Ben de seninle ayni fikirdeyim ..
Hatta gecenlerde esime " bak bu bebek ne kadar gec gelirse o kadar aleyhine olcakk haaa ! Cünküü dogunca poposuna poposuna giriscem " diyorum ..klava:
O da " sen böle dersen o da gelmez tabii " diyoo .. kaydirigubbakcemile3
ezgicim tebrik ediyorum canmmm süpersinnnnn!!!!
nası yaniii toplandı mı yumoşların yoksa toplanmadan mı gitti nası ben anlamdım bişe heebilmiyorumkismile
hadi bakalım hayırlısı olsun nurcum inşallah rabbim yüzünü güldürsün canım şimdi kaçın gun embriyosu oldu senin ki:Saruboceq:
bu arada dayanamadm kan testimi yaptırdım 2 de belli olacak:))
hoş geldin aramıza canım inşallah hayırlı bir tedavi olurherkese günaydın! öncelikle belirtmeliyim burda yazılanları okumak bana çok iyi geliyo, bizim yaşadıklarımızı bizden başkası anlayamaz bu paylaşım çok güzel bi duygu. sabah işe geldim ve ilk işim forumu açmak oldu kendimi alamıyorum her şey o kadar tanıdık geliyor ki bunca zamandır çevrendeki insanlara bile anlatamadığın duyguları sorunları burda okumak rahatça ifade edebilmek ya da kaçtığın her şeyle yüzleşebilmek belki de başarı dediğimiz budur, sonucu ne olursa olsun. Bu arada 21 nisanda lucrine başlıyorum listeye eklerseniz sevinirim. Teşekkürler!
heyyyy kaçıncı günündü senin ay bizi sakın merkata bırak mabu arada dayanamadm kan testimi yaptırdım 2 de belli olacak:))
ayyyyyy eyvahedigeldismile gelbebek çok heycanlandım şimdi. sanki kendim kan vermişim gibi oldum. inşallah hayırlı haberler vericeksin. merakla bekliyorum.
hoş geldin aramıza canım inşallah hayırlı bir tedavi olur
heyyyy kaçıncı günündü senin ay bizi sakın merkata bırak ma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?