ya aslında bunlar her iki aileninde görevi ama maalesef eşimin ailesi biz nişan çeyizine çıktığımızda tatillerini kesip gelemediler babamla annem şok oldu ama allah razı olsun herşeyde yardımcı oldular ev tuttuk ben eşim ve ablam boyayıp temizledik annem yemek yapıp yolladı babam eşyaları taşımada yardımcı oldu bunlarda misafir gibi nikaha geldi yüzlerine bile bakmadım hiç öpmedim kendimi geri çektim şimdi bişey olduğu zaman hee onu bana annem almıştı heee onu babam söylemişti ama biz şunu aldık gibi şeyler söylüyorum kararıp kalıyorlar yerin dibine girmezler çünkü o kadar yüzsüzler şimdi hiç üzülmüyorum 2 yıl oldu iyikide gelmemişler yardıma bayramdan 1 2 gün önce temizlik yapılır ya kaynana evinde beni çağıramıyorlar ohhh yapsın enayiler gecen yıl görümcem bana yakın bi yere taşındı diyemedi gelin gel yardım et öle kendi başına temizledi onun için sıkmayın canınızı sizi kullanamıyorlar zaten 5 alınacağına 3 alınsın ne olacak 2 yıllık evliyim halen bir çok şeye ihtiyacım var teknolojiye yetişemeyizki herşeyden 1 tane olsun evinize geçince 3 tane olur nasıl olsa.