- 15 Eylül 2025
- 7
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimsizbiri34
-
Öncelikle düğünü erteleyebilirsiniz; sonrasına sonra bakarsınız.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Bilmiyorum mecbur öyle bir şey yapılacak sanırım çok az kaldıÖncelikle düğünü erteleyebilirsiniz; sonrasına sonra bakarsınız.
Kafam o kadar karışık ki zaman da az kaldığı için ne yapacağım bilmiyorumAyrıl tabii nişanda nazını çekmeyen hiç çekmez ayrıca öfkesine sahip çıkamayan adam zayıf karakterlidir
Ayrılacaksın sinirli adam erkek değildir benim gözümde eziktir psikolojisi kötüdür karakteriniz kötüdür böyle adamı koca diye hayatına alma köpek bile olmamalı böyle adamlarKafam o kadar karışık ki zaman da az kaldığı için ne yapacağım bilmiyorum
ben dugun stresinden oldugunu dusunuyorum parasal anlamda yetısmek bısıylerı almak koymak kolay mı sanıyorsun? butun yuk su an onun sırtında. evın tum esyalarını da o alıyorsa ıster ıstemez senın ıstegın dısına secımın dısına cıkabılır cıkacaktır da tarz kavgası yaptıgınızı sanmıyorum yanı.. butun yasanılanı ebene dedene anlatman cok sacmalık. ıyı bundan sonrakı ılıskılerınde mıllete bısı anlatmaman gerektıgını ogrenırsınn. kıskanclık ıcın bısı dıyemem kıyafette sıkıntı cıktıysa e onun karakterı budur zaten evlenınce de boyle olcaktır degıstırmeye calısma uyum saglamıyorsan evenme zaten . her konuda boyle.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Yok her şeyi o almıyor yatak odası ve beyaz eşyaları ben alıyorum tabii ki her şey onun sorumluluğunda değil ama haklısın yani erkeğe bindirilen yük çok daha fazla bu süreçte bilmiyorum durumu nasıl çözerim ne yaparım yani neden herkese anlattıysam salaklık işteben dugun stresinden oldugunu dusunuyorum parasal anlamda yetısmek bısıylerı almak koymak kolay mı sanıyorsun? butun yuk su an onun sırtında. evın tum esyalarını da o alıyorsa ıster ıstemez senın ıstegın dısına secımın dısına cıkabılır cıkacaktır da tarz kavgası yaptıgınızı sanmıyorum yanı.. butun yasanılanı ebene dedene anlatman cok sacmalık. ıyı bundan sonrakı ılıskılerınde mıllete bısı anlatmaman gerektıgını ogrenırsınn. kıskanclık ıcın bısı dıyemem kıyafette sıkıntı cıktıysa e onun karakterı budur zaten evlenınce de boyle olcaktır degıstırmeye calısma uyum saglamıyorsan evenme zaten . her konuda boyle.
Az zaman kaldı diye evlenmek zorunda değilsin, ertele +1 ama sana diyeyim, şimdi bu kadar tartisiyorsaniz adam sinirliyse evlenince 10 kat beter olur. Olmayacak işi uzatmaya gerek yok ailen de istemiyormuş.Kafam o kadar karışık ki zaman da az kaldığı için ne yapacağım bilmiyorum
Of ben ne yapıcam ya her şey birbirine girdi çok salak hissediyorumAz zaman kaldı diye evlenmek zorunda değilsin, ertele +1 ama sana diyeyim, şimdi bu kadar tartisiyorsaniz adam sinirliyse evlenince 10 kat beter olur. Olmayacak işi uzatmaya gerek yok ailen de istemiyormuş.
Su an bir şey yapmana gerek yok. Bana davranislarin yüzünden hazır hissetmiyorum diyeceksin. Aileni dinle.Of ben ne yapıcam ya her şey birbirine girdi çok salak hissediyorum
dıyeceksın mıllete cozduk sorunları dıye cozdugune ınanıyorsan yanı . konusma hakkı olan kesım anne baban ve sen .ananen teyzen bılmem nen degıl. evlılıkte cekılmeyecek sıkıntı cesıtlerı var mısal . pintilik. asırı kıskanclık kısıtlama. degıstırmeye calısma. saka da olsa hakaret agzını bozma. narsıst karakter. gozu sureklı fıldır fıldır dısarda olması . merhametsız olması annesının agzına bakması... gibi gibii.. bunlar varsa asktan geber yuruumuyor. yoksa ıkı kavga ettım cozdum e cozerım.. devamlı mı o onemli. sen bılceksın sevgılının karakterını. . bu akıl almayla dısardan fıkırle olmaz. ben bıle ne bıcım kavga ettım nısanlıyken annesı cok kusengeç bişeydi. evı ıstedıgınız gıbı duzebılırsınız ben sonra ıstedıgımı alırım dedım ve bu da 7. yıla nasıp oldu anca :) fon perdeme kadar yenıledım. evlenınce mesafemı koyarım aılesıyle dedım koydum kocamdan sıkıntım yoktu cunku yasayıp gıdıyoruz.:)) kocada sıkıntı olmayınca dunya capraza donse bısey olmuyor :)Yok her şeyi o almıyor yatak odası ve beyaz eşyaları ben alıyorum tabii ki her şey onun sorumluluğunda değil ama haklısın yani erkeğe bindirilen yük çok daha fazla bu süreçte bilmiyorum durumu nasıl çözerim ne yaparım yani neden herkese anlattıysam salaklık işte
böyle biriyle hayat geçmez diye düşünüyorumKızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?