Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

fıstıklaaaarrrr güzel anneler ve güzel anne adayları nasılsınız bakalım....walla kızlar sizdeki anlamsız manasız edişe verici saçma sapan tüm sorular bende de var ağlanacak halimize gülelim tadındaki sorularımı sıraliim da biraz havamız dağılsın.

1-kaç yumoş oluşucak...
2-kaçı döllenicek
3-kaçı son güne kadar yaşayacak
4-eğer son güne kadar yaşamayan varsa yavrumu çöpe mi atıyorlar
5-peki gelşmeyen embriyolar neden gelişmiyor.
6-transfer ne zaman olacak canım yanacak mı
7-transferim oldu acaba içimdeler mi
8-acaba doktor gerçekten içime birşeyler koydu mu
9-içimdeki canlılar şu ne yapıyorlar ( heyyy yapışın bakiim anneye)
10-günler geçiyor ve kan testi günü gelmek bilmedi acaba hala ordalar mı
11-idrar testi yapsam kaçıncı günde çıkar
12-içimde ölen yavrum nası dışarı atılacak kanamaylamı yoksa akıntıylamı
13-yer tuvalate gittiğinde kiloduna bakıp kanama varmı diye kontrol etmeler
14-olmadık her türlü belirtiyi hamileliğe yoranlar
15-ağrım var diye yakınım ağrısı dinincede acaba hamile değilmiyim neden hiçbir belirti yok diyenler
16-ömür biter kan testi günü gelmez diyenler
17-kan testinde pozitif sonuç alıp acab keseyi görücekmiyim diyenler
18-keseyi görüp kalp atışı duyabilecekmiyim diyenler

vs
vs
vs
daha daha belki 10larca soru kafamızda dönüp dolaşan ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...acaba iki taneler mi diye düşününleri hiç yazmadım bile durun daha bi tanesini bulalımda ikisi kusur kalsın hahahaha:dance:

hanımlar günaydın nasılsınız arkadaşa katılıyorum yukarıda yazana henüz adeti bekliyorum ama şimdiden 100 tane sorular geçiyor inanınki kafayı yemek içten degilmiş yaşanmadan bilinmiyormuş çevremde bekarken bu işlerle ugraşanlar olurdu dinlemezdim bile yaşayan bilirmiş boşa söylenmemiş söz bol kaliteli yumoşlu günler dileklerimiz gerçek olur hepimiz hamile kalırız

:)))
hakkaten iimiş sorular çok güldüm tanıdık geldi bana nedense:))
en çok da belirti arama işine gülüorum kendi kendime o kadar çok kendimi dinliorumki kim olsa bişey hisseder ya başı ağrıo gibi gelir ya miğdesi bulanıo gibi gelir aksi mümkün değil yani:))

canım sagol 2 ödeme aslında trasfer günü olsa daha mantıklı geliyor bana ya tarsfer olmazsa yumurtalarda sorun olursa döllenme olmazsa verilmiş olacak paranın tamamı sanırım sistemleri öyle

amin canım inşallah senin tedavinde çoook başarılı olur ve inşallah bebişine kavuşursun

canım umuta başladınmı dr . kim senin memunmusun

canım aynı soruyı sana dün ben sordum
senin umutta başladığını okudum ben ulun beyin hastasıyım şimdilik çok memnunum işini biliyo naptığını biliyo bana farklı bi dedavi uyguluyo pko teşhisi koydu
senin doktorun kim canım birde tedavin hangi aşamada yazarsan
gör beni yaz bana kaydirigubbakcemile3

bende öyleyim ya gelbebekcim..daha transferimin 3. günü ama nedense kesilen şiddetli kasık ağrıma kızar gibiyim kesilse bi türlü devam etse bi türlü...ben devamlı düşünüyorum bide içimdemi hala diye

canım sagol 2 ödeme aslında trasfer günü olsa daha mantıklı geliyor bana ya tarsfer olmazsa yumurtalarda sorun olursa döllenme olmazsa verilmiş olacak paranın tamamı sanırım sistemleri öyle

tabiki onlar kendilerini grantiye alır
olmadı diye ödeme yapmak istemeyenler olur en geç toplama işleminde paranın tamamını tahsil etmiş oluyolar bu sadece umutta değil heryerde böyle.

tabiki onlar kendilerini grantiye alır
olmadı diye ödeme yapmak istemeyenler olur en geç toplama işleminde paranın tamamını tahsil etmiş oluyolar bu sadece umutta değil heryerde böyle.

evet kızlar toplana işleminde önce muhakkak parayı alıyorlar tamamını hemde

canım slm kusura bakma atlamışım senin sordugunu benim dr. süleyman tosun ben regl bekliyorum şuan fsh yuksek çıktı bu ay onun için bu ara bolca hayıt içiyorum senin aşaman nedir

herkese merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum ve ilk tüp bebek denemem allah hepimize nasip eder inş. deneyimi olan arkadaşlar tedavi öncesi ve sırasında nelere dikkat etmem gerektiğini aktarabilirler mi? Mayadan randevu aldım ve seçimim konusunda yardımcı olursanız sevinirim

canım slm kusura bakma atlamışım senin sordugunu benim dr. süleyman tosun ben regl bekliyorum şuan fsh yuksek çıktı bu ay onun için bu ara bolca hayıt içiyorum senin aşaman nedir

canım sana msj attım gördün mü?
benim aşama işte 20 de lucrine başlıyorum sonra regliyi başlamaya başlıyacam sonra gerisi gelcel fsh neydi unuttum.

öncelikle hayırlı olsun canım sana ve hepimize
daha tam merkezde karar vermemişsin sanırım inşallah senin için en doğru yere karar verirsin maya istanbuldamı ankaradamı
ön görüşmeni bi yap memnun kalmassan tavsiye de bulunan arkadaşlar olur canım.

canım maya hakkında bilgim yok ben başka bir merkezde yaptırdım ama tedavi kısaca şöle
önce sana bazı ilaç ve iğneler verip yumurta gelişimin kontrol ediyorlar sonra yumurtalar istenilen kıvama gelince genel aneztezi altında yumurtalarını senden topluyorlar bu aşamada denilen ilaçları yine harfiyen kullanıyorsun ondan sonra eşinden de örnek alıp döllenme yapıorlar ve embriyoların gelimişimine göre en iyisini sana yerleştiriyorlar ondan sonrada kan testini bekliorsun kabaca süreç böle sen en iyisi kk daki tüp bebek özel bölümde yazan açıklamalıda oku canım daha faydalı olur hadi bakalım hayırlı olsun

evinsu merhaba cnm hoşgeldin
şimiden tedavinin ve sonucunun pozitif olmasını dilerim..
istanbulda ki arkadaşlarım asm hakkında bilgisi olan var mı acaba

pellyciiim ben de tam sana yazacaktım baktım onlıne diildin yazmaya başladım sen geldin:))

sen hangi hastanede tedavi oldun arkadaşım ve transferden sonra kaç ün yattın..

ben 4. günden itibaren bayaaa dışarı fakan çıkmaya başladım da şimdi içime dert oldu acaba yapmasamıydım die hoş artık çok geç de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…