Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

tabiki onlar kendilerini grantiye alır
olmadı diye ödeme yapmak istemeyenler olur en geç toplama işleminde paranın tamamını tahsil etmiş oluyolar bu sadece umutta değil heryerde böyle.

Amerikan Hastanesinde ödeme 3 seferde yapılıyor:
Dosya açılışında (doktor parası)
Yumurta toplama günü OPU ücreti
Transfer günü de transfer ücreti

Tedavinin kesilmesi, toplanacak yumurta veya transfer edilecek embriyo olmaması gibi durumlarda para ödememiş oluyorsunuz böylece..

pellyyy sana yazmıştım ama göwwwwmediin sanıwıım((

gelbebek ben de seninle aynı durumdayım. 4 gün zor dayanadım sonra dolaşmaya başladım. hatta işe de başladım. zaten tutunma tarnsferden sonraki ilk 3-4 gün içinde oluyor diyorlar. benim doktorum da 4 günden sonra çok ağır iş yapmamak şartıyla normal hayatına devam edebilirisin demişti. bence yanlış bişey yapmadık. Bir bebek kısmet olacaksa her şekilde olacaktır diye düşünüyorum

gelbebek sonucunu merakla bekliyorum valla.inşallah bebişin seninledir.

günaydın kızlar bugün transferim oluyo.11 de alacaklar beni artık bebişimi alma zamanı geldi.allahım hepimizin yüzünü güldür yarabbim:Saruboceq::Saruboceq:
hadi insalah kolay gelsin bol sabir diliyorum sana insallah embriolar tutunurlar anneye
canim ya cok ssbirsizim cok heyecanliyim insallah senin gibi olumlu sonuc aliriz bizlerde
aynennn hepsine katiliyorum ama 15.ye cok guldum dogru soze ne denir))
canım alınma bazen cvp veren olmuyo haklısın ama ben yinede yazıyorum
hakkında hayırlısı sana denileni dinle bence anlıyorum heyecan yapıyorsun ama bekle derim.
insallah beklememizin sonucunda mutlu oluruz hepimiz canim yaa

ALLAH kolaylik versin canim insallah emeklerin bosa cikmazve yuzunuz guler sonunda

gelbebek sonucunu merakla bekliyorum valla.inşallah bebişin seninledir.

umarımmm canım çok teşekkür ederim ben gerçi yapılmaması gereken 10 kusurlu harekerin hepsini yaptım ama:))belki inatçı bi kızım olcaktır her yaptığım yanlışa rağmen bırakmamaıştır beni görücess:))

kızlar bende az önce markete gittim ve ağır kocaman bir poeşti 300 metre falan taşıdım ne alemiz ya hem yapıoruz hemde vicdan azabı çekiyoruz bence kendimiz suçlamayalım kısmetimizde ne varsa o olacak ama bunu düşünüpte dikkatide elden bırakmayalım...

Kızlar benim transferim 16 Mart Salı idi. 5 günlük rapor aldım. O hafta evdeydim.
- Salı günü transferden sonra eşimi bekleyeceğim için fazladan 3 saat yatmış oldum (amerikanda 1 saat yatıyor sonra eve dönüyorsun). Yarım saatte bir tuvalete gitmek için kalktım.
- Çarşamba günü kabız gibiydim. Çok zorlandım. Canım çok sıkıldı bu duruma. Sürekli kayısı yememe rağmen.
- Salı günü ve sonraki 3 gün evde koltukta uzandım. Annem yanımda olduğu için hiç iş yapmadım. Arada kalkıp evde dolaştım ama. Yemeğimi masada yedim. Dışarı hiç çıkmadım.
- Ctesi yani transferden sonra 4. gün eşim, annem ve ben pazara gittik. paket taşımadım tabi ama 1 saat kadar yürüdüm. Hatta dışarıda yedik. Hava almış oldum. o gece başım çok ağrıdı ve midemde çok gazım olmuştu.
- Pazar günü (5. gün) en yakın arkadaşıma oturmaya gittik. Onun yeni bebeği oldu. 4 kilo bebeği kucağıma aldım, kucağımda evde dolaştım falan.
- Pazartesi 22 Mart işe döndüm. 7. gün kanda baktırdım ve pozitifti.

Bu arada 5. gün embriyosu olduğunu tekrar hatırlatayım.

Aslında biz kendi kendimize stres sıkıntı yapıyoruz biraz rahat olabilsek herşey daha güzel olacak ana elimizde değil işte. Ben de 3 deneme yapmış biri olarak hala rahat olamıyorum yatakta dönerken bile acaba dönmesemeydim diye söyleniyordum ama bu kez daha rahat olacağım diye kendi kendime söz verdim bakalımne kadar başarılı olurum kaydirigubbakcemile3

kolay değil ki kızlar diğer anneler gibi bi gecelik zevkle gelmiyor bebişlerimiz bize madid manevi ne sıkıntılar yaşıyoruz korkarız tabi...bende aynen yatakta dönerken bile acaba mı diorum yapacak birşey yok artık top yavrularımızda görev onların artık tutunmak ve bizimle kalmak gelişmek büyümek zorundalar inşallah hepimiz hamiş oluruz

