Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

pretycim gel bebekcim hadiiiiiiiiii haber beklioruz nerdesiniz catlicam yaaaa prettycim senin kacinci gunun ve kac gunluktu embrio transfer hadi hayirli haberler vern

kızlarrr yaa bende çok heyecanlandım pretty ve gelbebek için umarım rabbim yüzlerini güldürür

otk cim yaa nasil oldu lekelenmemi kanamami hemen ara bi drunu sakn aglayip uzulme bak benimde oglumda oyle olmustu sakir sakir kanamam parcalar bile dusmustu ama bi baktik kalbi atiodu yavrumun

ben hiç takılmam çocuk olmazsa da nasılsa ilk denemem diyordum ama acayip kötü oldum birden. teşekkür ederim hepinize şimdi arıycam doktorumu sonra da gidip kan vericem. inşallah gelbebek ve pretty güzel habererle gelirler.

benimde dün gece lekelenme tarzında kahve bi akıntım oldu gelbebekle aynı gün transferimiz

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
DEĞER,M DE 44,95
BUGÜN 7.GÜNÜMDÜ
HEPİNİZE TÜM DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMMMMMM

ayyyyy cnm tebrik ederim darısı başıma inşallah sağlıklı kucağına al inşallahhhhh

ayyyy süperrr maşallah ayyy çok sevindim hihoyyythihoyyyt
Allah tamamına erdirsin canımmm.darısı başımıza inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teytey:

canım dur bakalım hemen kötü şeyler düşünme.. hemen bize de haber ver..

ayyyyy cnm tebrik ederim darısı başıma inşallah sağlıklı kucağına al inşallahhhhh

bu çok iyi geldi şimdi bak... Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş.. bizim içinde dua et canım..

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

oleyyyy oley oleyyy süpersin canım ya inşallah hayırlarla kucağına alırsın gel bebek belirtisn varmıydı hiç senin canım

ayyy ALLAHIM icimden sicak birseyler akti gitti gozlerim doldu alicam simdi yaaa cok sevindim canim ALLAH tamamina erdisin insallah dua et bizlerede cok sevindim coookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…