Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

iyiyim canım saol, ağrım sızım pek yok. burda bir merkez yok malesef, mecburen başka bir yere gitmek gerekiyordu en yakın Ankara olunca oraya gittim ben de.

anladım canım ama hiç merak etme uzak yakın farketmio bende aydında yaşıorum izmire gittim geldim hep kafana takma uzaklık yaknlık işini zaten sen ankarada da yaşıo olsaydın inan gene aynı şeyi yapacaktı hastane çünkü beklemekten başka çare olmuo mesela bende dün aradım merkeezi gayet net bi şekilde daha çok erken şu an bişey yapılmaz sonuçta net olmaz beklemek zorundasın dediler herhengi bi durum olsa Allah korusun gene bekle dicekler biliorumben

ben eskişehir'de yaşıyorum, gittiğim merkez Ankara'da, haliyle uzaktan müdahale oluyor.
hımm pardon o zaman canım kusura bakma ben sana endişelendiğim için söledim
benimde 24 mayıs canım inşallah bu evlilik yıldönümüme anne olarak girerim ilk yıldönümümde 2 gün önce hastaneye kalkmıştım iğrenç geçti ilk evlilik yıldönümüm kötüydü
bence çıkar güzelim benim de 7. günümdü yaptır yaptır:):):)cumartesi sana sevinelim

yaaa gelbebek kışkırttın yine beni belki çıkar diorum bende en azından benimleler mi diye bilirim

canımmmm benim çok çok teşekkür ederim ben girdim aralık ayı annelerine bir sürü link var orda değilmi hatta 2005-2006-2008 aralık anneleri falan linkleri var ben enüstteki sabit hatta o topik 2010 aralk annelerine girdim sen yazmamışsın ama sanırım oraya pelly1 in yazılarnı gördüm sadece

yaaa gelbebek kışkırttın yine beni belki çıkar diorum bende en azından benimleler mi diye bilirim[/QUOTE]

kışkır kışkırrrr:):)benide pretty 53 kışkıtmıştı bak iiki kışkırtmış demek ki bi kişi üstlenio bu gaza getirme görevini bende sninkini üstleniorum:)

kışkır kışkırrrr:):)benide pretty 53 kışkıtmıştı bak iiki kışkırtmış demek ki bi kişi üstlenio bu gaza getirme görevini bende sninkini üstleniorum:)[/QUOTE]

senin kaçtı 7 günlük değerin warya fenasın he öle bi gaza geldim ki çıkacağını bilesem şimdi yaptırıcam cumartesi sabah erkenden gidip kan veriim o zaman süpper

diğer kızlar kızcak bana ama napiim bi belli olsun içideler mi die cumartesi yaptırıcam kan testi kızlar offfff klava: dayaklığım biliyorum ama dayanamıyorum napiim bu arada cumartesi teste gideceğimi bir sizler bire allah biliyo kimseye sölemedim eğer olumlu olursa eşime sürpriz yapabilmek için rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

hadi inşallah canım dualarım seninle cuma günü test yapacak bir arkadaş daha var
ozaman sabırsızlıkla sonuçlarınızı bekliyor olucaz. sende süprizlerin en güzelini yaparsın inşallah.

bak ben bu işin sorumlusu olmak istemiorum kuzucumm cumartesi gidersin daha geçmemiştir kanına bhcg çıkmaz üzülürsün benim yüzümden o zaman çok kızarım ben kendime şimdi burda kakara kikiri yaptığımız zaman ki gibi olmaz o zaman...sen kendi kararını kendin ver canım benim bakma bana..

