Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ama bugün ne kadar uğurlu bir günmüş. harika haberler ... canım çok tebrik ederim... çok sevimdim.. allah tamamına erdirir inşallah. ay süper ya süper.....

Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

seni de çooooooooooooooooooooooooooook tebrik ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah alkisalkisalkis

amaaaaaan süpeeerrrr yaaaaaa hihoyyythihoyyythihoyyyt
ay bugün sayfayı ne zaman açsam bir hamiş haberi aldım süper yaaaa opuyorumnanaktan
tebrikler :teytey::teytey:

Son düzenleme:

canımmmm süper ya çok çok tebrik ederim ya bugün ne güsel bir gün çok heveslendim yarın bende yapıcam kan testini allahım tüm isteyenlare nasib etsin .. şahane yaaa

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşasıın yaşasııııııııııııııııınnnnnnnn ne güsel bi gün bugün yaaaaaaaaaaaaaa çok sevindim canım benimmmm süpersinnnn:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım rutin ağrılar bunlar hepimizin başına geldi sıkma canını
oleyyyy oleyyyy yaşasın canım ya çok sevindim 7 günün dü dimi senin katlanarak gider inşallah

otk canım sen naptın doktor ne dedi nolcak şimdi kanaman ne durumda

arkadaşım bak benim aklım hep sende sevincim boğazımda haber varmı gittin i doktora haber ver lütfen

otk canım sen naptın doktor ne dedi nolcak şimdi kanaman ne durumda

canım benim hayaller başka bir bahara kaldı. kan verdim 5 gibi sonucu alıcam ama hiç umudum yok açıkçası. baya bildiğin adet kanaması benim ki. doktorum da üzülmeyin yine de testinizi yaptırın dedi.

herkese inşalla bu duyguyu tatdırsın rabbim sırayla hepimizin hamile yazıları yazılsın buraya allahım sana şükürler olsun

çoook teşekkür ederim canım senin yardımlarını da unutmam mümkün değil senin de değerinin yüksek olması içimi rahatlattı çünkü ben böyle üksek çıkınca biraz tedirgin olmuştum demekki normalmiş sen keseyi görmüştün dimi pelly ne kadar sonra görces keseyi bide ne kadar çok yay burcu çocuk gelcek dünyaya dimi:))

canım bende gonal-f la aynı etkide puregon kullanmıştım yumurtalar belli büyüklüğe ulaşınca erken çatlamasınlar die orgalutran vermişlerdi biraz acıtıyo haklısın bu normal zaten iğneside diğerinden kalın biras ama bir sorun yok rahat ol yumurta sayında gayet güsel ..

gelbebek çokkk tebrik ederim senin için çooook sevindim allah sana sağlıklı ve kolay bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bir evlat nasib etsin canım

çok sağol güselim en tatlı dileklerin için hepimiz için çok güsel pozitif olsun bu süreç işaalllaahhh

canım benim hayaller başka bir bahara kaldı. kan verdim 5 gibi sonucu alıcam ama hiç umudum yok açıkçası. baya bildiğin adet kanaması benim ki. doktorum da üzülmeyin yine de testinizi yaptırın dedi.

walla çıkmamış candan umut kesilmez ben olumlu olumsuz haberlerini bekliorum ben bu forumda umdu kesmemeyi öğrendim şakır şakır kanamsı olurken hamile olanlar oluyordu senin olman gereken adet tarihin ne zamandı bide kaçıncı günündeydin transferin sormuştum ama unuttum

gelbebek ve pretty canım ikiniz adınada coooooooook sevindim.allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.bizde böyle sevinecekmiyiz .geçsin artık günler yaaaaaaa

ben herşeyden ürküyorum artık. bişey olucak herşey biticek gibi geliyor. çok sabırsızım galiba.. hemen geçsin zaman hemen sonucu öğreneyim. of of nasıl beklicem ben transferden sonra 10 gün bilmiyorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…