Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım rutin ağrılar bunlar hepimizin başına geldi sıkma canınıkızlar size birşey sorucam. şimdi ben cuma günü başladım gonal-f kullanmaya günde 225 ünite. bugün gittik 15 taneye yakın yumurta oluşmuş. 5 tanesi 10un üstünde olgunmuş. bu iyi birşeymi? bir de bugün öğle saatinde bir iğne daha vurdum göbekten adı Orgalutran. acayip yandı yaparken.. şu anda kasıklarımda çok kötü bir kasılma var.. sizde de oldumu böyle..
oleyyyy oleyyyy yaşasın canım ya çok sevindim 7 günün dü dimi senin katlanarak gider inşallahHamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım inan o sonuç benimmiş gibi sevindim. eğer seninki de olumsuz olsaydı kalp krizi geçirecektim sanırım. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. darısı isteyen herkesn başınaç çok çok çooook tebrik ederim.
canım inan o sonuç benimmiş gibi sevindim. eğer seninki de olumsuz olsaydı kalp krizi geçirecektim sanırım. Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. darısı isteyen herkesn başınaç çok çok çooook tebrik ederim.
Benİmde 7. GÜnÜm gelbebeĞe gÖre bİraz dÜŞÜk ama artar dİmİ kızlar
Benİmde 7. GÜnÜm gelbebeĞe gÖre bİraz dÜŞÜk ama artar dİmİ kızlar
otk canım sen naptın doktor ne dedi nolcak şimdi kanaman ne durumda
herkese inşalla bu duyguyu tatdırsın rabbim sırayla hepimizin hamile yazıları yazılsın buraya allahım sana şükürler olsun
Bugün sabahtan giremedim kulübe, neler neler olmuş :))
Gelbebek canım çok sevindim. benim de 7. gün değerim 40 idi. İnşallah güzel katlar ve bebeğine kavuşursun. Sen şimdi daha çok dikkat et. Yine de hemen atlayıp zıplama, ağır hareket et, ev işi falan yapma. Bu günler çok önemli. Daha yeni tutunmuş bebeğin, yerini sağlam yapsın.
Zaten beklemek bitmedi, önce kese sonra da kalp atışı için daha çok bekleyeceksin :))
İçime doğuyor pretty'den de güzel haberler alacağız..
kızlar size birşey sorucam. şimdi ben cuma günü başladım gonal-f kullanmaya günde 225 ünite. bugün gittik 15 taneye yakın yumurta oluşmuş. 5 tanesi 10un üstünde olgunmuş. bu iyi birşeymi? bir de bugün öğle saatinde bir iğne daha vurdum göbekten adı Orgalutran. acayip yandı yaparken.. şu anda kasıklarımda çok kötü bir kasılma var.. sizde de oldumu böyle..
gelbebek çokkk tebrik ederim senin için çooook sevindim allah sana sağlıklı ve kolay bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat nasib etsin canım
canım benim hayaller başka bir bahara kaldı. kan verdim 5 gibi sonucu alıcam ama hiç umudum yok açıkçası. baya bildiğin adet kanaması benim ki. doktorum da üzülmeyin yine de testinizi yaptırın dedi.
çok sağol güselim en tatlı dileklerin için hepimiz için çok güsel pozitif olsun bu süreç işaalllaahhh
canım bende gonal-f la aynı etkide puregon kullanmıştım yumurtalar belli büyüklüğe ulaşınca erken çatlamasınlar die orgalutran vermişlerdi biraz acıtıyo haklısın bu normal zaten iğneside diğerinden kalın biras ama bir sorun yok rahat ol yumurta sayında gayet güsel ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?