mrb kizlar bende az once verdim kanimi aksam 6dan sonra ara dedi dr dua edin benim icin insallah benimledirler hala

hadi inşallah canım dualarım seninle cuma günü test yapacak bir arkadaş daha var
ozaman sabırsızlıkla sonuçlarınızı bekliyor olucaz. sende süprizlerin en güzelini yaparsın inşallah.
saolun kızlar teşekkür ederim
fıstık olur mu öle şey hiç seni sorumlu tutarmıyım aslında tam karar vermedim cumartesi sabahı uyanıcam ve dayanabilirsem pazartesiye bırakıcam dayanmazsam yaptırıcam hayırlı sonuçlar olur inşallah
mrb kizlar bende az once verdim kanimi aksam 6dan sonra ara dedi dr dua edin benim icin insallah benimledirler hala
limburgcum 10.günün dimi bugün hadi hayırlısı akşam muhakkak haber ver olur mu dualarımız seninle

bende oradaydım ama topiği sahiplenen yok...listeleri yok.. nerdeee bizim bu uğurlu topik.....bende her dakika yazmıyorum daha oturmamış bir topik ama mart annelerini takip ediyordum sıkıntıdan ...:1hugnlar doğurdu hepsi...inşallah bizlerde o günleri sağsalim görürüz...olmazsa biz bir topik açarız ..onların çoğu normal gebelik...eee bizimkiler değerli bebekler...ama dediğim gibi bizimkiler ocağada sarkabilir...tam kesleri filan görelim tahmini doğum tarihlerini alalım o şekil bir topik yaparız ..bizim anneler zaten bu topikten gelecek oraya :))))).

aynen öyle çok dağınık bi topikk nerdeeee bizimki wintersun ve uğurlu topiği güzel listeleri....zaten sinir oldum o topiklerden birini okuken kızcağızın biri şey yazmış tüp bebek bölümünü okudum çok üzüldüm allah herkese nasip etsin yazmış üstüne gıcığın biride üzülcek bişey yok olmuyosa bi nedeni vardır anne babasını öldüren çocuklar var öyle olacağına hiç olmasına getirmiş hatun lafı yani mantık olarak doğru Allah hayırlısını versin ama bu kadar da basit değil yaaa olmazsa olmaz üzülmeye gerek yok falan demeler, işte kimse yaşamadıkça bilmio malesef anlamayada çalışmılar empati sıfır....

bence böle hastalıklı fikirleri olan insanlar ble yerlere girmesin zaten bizler piskolojimiz bozuk diye birbirimize destek olalım diye burdayız çünkü ağaçtan düşeni ağaçtan düşen anlar o yüzden herkes olumlu düşünceler paylaşsın benim neler yaşayan arkadaşlarım oldu hep umudumuzu kesmeden birbirimize yardım ettik kızlar cumartesi hayırlı haberler alırsam ben açarım size bir topik merak etmeyin...:))

evet bence sen cumartesi yaptır testini akşamına halay çekelim...sonrada aç bize bir topik lüffeen burdan çıkan oraya gelsin...bu iş bitmedi daha hamileliklerimiz var doğumumuz var bebiş bakımı var .....oooo paylaşcak çook şey var hadi çabuk hamiş olunnnn bu bereketli topiktee......

kızlar merhaba cnm çok sıkkın dün değerim 26.70 çıkmıştı o kahve akıntım yine geldi bende hemşireyi aradım düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hiç kalkmadan yat dedi öyle diyince çok korktum bebeğim beni bırrakıp gidermi acaba? böyle kahve akıntısı olan varmı kızlar çok değil çamaşırımın dışına çıkmıyo bile 2 günde bir oldu ama çok korkuyoruuummmmm

evet tabi bizde varız siz gidin arkadanızdan geliyoruz doğuma kadar devamlı topik olarak biraradayız hamile kaldıktan sonrada bissürü paylaşmamız gereken sorularımız olacak kaç kilo aldın, bebek kaç gram , bebek döndümü, kımıldadımı ,kızmı, erkekmi mide bulantın varmı falan falan.
bizim halimizi biz anlarız kimsenin bize acımaya hakkı yok ne o yazık fakan onlara yazık cahil insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…