- 15 Eylül 2025
- 7
- -3
- 1
- 26
- Konu Sahibi isimsizbiri34
-
Bu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.Nişanlınız normalde de mi böyle sinirli,sürekli tartışma çıkaran biri yoksa bu aralar mı bu durumdasınız
Düğün stresi diyeceğim ama normalde de bu minvalde işaretler varmış.Öte yandan sizin bu kadar uzun bir ilişkiyi düğüne bu kadar az kalmışken bitireceğinize çok ihtimal vermedim.Terapiye gitmeyi teklif edebilirsiniz.Bu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.
Evet teklif ettim o da kabul etti ama yine de içim rahat etmiyor bir türlü her şey çok çirkinleşti gibi hissediyorum özellikle aileler açısındanDüğün stresi diyeceğim ama normalde de bu minvalde işaretler varmış.Öte yandan sizin bu kadar uzun bir ilişkiyi düğüne bu kadar az kalmışken bitireceğinize çok ihtimal vermedim.Terapiye gitmeyi teklif edebilirsiniz.
O konuda da yapabiliyorsanız düğünü erteleyin bence.Araya çok ciddi güvensizlik girimiş.Kolay kolay onarılmazEvet teklif ettim o da kabul etti ama yine de içim rahat etmiyor bir türlü her şey çok çirkinleşti gibi hissediyorum özellikle aileler açısından
Normalde kıskançlık ve kısıtlama hiç olmazBu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.
Bunlar fragman. Nişanlıyken bunları yapan adam evlendikten sonra cenazeni gönderir ailenin evine.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Lütfen kendi berbat ilişkini genelleme. Herkes böyle değil, senin seçtiğin adam böyle. Akıllı kadınlar böylelerini yüz metre öteden tanıyıp yanlarına yaklaştırmıyorlar.Bu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.
Ayrıl tabiki , problemleri görmezden gelmeyin. Hepsi ciddi. Evlilik daha ciddi.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Ailenin sözünü dinle. Demekki bir yerden sonra başa çıkamadınki ailene anlattın dimi ama.Kızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Anneanne teyze ailedeki kadınlara anlatmamış olsanız da, onlar size ayrıl dememiş olsalardı bile ayrılmalısınız.nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları,
Aileni dinle ailen yanilmaz zaten evliligin minik bir fragmani oluyor nişanlılıkKızlar merhaba. Benim 5 yıllık bir ilişkim var. Sevgilimle yaklaşık 4 ay önce nişanlandık 1.5 ay sonra da düğünümüz var. Bu süreçte özellikle son 1 ayda çok büyük problemler yaşadık nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları, eşya seçme problemleri vs derken birbirimizi çok yıprattık. Benim ailem normalde nişanlımı çok seviyordu şimdiye kadar da aramızda çok problem oldu ama ben aileme pek yansıtmadım yansıtılmaması gerektiğini düşündüğüm için. Ama son olayları sürekli taşıdım aileme anlattım anneanneme teyzelerime herkese anlattım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum yani öfkeme yenik düştüm biri bana akıl versin istedim. E şimdi doğal olarak kimse ilişkimi onaylamıyor her bir ağızdan ayrıl bu çocukla olmaz ailenle bile görüştürmez seni diye uyarıyorlar. Herkes nişanlımdan soğudu annem neredeyse küsecek bana. Nişanlıma gelecek olursak evet gerçekten çok sinirli biri sürekli saçma sapan şeylere tartışıyoruz ama uzun yıllardır tanıyorum ailemin düşündüğü gibi beni onlardan soyutlama gibi bir durum olamaz asla zaten ben böyle bir şeye izin vermem. Bu süreçte onun annesiyle de yüz göz oldum nişanlımı aldım karşıma konuştum hatasının farkında olduğunu düzelteceğini ailemle de arayı düzelteceğini beni çok sevdiğini falan söyledi ama ne yapacağım bilmiyorum. O kadar ki annem bana sürekli biz babanla asla evine gelmeyiz falan diyor. Evlensem içime sinmeyecek evlenmesem bırakabilir miyim bilmiyorum. Ne yapacağım ben?
Kısıtlama derken? Kıyafetine, kimle görüşeceğine falan karışıyorsa asla başını yakma zaten sinirli biriymiş. Nişan atmak boşanmaktan daha kolay bence yol yakınken bitir bence.Bu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.
Nişan zamani hakaret edilmesi normal mi gerçekten?Nisan zamanı normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?