ayyy ALLAHIM icimden sicak birseyler akti gitti gozlerim doldu alicam simdi yaaa cok sevindim canim ALLAH tamamina erdisin insallah dua et bizlerede cok sevindim coookkk
canlarıııımmm hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için elbette hepiniz hepimiz için dua edicem hepimiz sağlıklı hamileler olalım hepimiz sağ salim anne olabilelim die hiç merak etmeyinn...
benim hiiiiiiiiiiiiççç belirtim yoktu kızlar hatta o yüzden çok umutsuzdumm hiç birşey hissetmiodum deli gibi de gezdim toplasam 2 gün yatmamışımdır sürekli ayaktaydım içinizi ferah tutun demek ki olcaksa oluomuş özellikle hiç bişey yapmaya belirti aramaya gerek yokmuş ben şimdi dışarı çıkacaktım ama pretty 53 seni bekliorum heyecanla otk500 seni de çooook merak edioruum nolur haber ver ama panik yapma tatlım tutunma kanaması olabilir bekliorum haberini
cnm biz onlar gibi kolayca kalamiyoruz ne zahmetler ne SIKINTILAR ne acilar ve ne emeklerle bu gunlere geliyoruz ve biliyoruzki buradaki herkes bizim gibi bu yollardan gecerek bu noktaya geliyorlar ne kadar kiymetli oldugunu biz cok iyi biliyoruz cnm iste bu yuzden herkes cok samimi ve samimiyetle yazdigimiz icin b yuzden bize yansiyor tatlim insallah bizde mutlu olucaz inan bunakızlar ya size bişey söyeleyeceğim sen daha önce gebelik bölümünde de bazı topiklerde arkadaşlarla konuşuyordum orda nedense biri hamile olunca ve insanlar sevinince bana ok yapmacık geliyordu burda nedense öle değil hepimiz birbirimiz için sevinebiliyoruz çok güzel bişey bu yani yazılardan bile o sıcaklık içtenlik geçio bana sizede ölemi bilmem ama bnm hissettiklerim bu...:enbuyukkk:
canımmm beniiiimmm çok saol inşalllaaahhh sizlerede yaşatacak Allahım hiç şüphem yok hep dua edicem hepimiz için hiç merak etmeyin...
canım ya şu an varya ağlıyorum iş yerinde millet bana bakıyo rabbim tüm isteyenlerede bizede bu duyguyu yaşatsın inşallah tadını çıkar bağı kendi kendine ha-mi-le-yiiiiiimmmm diye maaşallah allah senide miniğinide nazardan saklasın
huuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuu prettyyyycimmmmm sesin çıkmıo ay kızlar çok meraklıyım dimi bide insanlara baskı yapıorum ama napiim kendim gibi heycanlanıyorum walla biri sonuç alcağı zaman
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
DEĞER,M DE 44,95
BUGÜN 7.GÜNÜMDÜ
HEPİNİZE TÜM DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMMMMMM
tatlıııım beniiiim hiç ağlama bebeğin üzülür sonra benim yüzümden hiçbiriniz ağlamayın ve görüceksiniz çook kısa bi süre sonra sizin hamişliğinize çığlıklar atıor olucas burda o zaman ben ağlıcam benim kardeşim yok hepiniz o içten mutluluğunuzla bana kardeş oldunuz Allahım hepinizin gönlüne göre versiin işallllahhhh çok teşekkür ederimm...
pretty biraz bekletebilir önce kociçle sarılıp ağlıcaklar sonra herkese haber verip tebrikleri kabul edicek sonra sıra bize gelceeeeeeeeeeeeeeeekkk:)
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
DEĞER,M DE 44,95
BUGÜN 7.GÜNÜMDÜ
HEPİNİZE TÜM DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMMMMMM
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?