Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

CNM SEN O KADAR POZITIF BIRISINKI INSALLAH BEBISIN SENINLE HEM ANNE OLACAK HEMDE ONDAN KURTULACAKSIN INSALLAH BEN INANIYORUM
INSALLAH CNM INSALLAH EMEKLERIMIZ BOSA CIKMAZ VE MUTLU HABERI ALACAKSIN INSALLAH
kaçıncı günüydü transferinin ? erkense moralini bozma, yeniden test yaptır. bak ben yine de umutla bekliyorum a.s
CANIM MALESEF ASLINDA ERKENDE DEGIL YANI 9.gunum bugun

canımsınnn sen benim yaaaa bak tekrar tekrar diorum benim sevincim yarım kaldı noluur bekle sonuç gelsin çok sevincez birlikte aynı gün transfer olduk aynı gün sevinicez inşallaah...

inşallah canım. umarım ben de senin gibi güzel bir haber alırım. ama alamasam bile senin için inan çok sevindim. anne olamazsam teyze olurum şimdilik opuyorumnanaktan

ben hergün 1 tane test yapıcam 1 ay boyunca durcam durcam yapıcam yılların hıncını alıcam inşallahh:))limburgcum bak beni çıldırtma kuzum diorum sana benimde 5. gün transferiydi 7 gününm kan değerim kırk küsur halaa negatif idrara diorum pelly 1 e sor bak kaaaç gün sonra gördü çift çizgiyi hamile kaldıktan...ama yarın git bi kan tahlili yaptır onda çıkar bak

canımsın ya çok tatlısın sende saol canım benim hem kızın demişsin kızım mı olucak acaba rabbim yazdırdı herhalde :))
inşallah canım. umarım ben de senin gibi güzel bir haber alırım. ama alamasam bile senin için inan çok sevindim. anne olamazsam teyze olurum şimdilik opuyorumnanaktan

sen ne kadar ii yüce gönüllü bi insansın ya bu halinle bile başkalarına yol gösterip bi başkası içinde sevinebiliyosun helal walla sana rabbim seni güldürsün inşallah

kızlar şimdi size birşey soracağım benim transferim cumartesi günü oldu sizce bende bi daha ki cumartesi kan testi yaptırsam mı 7 gün olmuş oluyor hem benimde 5. gün transferiydi ayrıca müsaşt olduğunuzda 26 yaşında yumurtalık kanseri olmak ve onunla yüzleşmek siye bir topic açmıştım okuyunda halinize şükredin ben neler yaşadım çocuk olmasa bile en azından sağlıklısınız fıstıklar elbet bir gün bizde anne olacağız bir soru daha erken test yaptıran ve pozitif sonuç alan arkadaşalr doktorunuza yada hemşirenize sölediniz mi bakiim sonucu ne dediler hem 7. gün belli oluyorsa neden bizi 12 gün bekletiyorlar

Son düzenleme:

ayyy cnm yaaa icim bi garip oldu insallah dedigin gibidir insallah canlarim yada canim benimledir bitanem yaa yarin gidip kan vericem sabahtanda versem aksam 6 7 gibi ogreniyorsun burada insallah cnm dualrini eksik etme moral verdin bana cnm yaa

otk canım saat 5 olmak üzere arasan artık hastaneyi bence sonuç hazırdır artık şu an ezan okunuyor sana dua ettim hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

gelbebek ve pretty sizin için çok sevindim bebişleriniz hayırlı olsun alkisalkisalkis ya kızlar hepiniz çok hoşsunuz yazılanları okudukça bi an gözlerim doluyo bi an gülümsüyorum iki duyguda var anlayacağınız. Hamiş arkadaşlara allah sağlıklı gebelikler nasip etsin. Yalnız ben bu transfer sonrası belirtilere kafayı taktım hamile arkadaşlar belirtileri yazabiler mi?

buarada ben mecidiyeköy çevre hastanesinde yaptırıyorum 2 ay önce aşılamam tutmamıştı gebe olan arkadaşlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz yazabilirmisiniz

gizemli burdayıııııım

şimdi aradım hastaneyi ama sonucu öğrenemedim. testi yenilemek zorunda kaldık 6.30 gibi belli olucak dediler sinir oldum. mecbur bekliycez 1,5 saat daha

kızlar merhaba benide listeye eklermisiniz 9 nisanda yumurtalarım toplanacak çevre hastanesinde yaptırıyorum

Yapma arkadasim cok erken 10. gun yap en erken. Bosu bosuna moralini bozarsin

gizemli burdayıııııım

şimdi aradım hastaneyi ama sonucu öğrenemedim. testi yenilemek zorunda kaldık 6.30 gibi belli olucak dediler sinir oldum. mecbur bekliycez 1,5 saat daha

hay allahım ya niye öyle bir durum oluşmuş ki şimdi, burda merakla bekliyoruz canımm.. hemen haber ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…