günaydın kızlar bugün transferim oluyo.11 de alacaklar beni artık bebişimi alma zamanı geldi.allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:
deneme sayını da söle canm
iremcim benada umut tüp bebek yazabilirsin tatlım sağol listeye eklemişsin.
Askolsun kızlar 4kısı vardı asagısa gorunen o kadar yazdıgım halde bırınız cevaplamadınız
canım ben adet olup 2. gün kliniğe gittiğimde paranın yarısını ödiyecem sonra yumoşlar büyüyüp toplandığı günde diğer yarısını ödiyecem
ben bundan önce bir merkezlede görüşmüştüm onlarda yumoş toplamı günü tamamını istemişerdi.
hanımlar günaydın nasılsınız arkadaşa katılıyorum yukarıda yazana henüz adeti bekliyorum ama şimdiden 100 tane sorular geçiyor inanınki kafayı yemek içten degilmiş yaşanmadan bilinmiyormuş çevremde bekarken bu işlerle ugraşanlar olurdu dinlemezdim bile yaşayan bilirmiş boşa söylenmemiş söz bol kaliteli yumoşlu günler dileklerimiz gerçek olur hepimiz hamile kalırız
canım umuta başladınmı dr . kim senin memunmusun
:)))
hakkaten iimiş sorular çok güldüm tanıdık geldi bana nedense:))
en çok da belirti arama işine gülüorum kendi kendime o kadar çok kendimi dinliorumki kim olsa bişey hisseder ya başı ağrıo gibi gelir ya miğdesi bulanıo gibi gelir aksi mümkün değil yani:))
canım sagol 2 ödeme aslında trasfer günü olsa daha mantıklı geliyor bana ya tarsfer olmazsa yumurtalarda sorun olursa döllenme olmazsa verilmiş olacak paranın tamamı sanırım sistemleri öyle
tabiki onlar kendilerini grantiye alır
olmadı diye ödeme yapmak istemeyenler olur en geç toplama işleminde paranın tamamını tahsil etmiş oluyolar bu sadece umutta değil heryerde böyle.
canım aynı soruyı sana dün ben sordum
senin umutta başladığını okudum ben ulun beyin hastasıyım şimdilik çok memnunum işini biliyo naptığını biliyo bana farklı bi dedavi uyguluyo pko teşhisi koydu
senin doktorun kim canım birde tedavin hangi aşamada yazarsan
gör beni yaz bana kaydirigubbakcemile3
canım slm kusura bakma atlamışım senin sordugunu benim dr. süleyman tosun ben regl bekliyorum şuan fsh yuksek çıktı bu ay onun için bu ara bolca hayıt içiyorum senin aşaman nedir
herkese merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum ve ilk tüp bebek denemem allah hepimize nasip eder inş. deneyimi olan arkadaşlar tedavi öncesi ve sırasında nelere dikkat etmem gerektiğini aktarabilirler mi? Mayadan randevu aldım ve seçimim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
herkese merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum ve ilk tüp bebek denemem allah hepimize nasip eder inş. deneyimi olan arkadaşlar tedavi öncesi ve sırasında nelere dikkat etmem gerektiğini aktarabilirler mi? Mayadan randevu aldım ve seçimim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?