walla çıkmamış candan umut kesilmez ben olumlu olumsuz haberlerini bekliorum ben bu forumda umdu kesmemeyi öğrendim şakır şakır kanamsı olurken hamile olanlar oluyordu senin olman gereken adet tarihin ne zamandı bide kaçıncı günündeydin transferin sormuştum ama unuttum
canım benim hayaller başka bir bahara kaldı. kan verdim 5 gibi sonucu alıcam ama hiç umudum yok açıkçası. baya bildiğin adet kanaması benim ki. doktorum da üzülmeyin yine de testinizi yaptırın dedi.
benim normalde nisanın 10-11'i gibi adet olmam gerekiyordu. 29 martta transferim yapılmıştı bu gün 9. günümdü. bakalım son bir umut saat 5'i bekliyorum yine de.
eşine nasıl söledin ne dedi berabermiydiniz anlatsana biraz:teytey:
canım benim hayaller başka bir bahara kaldı. kan verdim 5 gibi sonucu alıcam ama hiç umudum yok açıkçası. baya bildiğin adet kanaması benim ki. doktorum da üzülmeyin yine de testinizi yaptırın dedi.
:):):) ben ona söylemedim o bana söyledi ama kekeliodu söylerken telefonla aramış hastaneyi sonra beni aradı ezgiii haha mi leee diolar bunlar dedi saftir:) yalan söylüodur onlar boşver sen dedim bende, gülmeye başladık telefonda sonra eve geldi birbirimize bakıp bakıp güldük hatta size yazaken o vardı yanımda bazılarınız yazdıklarını okudu sizin için dua etti ama hala pek inanabilmiş değiliz:))çünkü çok ümitsizdim ben onda daalıştırıodum hata sabah regl ağrısıyla aynı bi ağrıyla uyandım kaldırdım eşimi regl oluorum ben kanı görmeden bi test yaptıralım dedim birden kanı görürsem kötü olabilirim dedim öyle gittik yani hastaneye o kadar ümitsizdik
gelbebek, gizemli ikinize de çok teşekkür ederim. biraz da olsa rahtlıyorsam ikinizin sayesinde.
ikizim falan olursa gizemli dile enden ne dilersen opuyorumnanaktan
karnımda aynen adet ağrısı gibi bir sancı var. benim adetimin ilk günü normalden biraz daha az kan geliyor ve akıntıyla karışık oluyor. bu da aynen öyle. aslında ne desek boş sonucu alınca anlıycaz net olarak.
benim en çok eşimle paylaşmak istediğim an bu işte.. ona aşkım ben hamileyim demek.. o kadar çok istiyorum ki onu mutlu etmeyi. baba olmasını.. hep hayal ediyorum, onunla oynarken, şakalaşırken.. amaaaan sulandım bak yine ya.. canım inan çok mutlu oldum sizin adınıza.. çokk..
