tabiki onlar kendilerini grantiye alır
olmadı diye ödeme yapmak istemeyenler olur en geç toplama işleminde paranın tamamını tahsil etmiş oluyolar bu sadece umutta değil heryerde böyle.
pellyciiim ben de tam sana yazacaktım baktım onlıne diildin yazmaya başladım sen geldin:))
sen hangi hastanede tedavi oldun arkadaşım ve transferden sonra kaç ün yattın..
ben 4. günden itibaren bayaaa dışarı fakan çıkmaya başladım da şimdi içime dert oldu acaba yapmasamıydım die hoş artık çok geç de:))
hadi insalah kolay gelsin bol sabir diliyorum sana insallah embriolar tutunurlar anneyegünaydın kızlar bugün transferim oluyo.11 de alacaklar beni artık bebişimi alma zamanı geldi.allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:
canim ya cok ssbirsizim cok heyecanliyim insallah senin gibi olumlu sonuc aliriz bizlerdeLimburg canım bugün transferden sonra 8. günün. bence idrar yerine direk kanda baktır. İdrarda çıkmayabilir, boşyere moralin bozulur. Bende bu hafta başına kadar hep negatif çıktı, inat ettim bu sabah gene yaptım, 5+5 ve sonunda gördüm pozitifi..
aynennn hepsine katiliyorum ama 15.ye cok guldum dogru soze ne denirfıstıklaaaarrrr güzel anneler ve güzel anne adayları nasılsınız bakalım....walla kızlar sizdeki anlamsız manasız edişe verici saçma sapan tüm sorular bende de var ağlanacak halimize gülelim tadındaki sorularımı sıraliim da biraz havamız dağılsın.
1-kaç yumoş oluşucak...
2-kaçı döllenicek
3-kaçı son güne kadar yaşayacak
4-eğer son güne kadar yaşamayan varsa yavrumu çöpe mi atıyorlar
5-peki gelşmeyen embriyolar neden gelişmiyor.
6-transfer ne zaman olacak canım yanacak mı
7-transferim oldu acaba içimdeler mi
8-acaba doktor gerçekten içime birşeyler koydu mu
9-içimdeki canlılar şu ne yapıyorlar ( heyyy yapışın bakiim anneye)
10-günler geçiyor ve kan testi günü gelmek bilmedi acaba hala ordalar mı
11-idrar testi yapsam kaçıncı günde çıkar
12-içimde ölen yavrum nası dışarı atılacak kanamaylamı yoksa akıntıylamı
13-yer tuvalate gittiğinde kiloduna bakıp kanama varmı diye kontrol etmeler
14-olmadık her türlü belirtiyi hamileliğe yoranlar
15-ağrım var diye yakınım ağrısı dinincede acaba hamile değilmiyim neden hiçbir belirti yok diyenler
16-ömür biter kan testi günü gelmez diyenler
17-kan testinde pozitif sonuç alıp acab keseyi görücekmiyim diyenler
18-keseyi görüp kalp atışı duyabilecekmiyim diyenler
vs
vs
vs
daha daha belki 10larca soru kafamızda dönüp dolaşan ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...acaba iki taneler mi diye düşününleri hiç yazmadım bile durun daha bi tanesini bulalımda ikisi kusur kalsın hahahaha:dance:
insallah beklememizin sonucunda mutlu oluruz hepimiz canim yaacanım alınma bazen cvp veren olmuyo haklısın ama ben yinede yazıyorum
hakkında hayırlısı sana denileni dinle bence anlıyorum heyecan yapıyorsun ama bekle derim.
herkese merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum ve ilk tüp bebek denemem allah hepimize nasip eder inş. deneyimi olan arkadaşlar tedavi öncesi ve sırasında nelere dikkat etmem gerektiğini aktarabilirler mi? Mayadan randevu aldım ve seçimim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
gelbebek sonucunu merakla bekliyorum valla.inşallah bebişin seninledir.
Kızlar benim transferim 16 Mart Salı idi. 5 günlük rapor aldım. O hafta evdeydim.
- Salı günü transferden sonra eşimi bekleyeceğim için fazladan 3 saat yatmış oldum (amerikanda 1 saat yatıyor sonra eve dönüyorsun). Yarım saatte bir tuvalete gitmek için kalktım.
