Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?