bu arada dayanamadm kan testimi yaptırdım 2 de belli olacak:))
evinsu ekledim arkadaşım bu arada bişey sorsam sana mayadan memnunmusun ben çk duydum oranın adını çok da başarılı olduklarını anlatıyorlar hep doktorları falan nasıl ilgililer mi güleryüz flan ne durumda?
:dilcikar:arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum dün 2 enbiryo transfer edildi. 19 nisan da sonuç alacam inşallah. benide listenize eklerseniz sevinirim.
ilk denemem de çok ümitliydim yumurtalar çok kaliteliydi 2 embiryo 1 balostakist transfer edildi ama ikincide 4 tane yumutra toplandı 2 tanesi transfer edildi. bu defa fazla kendimi kaptırmak istemiyorum
ilk denemem de çok ümitliydim yumurtalar çok kaliteliydi 2 embiryo 1 balostakist transfer edildi ama ikincide 4 tane yumutra toplandı 2 tanesi transfer edildi. bu defa fazla kendimi kaptırmak istemiyorum
ay pretty cim ya inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız seninkine bi saat var daha bizi merakta bırakmayın kızlar olur mu rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder ikinizede ümitleriniz çabalarınız boşa çıkmasın inşallah....gelbebek ben de verdim kan sabah benim sonuçta 3 te 5 dk kaldı hadi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?