Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallahi ben öyle düşünmüyorum arkadaşlar siz tabi buraya yazdığım kadarını biliyorsunuz herşeyide yazamıyor insan ama çocuğu büyütüp bi yaşa getirmekle ailenin görevi bitmez sonuçta onların görevi değilse benim hiç değil o zaman öyle düşünürsek.
vallahi ben öyle düşünmüyorum arkadaşlar siz tabi buraya yazdığım kadarını biliyorsunuz herşeyide yazamıyor insan ama çocuğu büyütüp bi yaşa getirmekle ailenin görevi bitmez sonuçta onların görevi değilse benim hiç değil o zaman öyle düşünürsek.
Vallahi çocukluk yıllarındada pek destek oldukları söylenemez bunu zaten bizzat erkek arkadaşım kendi söylüyor hiç bi destek görmedim diye ya buna ne diyeceksiniz.
sizin de göreviniz değilse evlenmeyin o zaman.
vallahi hayret ettim.
evlenip iki dönüm bostan şeklinde yatacak olan sizsiniz ama ev kurmak benim görevim değil diyorsunuz.
ayrıca çocukluk döneminde destek olmadılarsa ebeveynlik görevlerini yerine getirmemişler diyebilirsiniz ama evlenirken iki çalçaput almadılar diye değil..