kıslar sizler yazınca bende neler yaptığımı anlatayım istedim, transfer perşembe günü oldu 1,5 -2 saat odada dinlendim sonra eve geldim ben hareket etmeden hiç duramam öyle tüm gün yatmadım açıkcası transferin olduğu gün lavoboya falan kalktım evde hafif yürüyüşler yaptım çünkü hareketsiz kalınca gaz sorunu oluyo bu sefer cuma günü de aynı şekilde evde geçti cumartesi öğlene doğru dışarıya çıktık kahvaltı için sahilde yürüdüm yavaş yavaş eşimle pazar da biara anneme gittim arabayla (ben kullanmadım) son iki gündürde kendimi hiç yormadan zorlamadan günlük hayatıma devam ediyorum, merkezden bana öyle günlerce yatın haraket etmeyin demediler sadece ağır iş, spor, ağır yük, uzanmak ve bir şeyi çekmek itmek yok dediler. Ama gece uyurken bende çok tedirginim çünkü uyurken çok deli yatarım, gerinirim, o yüzden uykumdan bişi anlamıyorum pek, çok derin uyumamaya çalışıyorum ..

ıremcim beni listede güncellersen çok sevinirim hala yumoş büyütüyo görünüyorum canım ...

Amin canım inş. herkesin çok kolayca yapabildiği birşey için biz senelerce uğraşıyoruz hem maddi hem manevi yıpranıyoruz bazı zamanlar günlerce ağlıyoruz acaba bu benim cezam mı diye düşünüyorum bazen

Hayırlısı olsun canım inş. kavuşursun meleğine.. Ağır şeyler kaldırıp çok yorulmadığın sürece günlük işlerini yapabilirsin diyor dr.lar... Sen zaten rahatın ve güvenliğin için en iyisini yaparsın çok kasmaya gerek yok haberini merakla bekliyorum canım

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım inşallah hepimiz bebişlerimize en kısa sürede kavuşuruz ben uzun uzun yatıp dinlenmeyerek hatamı ettim bilmiyorum ama inşallah etmemişimdir. Buarada senin durumun nedir hangi aşamadasın?

demek ki neymişşşşşşş hiç farkımız yok birbirimizden kızlar rahat olabiliriz o zamanaaa:))zaten olmasak da artık yapcak bi şey yok :)) hiç kafamıza takmayalım bence arkadaşlar ben hep bi bebeğin kendi ne zaman gelmek isterse o zaman geleceğine inanırdım..normal yolla gelemedi yavrucak şimdi onun için elimizden geleni yaptık o gerçekten gelmek istiosa bizi anne baba olarak seçtiyse biz naparsak yapalım gelecek ama bizi seçen bebekler için biraz daha zaman varsa da bekletecekler:))

Sürekli yatmak hiç bir işe yaramıyor tecrübeyle sabittir :lepi:

Ben nisan adetimi bekliyorum ondan sonra başlayacağım inş. Ama hala hangi merkeze gideceğime karar veremedim bu benim 4 . denemem bu yüzden merkezi seçerken titiz davranıyorum nasibimizde varsa olacaktır ama ben de elimden geleni yapmak istiyorum

evet hiç kafaya takmayalım ama bunun bir formülü var mı ben 3 denemede her seferinde kendi kendime kafaya takmayacağıma söz verdim ama hiç başarılı olamadım bilmiyorumkismile

Bu bebekler bizi ne zaman seçecek acaba sabırla bekliyorum ama sabrım kalmadı artık yeteeeeer geeeeeeel çok nazlandın yaaaaa!!!!!

Ben de seninle ayni fikirdeyim ..

Hatta gecenlerde esime " bak bu bebek ne kadar gec gelirse o kadar aleyhine olcakk haaa ! Cünküü dogunca poposuna poposuna giriscem " diyorum .. klava:

O da " sen böle dersen o da gelmez tabii " diyoo .. kaydirigubbakcemile3

canım sagol 2 ödeme aslında trasfer günü olsa daha mantıklı geliyor bana ya tarsfer olmazsa yumurtalarda sorun olursa döllenme olmazsa verilmiş olacak paranın tamamı sanırım sistemleri öyle
eşimin teyzesi tüp yaptırıyodu canım yaaa ne kadar zor bende tutmadı diye üzülüyodum kadından bi tane yumoş almışlar döllemişler transfer günü 3 . gün gidiyor işte hazırlanıyor o meşhur koltuğa yatıyor sonra diyolarki sizin embriyo olmadı kalkın diyorlar Allahım ne kadar zor yaaaa çok üzüldüm ona .... çok şükür bizler sonuç bekleme heyecanına kadar gelebiliyoruz o bile şans yani... sonrada işte verdikleri 5500 den sadece 700 lira verip göndermişlerr
evinsu hoşgeldin canım herşeye karar verdiğinde söle seni de ekliyelim umarım herşey istediğin gibi olur....
tamam canım değiştireyim ya bana bmle birebir sölemiyince atlıyorum ya çok da beceremiyorum galiba ben bu liste işini ezgiii bi el at ya beraber yapalımmmm

kıslar korkutmayın yeğenlerimiiiiiklava::dance:

slm kızlar bugün bi garibim ayağa kalktığımda başım dönüyo belim çok ağrıyo kasıklarımada bişeyler oluyo ama gazdan ve ishal den diyorum ağrım var yarın kesin kanda baktırıcam dayanamıyorum artık inşallah bebeğim benimledir azda olsa bi değer çıkar dimi yarın transferden sonra 7. günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…