merhaba kizlar nasilsiniz.pazar gününden beri evde degildim.igne oldugum için annemde kaliyorum.çünkü benim evim 5.katda ve hergün inip çikmak zorunda kalacagim.bu aksam evime geldim.hiç vakit geçmiyor.cuma günü test günüm.sizlerde durumlar nasil.ara ara adet sancisi gibi agri giriyor.bas dönmesi oluyo.bu bende regli önceside oluyordu.gögüslerimde aci var birde damarlar yesil bi sekilde belirginlesmis...
merhaba kizlar nasilsiniz.pazar gününden beri evde degildim.igne oldugum için annemde kaliyorum.çünkü benim evim 5.katda ve hergün inip çikmak zorunda kalacagim.bu aksam evime geldim.hiç vakit geçmiyor.cuma günü test günüm.sizlerde durumlar nasil.ara ara adet sancisi gibi agri giriyor.bas dönmesi oluyo.bu bende regli önceside oluyordu.gögüslerimde aci var birde damarlar yesil bi sekilde belirginlesmis...
cnm belirtilerimiz aynı bugün test yaptırdım pozitifi gördüm ama kasıklarımın müthiş derecede ağrıdı yinede , baş dönmesi, sık idrar, açık renk kokulu bide üzeri yağ gibi parlayan idrar . kasık ve bel ağrısı göğüslerde dokununca ağrı bunlar belirtiler inşallah sende mutlu haberi vericeksin sıkma canını
ben transferden sonra 4 kat merdiveni inip çıktım iğne olmaya gittim 4. gün 4 5 saat çarşı pazar gezdim allaha sığın o ol deyince oluyor
mutluluğumu paylaşan bütün arkadaşlarım
hepinize desteğiniz, içtenliğiniz ve güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkür ederim..
hepinizin mutluluğunu paylaşmak için sabırsızlanıorum tüm dualarım sizinle Allahım hepinize nasip etsin inşallah bu duyguyu yaşamayı...
hepinizi öpüorum
ay tatlım yaaaaa çoook sevindim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ben hergün 1 tane test yapıcam 1 ay boyunca durcam durcam yapıcam yılların hıncını alıcam inşallahh:))limburgcum bak beni çıldırtma kuzum diorum sana benimde 5. gün transferiydi 7 gününm kan değerim kırk küsur halaa negatif idrara diorum pelly 1 e sor bak kaaaç gün sonra gördü çift çizgiyi hamile kaldıktan...ama yarın git bi kan tahlili yaptır onda çıkar bak
Pretty ve gelbebek
bu topicte tabiki yazmaya devam edeceğiz ama size bir mutluluk daha yaşamaya ne dersiniz...
Ben dün 2010 aralık anneleri topiğine girdim (ocak ayınada sarkabilir ama daha öyle bir topik yok)
o kadar güzel bir duygu ki hep oraları okurdum ama yazmak çok daha güzel...Allah bu duyguları herkese yaşatır inşallah.....
hadi elele tutuşup orayada bir uğruyalım
22 aylık evliyim ben canım umarım en kısa zamanda hepinizzz hamileyyiiim yazacaksınız ben çok inanıorum:)
tatluuuuuuuuuumm ben o topiği aradım aradım bulamadımmm(
tüp bebek özel bölümümn içinde mi ben hamileyim bölümünün içinde mi 2 sinede baktım ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?