Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBİR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................sonuç bekliyor.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMİŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BİR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
[/COLOR]HAMİŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMİŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BİR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisanBİRGÜN MUTLAKA

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18nisan lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................sonuç bekliyor............18 nisan

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMİŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMİŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................

37-LİMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyor

42-melyedes............................................1.......................bursa acıbadem........................................................adet bekleniyor...............

43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan

44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................

45-xtatlıkız.................................................1..................................hacettepe hast.......................lucrin kullanacak

46-30temmuz......................................................umut tüp bebek..............................................lucrin kullanacak

47-gorkemli....................................1.................................izmir şifa hast..........................sonuç bekliyor....................................12 nisan

48-evinsu......................................1..................................ankara maya........................21 nisanda başlıyor

:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Son düzenleme:
ben kaçtım kıslarrr yarın okulda nöbet var erken gitcem öpüldünüzzzzzz

evet benim de eşim söylüyor tedavi uzayıp maddi olarak çöküntüye uğradıkça erkek olursa ayakkabı boyacılığı yaptıracakmış masraflarını çıkarsın diye kafamçokkarıştı :sm_cool:

Kızlaaar, dün hiç giremedim... Nasılsınız..

Dün akşam çatlatma iğnemi oldum.. Yarın sabah da hayırlısı ile yumoşları toplayacaklar:)

nası yaniii toplandı mı yumoşların yoksa toplanmadan mı gitti nası ben anlamdım bişe heebilmiyorumkismile

Canımcım, yumurtalardan biri çok büyümüş, diğeride az büyümüş.. Doktor bunları sayamayız dedi.. onlar ıskartaya çıktı Yarın sabah toplanıyor

kızlar günaydın iremcim değiştirmişsin benimkini 18 nisan test tarihim hadi hayırlısı baka:Saruboceq::Saruboceq:lım

herkese günaydın! öncelikle belirtmeliyim burda yazılanları okumak bana çok iyi geliyo, bizim yaşadıklarımızı bizden başkası anlayamaz bu paylaşım çok güzel bi duygu. sabah işe geldim ve ilk işim forumu açmak oldu kendimi alamıyorum her şey o kadar tanıdık geliyor ki bunca zamandır çevrendeki insanlara bile anlatamadığın duyguları sorunları burda okumak rahatça ifade edebilmek ya da kaçtığın her şeyle yüzleşebilmek belki de başarı dediğimiz budur, sonucu ne olursa olsun. Bu arada 21 nisanda lucrine başlıyorum listeye eklerseniz sevinirim. Teşekkürler!

hoş geldin aramıza canım inşallah hayırlı bir tedavi olur
bu arada dayanamadm kan testimi yaptırdım 2 de belli olacak:))
heyyyy kaçıncı günündü senin ay bizi sakın merkata bırak ma

ayyyyyy eyvahedigeldismile gelbebek çok heycanlandım şimdi. sanki kendim kan vermişim gibi oldum. inşallah hayırlı haberler vericeksin. merakla bekliyorum.

hoş geldin aramıza canım inşallah hayırlı bir tedavi olur

heyyyy kaçıncı günündü senin ay bizi sakın merkata bırak ma

haber vermemmmi hiiçç bende de böle ilginç bi duygu var sersem gibiyim ne çok heycanl ne umutsuz sadece gerginlik ve sinir hissediorum:)

ay sonuç 10 nisanmış senin allahın izniyle bişey varsa kanda çıkar zaten kesin bende senin gibi yapmayı düşünüyorum 14 nisanda falan eşime sölemeden yaptırıcam kan testi o 15 diye biliyorya eğer olumlu olursa sürpriz olucak

ay hadi hayırlısı gelbebek inşallah bebeişin gelmiştir.....3 saat kaldı ayyy sen yine 1 gibi ara bazen erken çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…