Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

yarın test gününmü tatlım hadi hayırlısı bişey kalmamış yüzdün yüzdün kuruna geldin sayılır
güzel haberini bekliyor olucaz anlaşıldı kızlar yarın yine sevinç gözyaşı dökücez inşallah.

canım belki çıkar ama arkadaş gibi olmasın bir değer çıkar net cvp veremeyiz derler kafan karışır stres olursun falan nolur nolmaz en azından bir gün daha bekle bence canım

bence baktırma ...benim 7.günümde 39 çıktı kanda ama muhtemelen benim ikiz olduğu için çıktı...çünkü 9.gün değerim 183 çıktı.. (değerlerime göre daha keseleri görmedim ) 7.gün çok erken eğer tek embriyo ise seninki pazartesiyi bekle derim ben çünkü tek ise 7.gün değerin çok düşük çıkabilir sende hamile değilsin sanırsın boş yere üzülüp bebeğine birşey olmasın .....

pretty ve gelbebek hamileymişş çokk sevindim bi hamile haberi duyduğum zaman kendime olmuş kadar seviniyorum yaaa rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bizlerede böyle sonuçlar görmeyi nasip etsin iinşşş darısı diğer kıslaraa inşşş

canım bencede pazartesiyi bekle sabırlı olmaya çalış çok zor ama düşünmemeye çalış başka şeylerle kafanı oyalaki sabradebilesin.

kızlarrrr ya çok saolun siz olmasanız ben nasıl sabrederdim tamam söz pazartesiye kadar sabredicem sizlere çok teşekkür ederim..........:enbuyukkk:

canım arkadaşlar zaten söylemiş ama bence de yaptırma test, biraz daha bekle. gerekesiz yere stres olma sonra.

canım arkadaşlar zaten söylemiş ama bence de yaptırma test, biraz daha bekle. gerekesiz yere stres olma sonra.

öle yapıcam fıstık napiim dayanıcam biraz daha sen neler yapıorsun bakalım seni çok merak ettim akşam kanaman ne durumda...eşime anlattım seni off yaaa kızcağız neler yaşamış dedi oda üzüldü allah yardımcısı olsun sonuçta negeatif çıkmamış dedi sen doktoru aradın mı noldu

canım çok teşekkür ederim sana. Değerin 5-25 arasında olması hamilelik şüphesi demekmiş labaratuardaki doktor öyle söyledi.
bakalım. bu gün test yapmıycam artık. yarın normal test gününde tekrarlarım.

bu gün daha iyiyim canım, saolasın, eşine de teşekkürlerimi ilet a.s. kanamam son sürat devam ediyor.
dün test için kan alan hemşireye yaşattığım şoku düşünüp akşam epey güldüm. kan aldırana kadar gayet sakindim. ağlama zırlama hiçbir tepki yoktu. hemşire tam lastiği koluma bağladı ben bağıra bağıra ağlamaya bir başladım. kızcağız bir panik oldu. hemen söktü. sonra "tamam alın kanı bitsin bu iş" dedim. tekrar bir lastiği bağlama girişimi ben de tekrar bir feryat figan. ne yapıcağını şaşırdı. akşam o sahne aklıma geldikçe güldüm. kaydirigubbakcemile3

bu gün tüp bebek hemşireleri tekrar aradı, panik yapmayın daha bişey belli değil, yarın tekrar test yapın dediler ama progesteron jelini kullandırmadılar. yarın sabah 8 gibi tekrar kan vermeye gidicem. net sonucu o zaman görücez artık

ya sen hangi şehirde yaşıyorsun nası bir merkez burası bu kadara kanaman var ve değerin negatif eğil insan bir bakar düşük mü yapıosun dış gebelik mi geçiriyiosun bilmiyorum böle uzaktan müdahale bana biraz entersan geldi endişeleniyorum senin için ya bi ihmal olmasın die

ben eskişehir'de yaşıyorum, gittiğim merkez Ankara'da, haliyle uzaktan müdahale oluyor.

teşekkür ederim canım tekrar:kedi::kedi:kaç haftalık olduğu normal gebeliklerdeki gibi son regl tarihiyle mi hesaplanıo peki yani mesela senin doğumun son regl den 9 ay sonramı transferden 9 ay sonra mı??yay burcu olcak değil mi senin aşkın da:)

bence çıkar güzelim benim de 7. günümdü yaptır yaptır:):):)cumartesi sana sevinelim

inşallah yay olurlaaaaar zemuszemus valla daha iyisi yok. oğlak da iyidir aslında ama biraz fazla kuralcı oluyorlar.

canım benimmm nasılsın şimdi girdim son 3 sayfayı okumamıştım sondan başa doğru okuya cevap yaza son sayfay gelebildim:):)iimişsin değil mi kuzucum az önce okudum ağrın sızın yok değil mi?? hadi yarın alalım güzel haberi inşallaahhh...ben de eskişehir mezunuyum çok özledim oraları o kadar değiştirdiler eskişehiri bi tüp bebek merkezi açmadılar mı daha yoksa ankara özellikle tercihin mi?

bence çıkar güzelim benim de 7. günümdü yaptır yaptır:):):)cumartesi sana sevinelim

ayyyy çok utandım kızların cevaplarını hiç okumadan direk atladım yaptır die ama ne bileyim ben seni çok ii anlıorum ben dyanamadım rahatladım o yüzden sana da yaptır dedim:)

iyiyim canım saol, ağrım sızım pek yok. burda bir merkez yok malesef, mecburen başka bir yere gitmek gerekiyordu en yakın Ankara olunca oraya gittim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…