aaaa olmazki böle canım siz ağlattınız beni walla hep ama olsun bunlar mutluluk gözyaşları rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 10. yada 11. gün test yaptırıp eşime öle söyleöeyi düşünüyorum çünkü normal gününde yaptırsam ona sürpriz yapamam eğer olumsuz sonuç alırsamda hayat durur benim için herhalde tekrar kanserle mücadelem başlicak çünkü kanser hastasıyım hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama doktorum ameliyatımda içimde bir kitle unuttu diye tüp bebeğe geçtik bir an önce hamile kalayımda iim doğumumda temzilensin diye ama tedavide anladık ki alınan sol tümörlü sol yumurtalığımın da bir parçasını bırakmış aptal kadın içimde o yüzden soldada yumurtam oldu benim...bakalım eğer olumsuz sonuç alırsam herhalde içim temizlensin diye ameliyet olur çocuk işinide kendi haline bırakırım o yüzden otk sanda sölyürum canım sonuç ne olursa olsun en önemlisi seninsin bak senin sonucun olumsuz olsa bile sağlıklısın benim sonucum olumsuz olursa önümde kanserimin tekrar etme riski var
aaaa olmazki böle canım siz ağlattınız beni walla hep ama olsun bunlar mutluluk gözyaşları rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 10. yada 11. gün test yaptırıp eşime öle söyleöeyi düşünüyorum çünkü normal gününde yaptırsam ona sürpriz yapamam eğer olumsuz sonuç alırsamda hayat durur benim için herhalde tekrar kanserle mücadelem başlicak çünkü kanser hastasıyım hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama doktorum ameliyatımda içimde bir kitle unuttu diye tüp bebeğe geçtik bir an önce hamile kalayımda iim doğumumda temzilensin diye ama tedavide anladık ki alınan sol tümörlü sol yumurtalığımın da bir parçasını bırakmış aptal kadın içimde o yüzden soldada yumurtam oldu benim...bakalım eğer olumsuz sonuç alırsam herhalde içim temizlensin diye ameliyet olur çocuk işinide kendi haline bırakırım o yüzden otk sanda sölyürum canım sonuç ne olursa olsun en önemlisi seninsin bak senin sonucun olumsuz olsa bile sağlıklısın benim sonucum olumsuz olursa önümde kanserimin tekrar etme riski var
Kızlar bn uzgunum bende bı umut gaza geldım hemen gıttık esımle test aldık ama cıkmadı bısey negatıf normalmı acaba olmadıgı ıcınmı cıkmadı erken oldugu ıcınmı cok uzgunuz ıkımızde
Kızlar bn uzgunum bende bı umut gaza geldım hemen gıttık esımle test aldık ama cıkmadı bısey negatıf normalmı acaba olmadıgı ıcınmı cıkmadı erken oldugu ıcınmı cok uzgunuz ıkımızde
gizemli Allah şifa versin o doktorun da cezasını versin. inşallah sağlıklı bir bebişin olur sen de sapasağlam bir anne olursun.
şu an çok karışık duygular içindeyim bir yandan acayip üzülüyorum.
bir yandan hamile kalanlar için inanılmaz seviniyorum.
bana hep gelbebek hamile kalırsa ben de kalıcam gibi geliyordu. o kaldı belki bana da güzel bir haber gelir. bu günü çok çok mutlu kapatırım.
cnm cok moralımız bozuk sorma yaaa.benım 6.gun transferıydı ve bugun 9.gnum olsaydı cıkardı dımıkaçıncı günüydü transferinin ? Erkense moralini bozma, yeniden test yaptır. Bak ben yine de umutla bekliyorum a.s
cnm yaa cıddımısın senın kecıncı gun embrıosuydu ve bugun kacıncı gunudu cok kotuyum benidrar testi yaptıysan hiç üzülme ben az önce yaptım evde halaaaa tek çizgi:)
amin inşallah hepimiz yaşarız canım o duyguyucanım çok geçmiş olsun.. konunun başlarında okumuştum başından geçenleri. çok talihsiz bir ameliyat geçirmişsin gerçekten. eminim bebeğin gelip hem seni çok mutlu hemde çok sağlıklı bir anne olmanı sağlayacak.
inşallah canım inşallah hayırlı haberlerin gelir son 50 dakkagizemli Allah şifa versin o doktorun da cezasını versin. inşallah sağlıklı bir bebişin olur sen de sapasağlam bir anne olursun.
şu an çok karışık duygular içindeyim bir yandan acayip üzülüyorum.
bir yandan hamile kalanlar için inanılmaz seviniyorum.
bana hep gelbebek hamile kalırsa ben de kalıcam gibi geliyordu. o kaldı belki bana da güzel bir haber gelir. bu günü çok çok mutlu kapatırım.
fıstık dur üzme kendini baksana kanda çıkanların bile çıkmamış testleKızlar bn uzgunum bende bı umut gaza geldım hemen gıttık esımle test aldık ama cıkmadı bısey negatıf normalmı acaba olmadıgı ıcınmı cıkmadı erken oldugu ıcınmı cok uzgunuz ıkımızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?