cnm cok moralımız bozuk sorma yaaa.benım 6.gun transferıydı ve bugun 9.gnum olsaydı cıkardı dımı
CNM SEN O KADAR POZITIF BIRISINKI INSALLAH BEBISIN SENINLE HEM ANNE OLACAK HEMDE ONDAN KURTULACAKSIN INSALLAH BEN INANIYORUMaaaa olmazki böle canım siz ağlattınız beni walla hep ama olsun bunlar mutluluk gözyaşları rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah bende 10. yada 11. gün test yaptırıp eşime öle söyleöeyi düşünüyorum çünkü normal gününde yaptırsam ona sürpriz yapamam eğer olumsuz sonuç alırsamda hayat durur benim için herhalde tekrar kanserle mücadelem başlicak çünkü kanser hastasıyım hatırlıyomusunuz bilmiyorum ama doktorum ameliyatımda içimde bir kitle unuttu diye tüp bebeğe geçtik bir an önce hamile kalayımda iim doğumumda temzilensin diye ama tedavide anladık ki alınan sol tümörlü sol yumurtalığımın da bir parçasını bırakmış aptal kadın içimde o yüzden soldada yumurtam oldu benim...bakalım eğer olumsuz sonuç alırsam herhalde içim temizlensin diye ameliyet olur çocuk işinide kendi haline bırakırım o yüzden otk sanda sölyürum canım sonuç ne olursa olsun en önemlisi seninsin bak senin sonucun olumsuz olsa bile sağlıklısın benim sonucum olumsuz olursa önümde kanserimin tekrar etme riski var
INSALLAH CNM INSALLAH EMEKLERIMIZ BOSA CIKMAZ VE MUTLU HABERI ALACAKSIN INSALLAHgizemli Allah şifa versin o doktorun da cezasını versin. inşallah sağlıklı bir bebişin olur sen de sapasağlam bir anne olursun.
şu an çok karışık duygular içindeyim bir yandan acayip üzülüyorum.
bir yandan hamile kalanlar için inanılmaz seviniyorum.
bana hep gelbebek hamile kalırsa ben de kalıcam gibi geliyordu. o kaldı belki bana da güzel bir haber gelir. bu günü çok çok mutlu kapatırım.
CANIM MALESEF ASLINDA ERKENDE DEGIL YANI 9.gunum bugunkaçıncı günüydü transferinin ? erkense moralini bozma, yeniden test yaptır. bak ben yine de umutla bekliyorum a.s
canımsınnn sen benim yaaaa bak tekrar tekrar diorum benim sevincim yarım kaldı noluur bekle sonuç gelsin çok sevincez birlikte aynı gün transfer olduk aynı gün sevinicez inşallaah...
canımsın ya çok tatlısın sende saol canım benim hem kızın demişsin kızım mı olucak acaba rabbim yazdırdı herhalde :))sen çoookk şeker minik bi hamile olcaksın hastalık falan olmıcak bir daha tamam mı fıstık kötü düşünceler yok bitttiii uçtu gitti hepsi şimdi kızın duyacak karnında üzülecek sakın böyle şeyler düşünmelmaz:
inşallah canım. umarım ben de senin gibi güzel bir haber alırım. ama alamasam bile senin için inan çok sevindim. anne olamazsam teyze olurum şimdilik opuyorumnanaktan
ben hergün 1 tane test yapıcam 1 ay boyunca durcam durcam yapıcam yılların hıncını alıcam inşallahh:))limburgcum bak beni çıldırtma kuzum diorum sana benimde 5. gün transferiydi 7 gününm kan değerim kırk küsur halaa negatif idrara diorum pelly 1 e sor bak kaaaç gün sonra gördü çift çizgiyi hamile kaldıktan...ama yarın git bi kan tahlili yaptır onda çıkar bak
benneyaptımki küstüm size kızlar cvp yazmadınız hiçbiriniz
valla ben yeniyim, bana küsme çünkü bilmiyorumm..
kızlar şimdi size birşey soracağım benim transferim cumartesi günü oldu sizce bende bi daha ki cumartesi kan testi yaptırsam mı 7 gün olmuş oluyor hem benimde 5. gün transferiydi ayrıca müsaşt olduğunuzda 26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve onunla yüzleşmek siye bir topic açmıştım okuyunda halinize şükredin ben neler yaşadım çocuk olmasa bile en azından sağlıklısınız fıstıklar elbet bir gün bizde anne olacağız bir soru daha erken test yaptıran ve pozitif sonuç alan arkadaşalr doktorunuza yada hemşirenize sölediniz mi bakiim sonucu ne dediler hem 7. gün belli oluyorsa neden bizi 12 gün bekletiyorlar
gizemli burdayıııııım
şimdi aradım hastaneyi ama sonucu öğrenemedim. testi yenilemek zorunda kaldık 6.30 gibi belli olucak dediler sinir oldum. mecbur bekliycez 1,5 saat daha
kızlar merhaba benide listeye eklermisiniz 9 nisanda yumurtalarım toplanacak çevre hastanesinde yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?