- 28 Haziran 2015
- 1.910
- 2.051
- 333
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
Sözlüyüm, temmuz ayında nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çok seviyorum, aşığım.
Nişanımız oynamalı olacak. Elbette her genç kız gibi özeniyorum. Saçım şöyle olsun kıyafetim böyle olsun vs. Ama oynamayı bilmiyorum yani son yıllarda hiç bi düğünde kalkıp oynamadım. Küçük yaşlarda oynamışlığım var o zaman da güldüler sanırım kendime olan güvenimi iyice kaybettim. Sanki oynasam herkes ahahaah şuna bak diye bana bakıp dalga geçecek gibi geliyor. Lütfen dalga geçip kırıcı yorum yapmayın. Evde oynamaya çalıştım kendimi videoya çekip yakın arkadaşıma attım. Ya sen çok komiksin göğüslerin zipliyor dedi (göğüslerimde biraz büyük). Böyle olunca daha kötü hissediyorum. Sevgilimde çok güzel oynuyor ona gönderdim ne güzel işte oynuyorsun daha ne ben sana öğreticem, olmuş zaten biraz daha çalışsan daha güzel olacak dedi. Düşündükçe işkence gibi geliyor. Halk oyunları dans kursu var ona gideceğim ne kadar etkili olur bilmiyorum.
Çevrenizde bu durumda olanlar var mı? Öneriniz nedir?
Ben, halada beceremem ugrasmiyorsun gülen gülsün , cokta oynamam zatenÇevrenizde bu durumda olanlar var mı? Öneriniz nedir?
Ben de oynamayı zerrece beceremem ve hiç de sevmem. Nişanı fon müzik eşliğinde yemek şeklinde yaptım , sadece eşimle dans ettik girişte ve yüzük takıldıktan sonra. Gerisi sohbet muhabbet oldu.
Kınada ise içmeden sarhoş gibiydim zaten 50 kere Ankaranın bağlarını çalıp çalıp oynadık arkadaşlarımla saçma sapan. Bu gün benim kınam bugün eğlenmeyeceksem ne zaman eğlenicem dedim ve sallamadım hiçbişeyi. Düğünde de zaten gelinlik kamufle ediyor kibar kibar kollarını oynatsan yetiyor.
Benim de kabusumdu düğünün oynama bölümü , abartıya kaçmayan her hareketi gelinlik kamufle ediyor zaten. Kına için yıldız tilbeye benzetti bir patavatsız yengem ama ben çok eğlendim, çok da mutlu idim. Umrumda olmadı yengemin patavatsızlığı
ben de oynamayı hiç beceremem. nişanımda ve düğünümde oynamış gibi yaptım. nişanda gülen de oldu. oldu yada olmadı, geçip gidiyor üzerinden 1 yıl geçti bile:) takılma oluruna bırak. iki salın ortada tamamdır.
Sözlüyüm, temmuz ayında nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çok seviyorum, aşığım.
Nişanımız oynamalı olacak. Elbette her genç kız gibi özeniyorum. Saçım şöyle olsun kıyafetim böyle olsun vs. Ama oynamayı bilmiyorum yani son yıllarda hiç bi düğünde kalkıp oynamadım. Küçük yaşlarda oynamışlığım var o zaman da güldüler sanırım kendime olan güvenimi iyice kaybettim. Sanki oynasam herkes ahahaah şuna bak diye bana bakıp dalga geçecek gibi geliyor. Lütfen dalga geçip kırıcı yorum yapmayın. Evde oynamaya çalıştım kendimi videoya çekip yakın arkadaşıma attım. Ya sen çok komiksin göğüslerin zipliyor dedi (göğüslerimde biraz büyük). Böyle olunca daha kötü hissediyorum. Sevgilimde çok güzel oynuyor ona gönderdim ne güzel işte oynuyorsun daha ne ben sana öğreticem, olmuş zaten biraz daha çalışsan daha güzel olacak dedi. Düşündükçe işkence gibi geliyor. Halk oyunları dans kursu var ona gideceğim ne kadar etkili olur bilmiyorum.
Çevrenizde bu durumda olanlar var mı? Öneriniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?