Nişan ve aile meselesi lütfen yardımm

Nişanlınız normalde de mi böyle sinirli,sürekli tartışma çıkaran biri yoksa bu aralar mı bu durumdasınız
Bu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.

Bu aralar böyleyiz eskiden de kıskançtı kısıtlamalar olurdu ama tabii ki herkes kadar öyle aşırıya kaçan bir şey yoktu yani katlanılmaz boyutta değildi. Son 1 aydır çok arttı.
Düğün stresi diyeceğim ama normalde de bu minvalde işaretler varmış.Öte yandan sizin bu kadar uzun bir ilişkiyi düğüne bu kadar az kalmışken bitireceğinize çok ihtimal vermedim.Terapiye gitmeyi teklif edebilirsiniz.

Evet teklif ettim o da kabul etti ama yine de içim rahat etmiyor bir türlü her şey çok çirkinleşti gibi hissediyorum özellikle aileler açısından

Normalde kıskançlık ve kısıtlama hiç olmaz
Herkes kadar olurdu diyerek normalleştirme

Neyse çok hevesliysen evlen içinde kalmasın, boşanırsın

Bunlar fragman. Nişanlıyken bunları yapan adam evlendikten sonra cenazeni gönderir ailenin evine.

Lütfen kendi berbat ilişkini genelleme. Herkes böyle değil, senin seçtiğin adam böyle. Akıllı kadınlar böylelerini yüz metre öteden tanıyıp yanlarına yaklaştırmıyorlar.

Ayrıl tabiki , problemleri görmezden gelmeyin. Hepsi ciddi. Evlilik daha ciddi.

Ailenin sözünü dinle. Demekki bir yerden sonra başa çıkamadınki ailene anlattın dimi ama.

Sinirli ağzına geleni söyleyen biri bir günde degilki her günde .Sizde nereye takiliyorsunuz aynı eve girince size sevgisi eskiyince çarpı 5 hakaret ve sinire katlanmak istiyorsunuz .Ben bu aralar olduğuna inanmıyorum .Ailenizle arayı düzeltmesi konusuna çok da gerek yok zaten bence.Cunku zaten çok sürmez evlilik bu tarz biriyle kusura bakmayın evet kızımın bu tarz bir seçimine saygı duymam düğününe gitmem boşanma davasına gideceğim için zaten tek umudum yanilio hemen çocuk yapmaması olur onu çok iyi tanıdığım için beklerim o damadı bende malesef kabul etmem iki ağlayıp gececekken bu kadar kıskanç sinirli kısıtlayıcı biriyle ne düğünü gerçekten .Düğün bir gün ömür kaç gün.Şu lafiniz dan çıkardım hepsini idare edilemeyecek gibi değildi Çok tehlikeli cümle altını çiziyorum evlilik olmadan idare ederek ilişki yürüten evlilikte idare edeceği şeyleri bin le çarpsın.Yok böyle bir gelecek istemem sevdiğim kimseye

nişanlımın kıskançlıkları, hakaretleri, öfke patlamaları,
Anneanne teyze ailedeki kadınlara anlatmamış olsanız da, onlar size ayrıl dememiş olsalardı bile ayrılmalısınız.

Nişanlınız kıskanç öfkesine yenik düşen ve hakaret eden birisi, düğün stresi değil bu, adamın karakteri.

Karakteri değişmez, bugün böyle yapan evlenince sözlü şiddeti fiziksel şiddete çevirir.

Aileni dinle ailen yanilmaz zaten evliligin minik bir fragmani oluyor nişanlılık

Kısıtlama derken? Kıyafetine, kimle görüşeceğine falan karışıyorsa asla başını yakma zaten sinirli biriymiş. Nişan atmak boşanmaktan daha kolay bence yol yakınken bitir bence.

Hadi aileleri geçtim..
Daha siz anlaşamıyorsunuz ki..
Nişanlıyken böyle iseniz evlendikten sonrasını düşünemiyorum..
Yok yakınken ayrılın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…