Nişan törenim işkence gibi geliyor...

Peki doğru kıyafet nasıl olmalı ??

Aynı durumdayız sanırım, peki şuan oynuyor musunuz?
hayır
düğün benim için ilk ve sondu sanırım
düğünde o kadar döktüren kız ben değilim sanki, duyan gören bu kız içmiş mi nedir diyebilirdi yani o derece ama inan yudum içmedim, bırak içkiyi su içemedim neredeyse oynamaktan fırsat bulup
şimdi yine eskiye döndüm bi yere gittiğimizde kalkıp oynayamıyorum
ama kalkarsam da offff onlarca kişi var kim sana bakacak diye düşünüp tadını çıkarmaya çalışıyorum
çok kasma kendini zaten o gün dünya güzeli olacaksın insanlar senin güzelliğini konuşmaktan dansını farketmeyecek bile

İşte bende şu durumlardan sıkıldım. Zorla oynatmak istiyorlar insanı. Bezdim. Sevmiyorum, hadi kendi düğününde yaparsın bişeyler ama diğer düğünlere sırf bu yüzden gitmek istemiyorum..

Beni herkes biliyordu, açıkçası beni rahatsız etmiyor, istersem oynarım istemezsemde kalkmam.
Kimsenin sizi ezmesine izin vermeyin.

Ben öyle her düğünde oynamam. Ama çok yakın akraba dugunlerinde mecbur oynuyoruz. En son amcamin kızının düğünü oldu arka tarafta vurduk şişenin dibine bir daha kimse oturtamadi. Benim çözümüm bu :)
Düğünler de mutlaka o arka tarafa uğramak gerek belki beni gorebilirsin :)

Calisa calisa ogrenirsin sende.

Ben mesela her oyuna ayak uyduruyorum ama roman havasini hic sevmezdim milletin klasik bir iki hareketi vardi romani bundan ibaret sanirdim. Taki kobra muratin programini izleyene dek oradaki kizlarin hareketlerine adim ve kacla hareketlerine odaklandim. Kinalarda filanda benden daha iyi oynayani yok bu konuda ama kendinden emin olmalisin bende aksamlari bos vakit olunca ayna onunde hem oynar hemde laptopdan videolari seyrederdim

aman o içten gelir

oynayamıyorsan oynamazsın

azıcık döner sonra duru kenarda el çırparsın

ben de hiç halay çekemem

oğlum öğretmeye kalktı ki 5 yaşında ondan da öğrenemedim

ritim duygum yok sayı ile yaparım da o da garip oluyor işte

Oda riskli ya kendimi kaybedersem zaten alışkın değilim düşer bayılırım falan

bende hıcbır dugunde oynamayan bırıydım kı utanırdımda ama dugunumde hep oynadım..

Oda riskli ya kendimi kaybedersem zaten alışkın değilim düşer bayılırım falan
Bence ufakta olsa dene derim. Amcamin kizi izletti videoyu bana herkes gülüyormus :) en son davulcunun davulunu boynuma takip milletten para toplamisim :) davulcuda beni öpmeye caliisiyordu paralari görünce boyle sıkıntılar da vaar tabi :)

O derece yani Sanmıyorum yapabilceğimi o gece ama öncesinde denerim

Hahah cok hossunuz. Önerinizi destekliyorum ama denendi %100 calisiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…