Nişan ve aile meselesi lütfen yardımm

ayrıl ailen haklı. sen sihirli güçlere sahip değilsin bir öfke patlamasında kıskançlık da denk gelirse cenazene gelir ailen.

Artık ne kadar dolduysan, taşmışsın. Bu yüzden de birlerine anlatma ihtiyacı hissetmişsin. Normal.

Sinirlerine hakim olamayan biri evlenince düzelmez. Bu da sana DİPNOT.
Üzülürsün.

O da sizin gibi düşünüyor, yüzdük kuyruğuna geldik asla gidemez ayrılamaz diyor. Adam kendine eş, hayat arkadaşı can yoldaşı aramıyor. O kadar sene stres topu için yatırım yapmış, şimdi de karşılığını almak üzere. Canı her sıkıldığında niye onu giydin, niye buraya gittin, niye şunla bunla konuştun diye üstünüze yürür durur artık. Siz de her ilişkide olan her evlilikte de olur diyip normalmiş gibi cevap bile vermez el ele gezersiniz.

Giysi kısıtlaması nedir ya, babanızın evinde var mıydı o kısıtlama? Aile eviniz umumhane miydi de giydikleriniz sakıncalı bulunuyor? Ananız babanız bakıyor büyütüyor, eğitiminiz sağlığınız için her şeyden kısıyor ama elin barzosu höt diyince akan sular duruyor. Medeniyet yoksunu mahalle kekolarının soyu devam etmesin artık.

Ailenizin yerinde olsam ben de gelmezdim evinize. Diken üstünde oturup acaba ne zaman azarlanacağız diye beklemeyi kim ister? Bunu mu layık görüyorsunuz ailenize? Şimdi siz çekeceksiniz ama çocuk olunca o da çekecek. Kaliteli adamla evlenip kaliteli adamı baba yapın.

Hakaret diyosun.'hakaret'... Yanlış okumadım Di mi ben.. Sana hakaret eden biriyle mi evlen en?

" nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık."
Bu ilişki tam da böyle devam edecek. Aldım kabul ettim 777 diyorsan devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…