ben hergün 1 tane test yapıcam 1 ay boyunca durcam durcam yapıcam yılların hıncını alıcam inşallahh:))limburgcum bak beni çıldırtma kuzum diorum sana benimde 5. gün transferiydi 7 gününm kan değerim kırk küsur halaa negatif idrara diorum pelly 1 e sor bak kaaaç gün sonra gördü çift çizgiyi hamile kaldıktan...ama yarın git bi kan tahlili yaptır onda çıkar bak
kızlra test sonucunu aldım hcg değerim 15 çıktı. kanamam da artarak devam ediyor. bu ne demek şimdi. hamile değilim di mi?
hemşireleri aradım sordum hiç bişey diyemeyiz gününüzde test yaptırın dediler sadece
Kızlar bn uzgunum bende bı umut gaza geldım hemen gıttık esımle test aldık ama cıkmadı bısey negatıf normalmı acaba olmadıgı ıcınmı cıkmadı erken oldugu ıcınmı cok uzgunuz ıkımızde
bak canım bende 5.gün idrar yaptım çıkmadı negatifti ...ama üzülmedim çünkü hamiş olanlar bile idrarda öıkmadı diyorlar....ama test paketten iki tane çıkınca ertesi gün yine yaptım ama ben emindim çıkmayacağına....ki çıkmadı tam atıyordum ki çoook silik bir çizgi gördüm...ben yanlışmı baktım önceden oradamı duruyordu diye sıkıntı yaptım kendime....ertesi gün o gazla kanda baktırdım ve 7.günde pozitifi gördüm....O YÜZDEN SAKIN Ü Z Ü L M E.............
kızlra test sonucunu aldım hcg değerim 15 çıktı. kanamam da artarak devam ediyor. bu ne demek şimdi. hamile değilim di mi?
hemşireleri aradım sordum hiç bişey diyemeyiz gününüzde test yaptırın dediler sadece
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi insallah cnm katlanarak artar insallah yeni tutunma olmusturda ondan boyle cikmistir sonucta degerin O degil cnmkızlra test sonucunu aldım hcg değerim 15 çıktı. kanamam da artarak devam ediyor. bu ne demek şimdi. hamile değilim di mi?
bak canım bende 5.gün idrar yaptım çıkmadı negatifti ...ama üzülmedim çünkü hamiş olanlar bile idrarda öıkmadı diyorlar....ama test paketten iki tane çıkınca ertesi gün yine yaptım ama ben emindim çıkmayacağına....ki çıkmadı tam atıyordum ki çoook silik bir çizgi gördüm...ben yanlışmı baktım önceden oradamı duruyordu diye sıkıntı yaptım kendime....ertesi gün o gazla kanda baktırdım ve 7.günde pozitifi gördüm....O YÜZDEN SAKIN Ü Z Ü L M E.............
ayy cnm yaa nasil umut oluyosunuz bana anlatamam ALLAH sizden razi olsun ANGELCIM bisey sorucam benim 4gunden beri aksam oldu mu basim agriyor sanki hep aksami bekliyor oyle boyle degil acayip rahatsiz ediyor cnm bide ne diyicem ben testi yaptim attim negatif diye az once baktim sanki coook silik ikinci vardi acaba bu sayilirmiki yoksa gecersizmikiayrıca şuan değerim 600lerde ve hala idrarda ikinci çizgi varla yok arası....düşün yanii....
cnm yerlesme kanamasi olabilir endise etme insallah katlanarak artacak insallahcnm üzülme bende aradım hastaneyi bana da aynı cevabı verdiler test gününü bekleyin dediler benim değerimde 26.70 cuma yine yaptırıcam testi inşallahhhhh katlamış olur değerim bi sürüde idrar testi aldım hergün yapıcam bende o kadar çok negatif gördümki onlara inat hergün yapıcam dualarım hepimize arkadaşlar dün gece benimde kahve akıntım gelmiş inşallah artmaz
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMM
DEĞER,M DE 44,95
BUGÜN 7.GÜNÜMDÜ
HEPİNİZE TÜM DESTEĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİİİİMMMMMMMM
kızlar ya size bişey söyeleyeceğim sen daha önce gebelik bölümünde de bazı topiklerde arkadaşlarla konuşuyordum orda nedense biri hamile olunca ve insanlar sevinince bana ok yapmacık geliyordu burda nedense öle değil hepimiz birbirimiz için sevinebiliyoruz çok güzel bişey bu yani yazılardan bile o sıcaklık içtenlik geçio bana sizede ölemi bilmem ama bnm hissettiklerim bu...:enbuyukkk:
Hamİleyİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah canım. umarım ben de senin gibi güzel bir haber alırım. ama alamasam bile senin için inan çok sevindim. anne olamazsam teyze olurum şimdilik opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?