- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
-
Lütfen o arkadasiniza fikrini sormaktan vazgecin. Fikrini söylemek var, söylemek var. Bu resmen kiskanclik!
Benim de gögüslerim oldukca büyük eger dogru kiyafet secerseniz inanin cok hos gözüküyor, ziplamiyorlar da :))
Oyun konusunda da, o gün sizin gününüz kendi eglencenize bakin, yavas hareketlerle bile oynasaniz güzel görünüyor o güzel kiyafetlerle.
Ben özellikle gögüs kismi vücudumu saran, alti hareketli bir elbise tercih ettim, memnundum cok rahattim. (Fotodaki)Peki doğru kıyafet nasıl olmalı ??
hayırAynı durumdayız sanırım, peki şuan oynuyor musunuz?
Peki ben kabarık düşünüyorum komik olur mu?Ben özellikle gögüs kismi vücudumu saran, alti hareketli bir elbise tercih ettim, memnundum cok rahattim. (Fotodaki)
Askisiz olmamali ve gögüsleri sarmali. Elbiseyi denerken biraz hareket edin, oynayin, egilin mutlaka.
İşte bende şu durumlardan sıkıldım. Zorla oynatmak istiyorlar insanı. Bezdim. Sevmiyorum, hadi kendi düğününde yaparsın bişeyler ama diğer düğünlere sırf bu yüzden gitmek istemiyorum..
Neden komik olsun, gögüs kismi iyi sardiktan sonra gayet de güzel olur. Hem böylece cok da figürlerinizi göremezler, yavas yavas salinsaniz yeter :)Peki ben kabarık düşünüyorum komik olur mu?
Neden komik olsun, gögüs kismi iyi sardiktan sonra gayet de güzel olur. Hem böylece cok da figürlerinizi göremezler, yavas yavas salinsaniz yeter :)
Ben öyle her düğünde oynamam. Ama çok yakın akraba dugunlerinde mecbur oynuyoruz. En son amcamin kızının düğünü oldu arka tarafta vurduk şişenin dibine bir daha kimse oturtamadi. Benim çözümüm bu :)
Düğünler de mutlaka o arka tarafa uğramak gerek belki beni gorebilirsin :)
bende hıcbır dugunde oynamayan bırıydım kı utanırdımda ama dugunumde hep oynadım..Sözlüyüm, temmuz ayında nişan yapmayı düşünüyoruz.
Çok seviyorum, aşığım.
Nişanımız oynamalı olacak. Elbette her genç kız gibi özeniyorum. Saçım şöyle olsun kıyafetim böyle olsun vs. Ama oynamayı bilmiyorum yani son yıllarda hiç bi düğünde kalkıp oynamadım. Küçük yaşlarda oynamışlığım var o zaman da güldüler sanırım kendime olan güvenimi iyice kaybettim. Sanki oynasam herkes ahahaah şuna bak diye bana bakıp dalga geçecek gibi geliyor. Lütfen dalga geçip kırıcı yorum yapmayın. Evde oynamaya çalıştım kendimi videoya çekip yakın arkadaşıma attım. Ya sen çok komiksin göğüslerin zipliyor dedi (göğüslerimde biraz büyük). Böyle olunca daha kötü hissediyorum. Sevgilimde çok güzel oynuyor ona gönderdim ne güzel işte oynuyorsun daha ne ben sana öğreticem, olmuş zaten biraz daha çalışsan daha güzel olacak dedi. Düşündükçe işkence gibi geliyor. Halk oyunları dans kursu var ona gideceğim ne kadar etkili olur bilmiyorum.
Çevrenizde bu durumda olanlar var mı? Öneriniz nedir?
Bence ufakta olsa dene derim. Amcamin kizi izletti videoyu bana herkes gülüyormus :) en son davulcunun davulunu boynuma takip milletten para toplamisim :) davulcuda beni öpmeye caliisiyordu paralari görünce boyle sıkıntılar da vaar tabi :)Oda riskli ya kendimi kaybedersem zaten alışkın değilim düşer bayılırım falan
bende hıcbır dugunde oynamayan bırıydım kı utanırdımda ama dugunumde hep oynadım..
Bence ufakta olsa dene derim. Amcamin kizi izletti videoyu bana herkes gülüyormus :) en son davulcunun davulunu boynuma takip milletten para toplamisim :) davulcuda beni öpmeye caliisiyordu paralari görünce boyle sıkıntılar da vaar tabi :)
Hahah cok hossunuz. Önerinizi destekliyorum ama denendi %100 calisiyor :))Bence ufakta olsa dene derim. Amcamin kizi izletti videoyu bana herkes gülüyormus :) en son davulcunun davulunu boynuma takip milletten para toplamisim :) davulcuda beni öpmeye caliisiyordu paralari görünce boyle sıkıntılar da vaar tabi :)
nişanda iki fındık kırdım sonrası alkışşşşş, dugunde ıctım bıraz alkol bır o yana bır bu yana arada sıkılınca masalara kactım bır baktım gun bıtmıs otelde yızBenimde öyle olmam temennisi ile....
oynamayi bilmiyorsaniz en guzeli cok sade oynamak. yani ziplamadan oldugunuz yerde ayaklarinizi bi sag bi sol yeterli yoksa cok komik gorunuyor gercekten. lutfen ziplayarak oynama canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?