- Çarşamba günü kabız gibiydim. Çok zorlandım. Canım çok sıkıldı bu duruma. Sürekli kayısı yememe rağmen.
- Salı günü ve sonraki 3 gün evde koltukta uzandım. Annem yanımda olduğu için hiç iş yapmadım. Arada kalkıp evde dolaştım ama. Yemeğimi masada yedim. Dışarı hiç çıkmadım.
- Ctesi yani transferden sonra 4. gün eşim, annem ve ben pazara gittik. paket taşımadım tabi ama 1 saat kadar yürüdüm. Hatta dışarıda yedik. Hava almış oldum. o gece başım çok ağrıdı ve midemde çok gazım olmuştu.
- Pazar günü (5. gün) en yakın arkadaşıma oturmaya gittik. Onun yeni bebeği oldu. 4 kilo bebeği kucağıma aldım, kucağımda evde dolaştım falan.
- Pazartesi 22 Mart işe döndüm. 7. gün kanda baktırdım ve pozitifti.
Bu arada 5. gün embriyosu olduğunu tekrar hatırlatayım.
Aslında biz kendi kendimize stres sıkıntı yapıyoruz biraz rahat olabilsek herşey daha güzel olacak ana elimizde değil işte. Ben de 3 deneme yapmış biri olarak hala rahat olamıyorum yatakta dönerken bile acaba dönmesemeydim diye söyleniyordum ama bu kez daha rahat olacağım diye kendi kendime söz verdim bakalımne kadar başarılı olurum kaydirigubbakcemile3
kıslar sizler yazınca bende neler yaptığımı anlatayım istedim, transfer perşembe günü oldu 1,5 -2 saat odada dinlendim sonra eve geldim ben hareket etmeden hiç duramam öyle tüm gün yatmadım açıkcası transferin olduğu gün lavoboya falan kalktım evde hafif yürüyüşler yaptım çünkü hareketsiz kalınca gaz sorunu oluyo bu sefer cuma günü de aynı şekilde evde geçti cumartesi öğlene doğru dışarıya çıktık kahvaltı için sahilde yürüdüm yavaş yavaş eşimle pazar da biara anneme gittim arabayla (ben kullanmadım) son iki gündürde kendimi hiç yormadan zorlamadan günlük hayatıma devam ediyorum, merkezden bana öyle günlerce yatın haraket etmeyin demediler sadece ağır iş, spor, ağır yük, uzanmak ve bir şeyi çekmek itmek yok dediler. Ama gece uyurken bende çok tedirginim çünkü uyurken çok deli yatarım, gerinirim, o yüzden uykumdan bişi anlamıyorum pek, çok derin uyumamaya çalışıyorum ..
Hayırlısı olsun canım inş. kavuşursun meleğine.. Ağır şeyler kaldırıp çok yorulmadığın sürece günlük işlerini yapabilirsin diyor dr.lar... Sen zaten rahatın ve güvenliğin için en iyisini yaparsın çok kasmaya gerek yok haberini merakla bekliyorum canım
kıslar sizler yazınca bende neler yaptığımı anlatayım istedim, transfer perşembe günü oldu 1,5 -2 saat odada dinlendim sonra eve geldim ben hareket etmeden hiç duramam öyle tüm gün yatmadım açıkcası transferin olduğu gün lavoboya falan kalktım evde hafif yürüyüşler yaptım çünkü hareketsiz kalınca gaz sorunu oluyo bu sefer cuma günü de aynı şekilde evde geçti cumartesi öğlene doğru dışarıya çıktık kahvaltı için sahilde yürüdüm yavaş yavaş eşimle pazar da biara anneme gittim arabayla (ben kullanmadım) son iki gündürde kendimi hiç yormadan zorlamadan günlük hayatıma devam ediyorum, merkezden bana öyle günlerce yatın haraket etmeyin demediler sadece ağır iş, spor, ağır yük, uzanmak ve bir şeyi çekmek itmek yok dediler. Ama gece uyurken bende çok tedirginim çünkü uyurken çok deli yatarım, gerinirim, o yüzden uykumdan bişi anlamıyorum pek, çok derin uyumamaya çalışıyorum ..
İremcim beni listede güncellersen çok sevinirim hala yumoş büyütüyo görünüyorum canım ...
