üzülüp de en güzel gününü mahvetme.. Zaten yıldız sen olacaksın,güzel oynasan da oynamasan da,hiç yerinden kalkmayıp otursan da..
O günün tadını çıkarmaya bak..

Bizim bir akrabamız düğününde nişanlısıyla birlikte netten öğrendikleriyle
Süresi 1 dk olmak üzere 3 tane yöresel oyun onadılar .
Halayda etekten ayakların gözükmüyor zaten
Çifte tellide bir kolları kaldırsan yeterli .
Öyle herkes 4 4 lük oynayacak diye bir şey yok fakat oynamak çok zevkli zevkine öğrenirsen öğren

Ben de hiç sevmem oynamayı ve beceremem.dugunumde ellerimi kaldırıp oynarmış gibi biraz sallanmistim.cok da sorun olmadı oynamak zorunda olduğumda öyle yapıyorum.sorun olmuyor.illa çok güzel mi oynamak istiyorsun öyle istiyorsan kursa git.yoksa öyle idare ediver.videoya çekerek de nasıl oynadın kendi kendine ben olsam yapamazdim :)

aynanın karşısında oynayın internette videolar var oyun öğreten onları izleyin baya ilerlersiniz. kimse annesinin karnından oynayarak çıkmıyo sonuçta :)

Bende oynamayı hiç beceremem sevmem de zaten , sırf bu yüzden evleneceğim zaman nişanı da düğünü de oynamasız isteyeceğim
Sizin durum mecburiymiş o yüzden netten videolar izleyin halledersiniz bir şekilde.

Şu yorumları okudukça yalnız olmadığımı görüp mutlu oluyorum.
Ay iyiki varsınız

ben de oynamayı hiç beceremem. nişanımda ve düğünümde oynamış gibi yaptım. nişanda gülen de oldu. oldu yada olmadı, geçip gidiyor üzerinden 1 yıl geçti bile:) takılma oluruna bırak. iki salın ortada tamamdır.

yaa bırak boşver ben de bilmiyordum dediğin gibi memlekete giderdik küçükken oynadım güldüler ben ne bileyim memleket havalarını sonuçta sonra da hiç oynamadım. ama o nişan düğün senin sen oynamazsan kimse kalkmaz oynamaya nasıl içinden geliyosa oyna. ben hiç oturmadım ha çok mu güzel dans ettik oynadık hayır ama ben çook mutluydum çok eğlendim. elbisen tüllü kabarıksa tut eteğini bir o yana bir bu yana dön dur. benim düğünden sonra bir arkadaşımın düğününe gittik gelin oynamayı bilmiyor çok belli tuttu gelinliğini zıpladı durdu çokta eğlendi herkes oynamayı bilecek diye bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…