Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBİR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................sonuç bekliyor.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMİŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMİŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BİR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisanBİRGÜN MUTLAKA

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18nisan lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................sonuç bekliyor............

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMİŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMİŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................

37-LİMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyor

42-melyedes............................................1.......................bursa acıbadem........................................................adet bekleniyor...............

43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan

44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................

45-xtatlıkız.................................................1..................................hacettepe hast.......................lucrin kullanacak

46-30temmuz......................................................umut tüp bebek..............................................lucrin kullanacak

47-gorkemli....................................1.................................izmir şifa hast..........................sonuç bekliyor....................................12 nisan
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

inşallah canım seninledir..inşallah:CüvCüv:haberini alırız senin inşallah.......

wintersun canım eşinin teyzesinin yaşadığı duruma içim parçalandı..insanların umutlarıyla nasıl oynuyorlar para için yaaa yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum.....

bu arada daha ben kendi, doktoruma gidemedim...günüm dolmadı daha cuma gidicem....
bugün başka bir doktora sordum o da değerin yüksek ikize hazır ol dedi....
ama cuma kendi doktorumun ağzından duymak istiyorum....benim 5.gün emb. birde ikiz olabileceği için belkide 6.gün çıktı galiba...o yüzden bukadar erken çıkmayan arkadaşlar neolur erken olduğu içindir....

iremmmciiim newddesssiiin hyahu sennn( özlettin yani(
tatlum ben sana seve seve yardım etmeye çalışırım elimden geldiğince ama önce o listeyi nasıl değiştiriceğimi anlatman gerek biliosun ben anlatılmaddan anlayamayanlardanım hatta anlatsalarda biraz zor ama sen beceriosun bana anlatmayı hem de bir kere de:))
mesela ben şu senin az önce yazdığın gibi azmayı bile beceremiorum yani aynı anda 4-5 alıntı yapamıorum bir iki kere rastgele oynarken karıştırırken yaprım ama nasıl yaptım anlamadım:)))))))

yaaaa nolurrr öyle deme ben de seninle aynı günüm gaza geliorummmmmmmm:)))

wintersun canım eşinin teyzesinin yaşadığı duruma içim parçalandı..insanların umutlarıyla nasıl oynuyorlar para için yaaa yuhhh diyorum başkada birşey demiyorum.....

nasılsın cnm süpermiş ikizler şahane valla tebrik ederim:))
ben o hastaneyi tebrik ettim aslında yani boş embriyoyu transfer eedip o geri verdileri parayı da alabilirlerdi 10 günde boş ümitle bekletebilirlerdi çünkü bunu yapan çooook hastane var...

ezgicim senn msn varsa at bana da ekliyim seni ordan daha rahat anlatırım

angel demi yaa bi de telde anlattı bana hemde olumsuz aldığım zman telde ağladım diye kendimden bile utandım ne yalan diyim(

ya kızlar aslında çıkması lazım çok fazla bekletiyolar gibi geliyo bana şimdi başından aşılama gecenler ve geçmeyenler olabilir!!

aşılamada hiç döllenmiş bişey yok biliyosunuz yolluyolar spermleri sonrada diyolarki 14 gün sonra test eee bizim bebişler dışarda 5 gün ilerlemiş oluyolar onun üzerine 8 -9 gün koy işte kanda çıkması lazım o zman 10 gün 12 gün fazla gibi geliyo bana azcık kıllandırayım sizi de erken yapın yapın ama çıkmazsa da daha günüme var diyip yola dewam edin tamam mıııı??:)))))))))))))))))))))))

olduuuuuuuuuuuu canım çıkmazsa yola devammış:))
şöle düşün şekerim evet 5 gün dışarda o yumurtalar ama o sürede senin vücudunda bhcg üretimio daha onlar içine konuo o gün tutsa bile bchg hormonunun kana karışması 7-8 gün (tek gebelikte) bence bu yüzden 10 gün diorlar.. özele msj attım[/QUOTE]

yaaa yapmıyımmı şimdi yarın azda olsa bişey çıkmazmı?

kızlar bunun sonu yok zaten....test yapıncada ayrı bi konu çünkü ben iki defa test yaptım ya ohoo bana kalsa hergün yaptırıcam duruyorlar mı diye.....kendi hemşiremi aradım ben dayanamadım test yaptım sizce nasıl diye ...yok gününü bekle öyle devamlı test yapma dedi bana ....
kızlar ben doğuma kadar kansız kalıcam yaa kan vermekten :)))))))

:):) sen nie kan veriosun sürekli tatlım nasılsa idrarda da çıktı sen sürekli idrar testi yap zevkine geçmişinde acısını çıkarısın hem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…