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bebişlerimize en kısa sürede kavuşuruz ben uzun uzun yatıp dinlenmeyerek hatamı ettim bilmiyorum ama inşallah etmemişimdir. Buarada senin durumun nedir hangi aşamadasın?
demek ki neymişşşşşşş hiç farkımız yok birbirimizden kızlar rahat olabiliriz o zamanaaa:))zaten olmasak da artık yapcak bi şey yok :)) hiç kafamıza takmayalım bence arkadaşlar ben hep bi bebeğin kendi ne zaman gelmek isterse o zaman geleceğine inanırdım..normal yolla gelemedi yavrucak şimdi onun için elimizden geleni yaptık o gerçekten gelmek istiosa bizi anne baba olarak seçtiyse biz naparsak yapalım gelecek ama bizi seçen bebekler için biraz daha zaman varsa da bekletecekler:))
evet hiç kafaya takmayalım ama bunun bir formülü var mı ben 3 denemede her seferinde kendi kendime kafaya takmayacağıma söz verdim ama hiç başarılı olamadım bilmiyorumkismile
Bu bebekler bizi ne zaman seçecek acaba sabırla bekliyorum ama sabrım kalmadı artık yeteeeeer geeeeeeel çok nazlandın yaaaaa!!!!!
eşimin teyzesi tüp yaptırıyodu canım yaaa ne kadar zor bende tutmadı diye üzülüyodum kadından bi tane yumoş almışlar döllemişler transfer günü 3 . gün gidiyor işte hazırlanıyor o meşhur koltuğa yatıyor sonra diyolarki sizin embriyo olmadı kalkın diyorlar Allahım ne kadar zor yaaaa çok üzüldüm ona .... çok şükür bizler sonuç bekleme heyecanına kadar gelebiliyoruz o bile şans yani... sonrada işte verdikleri 5500 den sadece 700 lira verip göndermişlerrcanım sagol 2 ödeme aslında trasfer günü olsa daha mantıklı geliyor bana ya tarsfer olmazsa yumurtalarda sorun olursa döllenme olmazsa verilmiş olacak paranın tamamı sanırım sistemleri öyle
evinsu hoşgeldin canım herşeye karar verdiğinde söle seni de ekliyelim umarım herşey istediğin gibi olur....herkese merhaba ben de bu ay tedaviye başlıyorum ve ilk tüp bebek denemem allah hepimize nasip eder inş. deneyimi olan arkadaşlar tedavi öncesi ve sırasında nelere dikkat etmem gerektiğini aktarabilirler mi? Mayadan randevu aldım ve seçimim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
tamam canım değiştireyim ya bana bmle birebir sölemiyince atlıyorum ya çok da beceremiyorum galiba ben bu liste işini ezgiii bi el at ya beraber yapalımmmmkıslar sizler yazınca bende neler yaptığımı anlatayım istedim, transfer perşembe günü oldu 1,5 -2 saat odada dinlendim sonra eve geldim ben hareket etmeden hiç duramam öyle tüm gün yatmadım açıkcası transferin olduğu gün lavoboya falan kalktım evde hafif yürüyüşler yaptım çünkü hareketsiz kalınca gaz sorunu oluyo bu sefer cuma günü de aynı şekilde evde geçti cumartesi öğlene doğru dışarıya çıktık kahvaltı için sahilde yürüdüm yavaş yavaş eşimle pazar da biara anneme gittim arabayla (ben kullanmadım) son iki gündürde kendimi hiç yormadan zorlamadan günlük hayatıma devam ediyorum, merkezden bana öyle günlerce yatın haraket etmeyin demediler sadece ağır iş, spor, ağır yük, uzanmak ve bir şeyi çekmek itmek yok dediler. Ama gece uyurken bende çok tedirginim çünkü uyurken çok deli yatarım, gerinirim, o yüzden uykumdan bişi anlamıyorum pek, çok derin uyumamaya çalışıyorum ..
İremcim beni listede güncellersen çok sevinirim hala yumoş büyütüyo görünüyorum canım ...
kıslar korkutmayın yeğenlerimiiiiiBen de seninle ayni fikirdeyim ..
Hatta gecenlerde esime " bak bu bebek ne kadar gec gelirse o kadar aleyhine olcakk haaa ! Cünküü dogunca poposuna poposuna giriscem " diyorum ..klava:
O da " sen böle dersen o da gelmez tabii " diyoo .. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?