çok tesekkür ederim arkadasim.inan içimi rahatlattin.rabbim bebegini kucagina almayida nasip etsin insallah.bende cuma günü insallah sizlere güzel haberler verecegim.seninde söyledigin gibi rabbime siginmaktan baska çaremiz yok.hepimizin yüzünü güldürsün mevla..
günaydın güzel gönüllü güzel anne adayları anneler ve anne olmak isteyenler bugün yine dünkü gibi olsun bi sürü güzel haber gelsin
kızlar bu arada bi soru sormuştum ama doğru dürüst cvp yazan olmadı cumartesi 7. günüm sizce kanda baktırsam mı bi meleğim benlemi diye
günaydın güzel gönüllü güzel anne adayları anneler ve anne olmak isteyenler bugün yine dünkü gibi olsun bi sürü güzel haber gelsin
kızlar bu arada bi soru sormuştum ama doğru dürüst cvp yazan olmadı cumartesi 7. günüm sizce kanda baktırsam mı bi meleğim benlemi diye
bence baktırma ...benim 7.günümde 39 çıktı kanda ama muhtemelen benim ikiz olduğu için çıktı...çünkü 9.gün değerim 183 çıktı.. (değerlerime göre daha keseleri görmedim ) 7.gün çok erken eğer tek embriyo ise seninki pazartesiyi bekle derim ben çünkü tek ise 7.gün değerin çok düşük çıkabilir sende hamile değilsin sanırsın boş yere üzülüp bebeğine birşey olmasın .....
canım arkadaşlar zaten söylemiş ama bence de yaptırma test, biraz daha bekle. gerekesiz yere stres olma sonra.
bütün gün hiç ağlamadım senin bu yazdığını okuyunca ağladım..senin bu güsel kalbin sana da çok güsel haberler gelmesine sebep olacak hiç merak etme hem değerin 15 çıkmış gördün mü ben sana demiştim sen şu an hamilesin 15 die negatif rakamı olmaz merkezin bilgi vermemesinin nedeni ise sınırda oluşu yarın bir daha yap mutlaka ama bence katlanacak o rakam birlikte sevinices öpüorum seni.....
öle yapıcam fıstık napiim dayanıcam biraz daha sen neler yapıorsun bakalım seni çok merak ettim akşam kanaman ne durumda...eşime anlattım seni off yaaa kızcağız neler yaşamış dedi oda üzüldü allah yardımcısı olsun sonuçta negeatif çıkmamış dedi sen doktoru aradın mı noldu
bu gün daha iyiyim canım, saolasın, eşine de teşekkürlerimi ilet a.s. kanamam son sürat devam ediyor.
dün test için kan alan hemşireye yaşattığım şoku düşünüp akşam epey güldüm. kan aldırana kadar gayet sakindim. ağlama zırlama hiçbir tepki yoktu. hemşire tam lastiği koluma bağladı ben bağıra bağıra ağlamaya bir başladım. kızcağız bir panik oldu. hemen söktü. sonra "tamam alın kanı bitsin bu iş" dedim. tekrar bir lastiği bağlama girişimi ben de tekrar bir feryat figan. ne yapıcağını şaşırdı. akşam o sahne aklıma geldikçe güldüm. kaydirigubbakcemile3
bu gün tüp bebek hemşireleri tekrar aradı, panik yapmayın daha bişey belli değil, yarın tekrar test yapın dediler ama progesteron jelini kullandırmadılar. yarın sabah 8 gibi tekrar kan vermeye gidicem. net sonucu o zaman görücez artık
hemen hemen aynı süredir evliyiz ben mayıs 24 senin ne zaman
ya sen hangi şehirde yaşıyorsun nası bir merkez burası bu kadara kanaman var ve değerin negatif eğil insan bir bakar düşük mü yapıosun dış gebelik mi geçiriyiosun bilmiyorum böle uzaktan müdahale bana biraz entersan geldi endişeleniyorum senin için ya bi ihmal olmasın die
Gelbebek ben keseyi ctesi günü gördüm. Bhcg 1200'ü geçmişti ve 5+2 günlüktüm. Kalp atışı için 17 Nisan'da gideceğim. Yani 7+2 olacak. Benim doktorum alttan bakmıyor. USG cihazi çok iyi, istese bu ctesi de duyardik ama illa bekleyecekmisim :)) sen şimdi yarın ve ptesi günkü test sonucunu bekle bakalım. Güzel güzel katlasın bakalım. Bhcg 1500 civariyken kese görülüyor.
yay burcu olcak değil mi senin aşkın da:)
inşallah yay olurlaaaaar zemuszemus valla daha iyisi yok. oğlak da iyidir aslında ama biraz fazla kuralcı oluyorlar.
bence çıkar güzelim benim de 7. günümdü yaptır yaptır:):):)cumartesi sana sevinelim
canım benimmm nasılsın şimdi girdim son 3 sayfayı okumamıştım sondan başa doğru okuya cevap yaza son sayfay gelebildim:):)iimişsin değil mi kuzucum az önce okudum ağrın sızın yok değil mi?? hadi yarın alalım güzel haberi inşallaahhh...ben de eskişehir mezunuyum çok özledim oraları o kadar değiştirdiler eskişehiri bi tüp bebek merkezi açmadılar mı daha yoksa ankara özellikle tercihin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?