Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

merhaba kızlar benide listeye ekleyin lütfen.. istanbul gatada yaptırıcam bende allah kısmet ederse.. şu an yumoşları büyüyüyorum. maşallah iyi durumdalar. en geç pazartesi yumoşlarımı toplayacaklar. hafta içide transfer işlemi olur herhalde. allah hepimizin gönlüne göre versin.

h.g bee009 umarım pozitif çıkar ama bakalım öğrenices birazdan tedavin hayırlı olsun şimdiden....

evinsu ekledim arkadaşım bu arada bişey sorsam sana mayadan memnunmusun ben çk duydum oranın adını çok da başarılı olduklarını anlatıyorlar hep doktorları falan nasıl ilgililer mi güleryüz flan ne durumda?

gelbebek insallah sonucun pozitiftir cok heyecanlandim senin adina dua et sende benim icin hemen yaz ogrenir ogrenmez birde bugun kacinci gunun cnm senin ve kac gunluktu embrion transfer edildiginde

canım ya iyi haberlerini bekliyoruz bende heyecanlandım inşallah bıdık karnındadır.

:dilcikar:arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum dün 2 enbiryo transfer edildi. 19 nisan da sonuç alacam inşallah. benide listenize eklerseniz sevinirim.

:dilcikar:arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum dün 2 enbiryo transfer edildi. 19 nisan da sonuç alacam inşallah. benide listenize eklerseniz sevinirim.

canım kaçıncı denemen hangi merkez neler yaşadın özel değilse paylaşırmısın bizinle.hayırlı haberleralman dileğiyle

ilk denemem de çok ümitliydim yumurtalar çok kaliteliydi 2 embiryo 1 balostakist transfer edildi ama ikincide 4 tane yumutra toplandı 2 tanesi transfer edildi. bu defa fazla kendimi kaptırmak istemiyorum

ilk denemem de çok ümitliydim yumurtalar çok kaliteliydi 2 embiryo 1 balostakist transfer edildi ama ikincide 4 tane yumutra toplandı 2 tanesi transfer edildi. bu defa fazla kendimi kaptırmak istemiyorum

inşallah pozitif sonuç alırsın hangi merkezde yaptırdın canım sen..benimde ilk denemem bakalım sonuç ne olacak 15 nisan test tarihim bakalım ne çıkacak....

cannisan benimde ilk tedavim senin gibiydi.o yüzden çok umutlanmıştım ama malesef olmadı.şuanda 2.denemedeyiz.inşallah bu sefer başarırsın canım.nerde tedavi oluyosun?

gelbebek ben de verdim kan sabah benim sonuçta 3 te 5 dk kaldı hadi bakalım hayırlısı

kızlar bana bişeyler oluyo gelbebek sonuç alıcak ama ben yerimde duramıyorum.kendi sonuç zamanımda ne yapıcam bilmiyorum bir an önce bize bişiler yazsada merakta kalmasak

gelbebek ben de verdim kan sabah benim sonuçta 3 te 5 dk kaldı hadi bakalım hayırlısı
ay pretty cim ya inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız seninkine bi saat var daha bizi merakta bırakmayın kızlar olur mu rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip eder ikinizede ümitleriniz çabalarınız boşa çıkmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…