Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

cnm bende hiç bir belirti yoktu hatta ben çok ümitsizdim bu yüzden, senin belirtilerinin hepsini yaşayıp hamile kalan çok arkadaş var yani şansın çok yüksek bence

cevabin için tesekkür ederim arkadasim.bu 3. denemem öncekilerindede ayni seyler oluyormuydu unutmusum:) hamile kaliyodum ama ilk bebegim gelismedigi için aldirmak zorunda kaldim.ikincisi ise degerim düstü.insallah bu defa yüzümüz gülcek.senin durumun nedir.

cnm belirtilerimiz aynı bugün test yaptırdım pozitifi gördüm ama kasıklarımın müthiş derecede ağrıdı yinede , baş dönmesi, sık idrar, açık renk kokulu bide üzeri yağ gibi parlayan idrar . kasık ve bel ağrısı göğüslerde dokununca ağrı bunlar belirtiler inşallah sende mutlu haberi vericeksin sıkma canını
ben transferden sonra 4 kat merdiveni inip çıktım iğne olmaya gittim 4. gün 4 5 saat çarşı pazar gezdim allaha sığın o ol deyince oluyor

HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:

isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi

1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBıR GÜN MUTLAKA((

2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................sonuç bekliyor.....................

3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMıŞŞŞŞ

4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMıŞŞŞŞ

5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............

6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.
BıR GÜN MUTLAKA

7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMıŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan.......HAMıŞŞŞŞ

9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek

10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................

12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................

13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BıR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart
HAMıŞŞŞŞŞ

15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMıŞŞŞŞŞŞŞ

16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMıŞŞŞŞ

17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BıR GÜN MUTLAKA

18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart

19-UMUTL.....................................1............................ ............ıRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?

20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisanBıRGÜN MUTLAKA

21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................

22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMıŞŞŞŞ

23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart

24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................

25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............

26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18nisan lucrinle başlayacak...................

27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................sonuç bekliyor............18 nisan

28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................

29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMıŞŞŞŞŞŞ

30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisan

31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan.......HAMıŞŞŞŞ

32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMıŞŞŞŞŞ

33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor

34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek

35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor

36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................

37-LıMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan

38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................

39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................

40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................

41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyor

42-melyedes............................................1.......................bursa acıbadem........................................................adet bekleniyor...............

43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan

44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................

45-xtatlıkız.................................................1..................................hacettepe hast.......................lucrin kullanacak

46-30temmuz......................................................umut tüp bebek..............................................lucrin kullanacak

47-gorkemli....................................1.................................izmir şifa hast..........................sonuç bekliyor....................................12 nisan

48-evinsu......................................1..................................ankara maya........................21 nisanda başlıyor

:CüvCüv:HAMıŞLERıMıZ:CüvCüv:

1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkıKıZ BEBEKKKKK

2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:ıKıZ BEBEKKKKK

6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

13pretty53...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:[

14gelbebek26........................:CüvCüv::CüvCüv:::CüvCüv:

Son düzenleme:
çok tesekkür ederim arkadasim.inan içimi rahatlattin.rabbim bebegini kucagina almayida nasip etsin insallah.bende cuma günü insallah sizlere güzel haberler verecegim.seninde söyledigin gibi rabbime siginmaktan baska çaremiz yok.hepimizin yüzünü güldürsün mevla..

ŞEKERLER BEN ELıMDEN GELDıĞıNCE LıSTEYı DÜZENLEMEYE ÇALışıorum ama tam olarak beceremiorum renkler kafasına göre değişio falan ama merak etmeyin irem girince düzeltecek:)
o da bugün gelmedi daha özletti

pretty canım bu belirtiler baştan berimi vardı yoksa son günlerdemi oldu

canım çok tebrik ediyorum ben 2 gündür giremedim bilggs format atıldı çok sevindim inşallah kucagına almayı nasip eder allahım darısı başımıza herşey gönlünce olsun..

canım ne kadarlık evlisin mutlu son ama sabır demekki darısı uamrım bana ve isteyen herkese

22 aylık evliyim ben canım umarım en kısa zamanda hepinizzz hamileyyiiim yazacaksınız ben çok inanıorum:)

tatluuuuuuuuuumm ben o topiği aradım aradım bulamadımmm(
tüp bebek özel bölümümn içinde mi ben hamileyim bölümünün içinde mi 2 sinede baktım ama bulamadım

pellyciimmm ben gene soru sorucam
sen keseyi ne zaman görmeye gittin ve keseciğini gördün değil mi hiç bir sorun yok ve tek kese gördün die hatırlıorum yanılmıorum değil mi?

kızlar günaydın ben transferden sonra fazla nete giremiyorum .ama neler olmuş ya, canlarım tebrik ediyorum hepinizi. çok ağladım ben ya, sanki ben hamileyim gibi oldum.allahım darısı bize inşallah :Saruboceq:haydi halaya kızlar o zaman bunu kutlayalım

Gelbebek ben keseyi ctesi günü gördüm. Bhcg 1200'ü geçmişti ve 5+2 günlüktüm. Kalp atışı için 17 Nisan'da gideceğim. Yani 7+2 olacak. Benim doktorum alttan bakmıyor. USG cihazi çok iyi, istese bu ctesi de duyardik ama illa bekleyecekmisim :)) sen şimdi yarın ve ptesi günkü test sonucunu bekle bakalım. Güzel güzel katlasın bakalım. Bhcg 1500 civariyken kese görülüyor.

tatluuuuuuuuuumm ben o topiği aradım aradım bulamadımmm(
tüp bebek özel bölümümn içinde mi ben hamileyim bölümünün içinde mi 2 sinede baktım ama bulamadım

KADIN&ÇOCUK SAĞLIĞI kırmızı başlık altında aylara göre annelik diye bir satır var orada aralık ayının üstüne gelip tıklayacaksın .....
ayy tekrar hayırlı olsun arkadaşım ya inan çok sevindim.........:1hug:

günaydın güzel gönüllü güzel anne adayları anneler ve anne olmak isteyenler bugün yine dünkü gibi olsun bi sürü güzel haber gelsin

kızlar bu arada bi soru sormuştum ama doğru dürüst cvp yazan olmadı cumartesi 7. günüm sizce kanda baktırsam mı bi meleğim benlemi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…