Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlra test sonucunu aldım hcg değerim 15 çıktı. kanamam da artarak devam ediyor. bu ne demek şimdi. hamile değilim di mi?
hemşireleri aradım sordum hiç bişey diyemeyiz gününüzde test yaptırın dediler sadece

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ayyyyy canım çooooook sevindim inanki çoook sevindim
hayırlı olsun bebişin hayatım çoook sevndim daha yeni okudum yaaaaa........

canım benim bildiğim hamilelik varsa bu değerin hergeçen gün ikiye katlanması gerekir sonuçta sıfır değil doktoruna ulaşma şansı varsa sor sen yinede

bak canım bende 5.gün idrar yaptım çıkmadı negatifti ...ama üzülmedim çünkü hamiş olanlar bile idrarda öıkmadı diyorlar....ama test paketten iki tane çıkınca ertesi gün yine yaptım ama ben emindim çıkmayacağına....ki çıkmadı tam atıyordum ki çoook silik bir çizgi gördüm...ben yanlışmı baktım önceden oradamı duruyordu diye sıkıntı yaptım kendime....ertesi gün o gazla kanda baktırdım ve 7.günde pozitifi gördüm....O YÜZDEN SAKIN Ü Z Ü L M E.............

ayrıca şuan değerim 600lerde ve hala idrarda ikinci çizgi varla yok arası....düşün yanii....

canım benim ilk sonucum elimde ve sonuç kağıdında bir tablo var aynen yazıyorum....

0-5.3---------- negatif
16-156--------- 1-2 hafta
101-4870--------2-3 hafta
1110-31500-----4-5 hafta

diye gidiyor.........

Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay tatlım yaaaaa çoook sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Pretty ve gelbebek
bu topicte tabiki yazmaya devam edeceğiz ama size bir mutluluk daha yaşamaya ne dersiniz...
Ben dün 2010 aralık anneleri topiğine girdim (ocak ayınada sarkabilir ama daha öyle bir topik yok)
o kadar güzel bir duygu ki hep oraları okurdum ama yazmak çok daha güzel...Allah bu duyguları herkese yaşatır inşallah.....
hadi elele tutuşup orayada bir uğruyalım

petty ve gelbebek cok sevindim canlarım inşallah 9 ay sizleri hiç bırakmazlar rabbim hayırla kucağınıza almayda nasip etsin hadi bakalım halayyyaaa buyrunnn

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Sen yinde gününü bekle eğer kanaman çoksa doktoru ara..
ama bazen test sonuçlarında hatalar olbailiyr..
örneğin ben başka hastanede yaptırıp tüp bebek merkezine götürdüğüm testte guatr çıktı ve doktor neredeyse tedaviyi iptal ediyordu hamile kalamazsın demişti...orada testi yanilediler ve alakası olmayan bir rakam çıkmıştı. ve doğruymuş ki hamileyim.....
sen 12. günün bekle ve başka hastaneye git.....

okt canım dedim sana bak sonuçta hamilelik ihtimali olmasa böle olmazdı sıfır çıkardı ama hastanenin tutumu çok yanlı insan bi ihtimal söler ne demek biey diyemeyiz salkalr ya iten dönüyodum çatladım meraktan ceptende beceremedim nete girmeyi lmaz: olmaz böle bi tavır ya cicim sen bence doktora bi sor ya düük yapıosan ya dı gebelik falansa

cnm üzülme bende aradım hastaneyi bana da aynı cevabı verdiler test gününü bekleyin dediler benim değerimde 26.70 cuma yine yaptırıcam testi inşallahhhhh katlamış olur değerim bi sürüde idrar testi aldım hergün yapıcam bende o kadar çok negatif gördümki onlara inat hergün yapıcam dualarım hepimize arkadaşlar dün gece benimde kahve akıntım gelmiş inşallah artmaz

hadi insallah cnm katlanarak artar insallah yeni tutunma olmusturda ondan boyle cikmistir sonucta degerin O degil cnm

ayrıca şuan değerim 600lerde ve hala idrarda ikinci çizgi varla yok arası....düşün yanii....
ayy cnm yaa nasil umut oluyosunuz bana anlatamam ALLAH sizden razi olsun ANGELCIM bisey sorucam benim 4gunden beri aksam oldu mu basim agriyor sanki hep aksami bekliyor oyle boyle degil acayip rahatsiz ediyor cnm bide ne diyicem ben testi yaptim attim negatif diye az once baktim sanki coook silik ikinci vardi acaba bu sayilirmiki yoksa gecersizmiki
cnm yerlesme kanamasi olabilir endise etme insallah katlanarak artacak insallah

merhaba kizlar nasilsiniz.pazar gününden beri evde degildim.igne oldugum için annemde kaliyorum.çünkü benim evim 5.katda ve hergün inip çikmak zorunda kalacagim.bu aksam evime geldim.hiç vakit geçmiyor.cuma günü test günüm.sizlerde durumlar nasil.ara ara adet sancisi gibi agri giriyor.bas dönmesi oluyo.bu bende regli önceside oluyordu.gögüslerimde aci var birde damarlar yesil bi sekilde belirginlesmis...

canım yeni okuyabildim çok çok çok tebrik ederim
mutlu sona ulaştın mutluğun daim olsun rahat hamilelikler dilerim canım
darısı başımıza bizede dua et.

valla kızlar hormonlardan mıdır nedir ben her hamile haberinde duygulanıyorum gözlerim doluyo bikaç damla akıyo hemen sevinçten valla yine gözler doldu bişey değil pat diye odaya biri giriyo hayırdır bişey mi oldu neye ağlıyosun diyorlar hiiiiiiiiç bi yazı okudumda duygulandım diyorum zaten çok duygusalımdır hiç dayanamam.

Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

teeeebriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeer.
gözünüz aydın canım bugün güzel bi gün oldu hadi inşallah devamı gelir sizin bugün yaşadığınız mutluluğu bizde yaşarız kutlama yaparız çok sevindim canım.

inşallah canım. umarım ben de senin gibi güzel bir haber alırım. ama alamasam bile senin için inan çok sevindim. anne olamazsam teyze olurum şimdilik opuyorumnanaktan

bütün gün hiç ağlamadım senin bu yazdığını okuyunca ağladım..senin bu güsel kalbin sana da çok güsel haberler gelmesine sebep olacak hiç merak etme hem değerin 15 çıkmış gördün mü ben sana demiştim sen şu an hamilesin 15 die negatif rakamı olmaz merkezin bilgi vermemesinin nedeni ise sınırda oluşu yarın bir daha yap mutlaka ama bence katlanacak o rakam birlikte sevinices öpüorum seni.....

mutluluğumu paylaşan bütün arkadaşlarım
hepinize desteğiniz, içtenliğiniz ve güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim..
hepinizin mutluluğunu paylaşmak için sabırsızlanıorum tüm dualarım sizinle Allahım hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı...
hepinizi öpüorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…