Nişan varmış..

Kıskançlık değil bence . Kız tarafı aleni bir şekilde bunları kullanıyor . O da neden benim eşimi de kullanıyorlar diyor .

Yarın o gelin sizden daha kıymetli olacak bunu demeden geçmek istemem . Çünkü öyleleri yaranır bu kv kp milletine .

Evlilik masraflarını size yıkmalari saçma ama iki yüz liralık şeye bu kadar laf edilmez. Bı de goze görünse bari diyorsunuz, ne ayıp. Fatura alıp duvara asın bari.

Alakası yok para gitsin istemiyorum gideceksede göze değer bişey olsun.
Altın çok pahalı bunun nişan mekanına para verecez çiçek çikolata parası verecez Altın parası var en az 500 tl .
Iyi de dış kapının dış mandalı evlenmiyor eşinizin kardeşi evleniyor elbette vereceksiniz.
Kendi kardeşinize yardım ediyor olsanız bu kadar gözünüzde büyür müydü acaba ?
Ha diyorsanız ki benim parmağımda 4 binlik tektaş yok ama onların çikolatasini biz yaptırıyoruz onda da eşiniz suçlu.

Kaynımın nişanı var haftasonu kayınpeder ve malesef yine benden 9 yaş büyük çok rahat olan nefret ettiğim üvey kaynna ve onun yeni doğan oğlu da gelebilir.. Onlar geleceği yetmezmiş gibi bi de birşeye sinir oldum para pul yokken gidip kıza 4 milyara pırlanta tektaş alan kaynım diğer masrafları umruna takmadan son parasıyla bunu yaptığı için çiçek çikolatayı biz alacakmışız. . Birşey alıncaksa bari dişe değer göze görünen bizim yaptığımızı görecekleri Birşey olsa daha iyi olmaz mı neden kızın çiçek çikolatasını benim kocam alıyor ki? Çok saçma ve sinirim bozuldu .. Birde kız nişanı evde istiyor durumları yokmuş çeyiz de yok beş kuruş para yok diyolar eve dört maaş grdiği halde .. Düğünde herşey bize kalacak. Nişan kız tarafına ait .. Belki mekan tutarız diyolar kaynanam filan. . Bizdede durum yokken Düğünde herşeyi biz alackken kız tarafına düşen durumu üstlenip bi de ev diye karar verilen işi mekana çevirmek çok saçma. Bunlar benim neden umrumda onuda açıklayım her türlü bizden de bir ton para gidecek ve masrafları arttırırlarsa bizden de o kadar çok para çıkacak.. Bi de saçma sapan şeylere para harcarsak asla ilerde hatırlanmaz ki kimsenin umrumda olmaz.. Çiçek çikolata olayını ya vazgermem ya da değiştrmem gerek fikrini ne yapsam ki? Çöpe giden para resmen 200 tl gider en az o paraya 100 ekle altın al daha iyi
Ben anlamiyorum bu insanları ya 5yılın sonunda evlendk esimle son sene askerdeydi askere gderken işleri bozulmustu geldignde ikimiz birdn ise grip 6ayda dügün yaptk evimizi bile kredi cektk de tuttuk ama her 2aileyede kimseyede yük olmadk 4milyarlık yüzük ne demek ya resmen hava! Ben evleneym huzurum yerinde olsun kimseye yük olmaym parmagmda yüzük olmasn yani

Back
X