meraba wintersuncum, bu arada aklıma gelmişken canım adın ne wintersun yazmak biraz zor oluyoda.benim yumoşlar toplandı bugün ama hala az az kanamam var normalmi
Allahım sana sıĞınıyorum bebeĞİmİ alma ne olurrrrrrr
canım benimde cumartesi toplandı.pzrtesi transfer yapıldı.ama hala yumurtalıklarım ağrıyor.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
kızlar merhaba cnm çok sıkkın dün değerim 26.70 çıkmıştı o kahve akıntım yine geldi bende hemşireyi aradım düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hiç kalkmadan yat dedi öyle diyince çok korktum bebeğim beni bırrakıp gidermi acaba? böyle kahve akıntısı olan varmı kızlar çok değil çamaşırımın dışına çıkmıyo bile 2 günde bir oldu ama çok korkuyoruuummmmm
evt cnm 10.gunum bugun insallah hayirli guzel haberler veririm daha 2saat var trle aramizda bi saat farksaolun kızlar teşekkür ederim
fıstık olur mu öle şey hiç seni sorumlu tutarmıyım aslında tam karar vermedim cumartesi sabahı uyanıcam ve dayanabilirsem pazartesiye bırakıcam dayanmazsam yaptırıcam hayırlı sonuçlar olur inşallah
limburgcum 10.günün dimi bugün hadi hayırlısı akşam muhakkak haber ver olur mu dualarımız seninle
ayy cnm saol cok guldum cok hosuma gitti boyle demen insallah haberler guzel olurayy hadi bakalım hayırlısı inşallah..şimdi sana saatler geçmek bilmez akşam bir türlü olmaz....benimde öyle olmuştu......akşama halay var kızlarrrrrrrrrrr......
ALLAHIM ya ne kolay dimi boyle basina gelmeyen bisey hakkinda konusmak oysaki biz neler cekiyoruz ALLAHIM sen yinede bizi anlicak dert verme onlara ama birazcik insanlik nasip etttttaynen öyle çok dağınık bi topikk nerdeeee bizimki wintersun ve uğurlu topiği güzel listeleri....zaten sinir oldum o topiklerden birini okuken kızcağızın biri şey yazmış tüp bebek bölümünü okudum çok üzüldüm allah herkese nasip etsin yazmış üstüne gıcığın biride üzülcek bişey yok olmuyosa bi nedeni vardır anne babasını öldüren çocuklar var öyle olacağına hiç olmasına getirmiş hatun lafı yani mantık olarak doğru Allah hayırlısını versin ama bu kadar da basit değil yaaa olmazsa olmaz üzülmeye gerek yok falan demeler, işte kimse yaşamadıkça bilmio malesef anlamayada çalışmılar empati sıfır....
saol cnm insallah gecmio saatler yaaaaaahadi inşallaahhh canım güzel haberle bugünkü halayımızı çekelimm dualarımız seninle...
pretty cim lutfen sakin ol dinlen ve progestoronunu kullanmaya devam et yatmak onemli dinle beni bak ben 4kez hamile kaldim ve hepsinde kahverengi lekelenmem olmustu tabi daha sonra gecmisti birde 23HAFTALIK erken dogum yapmistim onda sakir sakir kanamam olmustu parcalar dusmustu hatta (gulmeyin ama:))) parcalardan birini elime alip bakip bakip aglamistim yavrum gitti elimde diye esimi bekledim isten gelince hastaneye gittik parca kalsdiysa kurtaj olsun diye meger yavrum benimleymis ve ilk kez kalp atisini ogun gormustuk diyecegim su ki sakin stres yapma seninle yavrucugun insallah sakn ol olumlu dusun olumlu olsun ve dinlen mutlakakızlar merhaba cnm çok sıkkın dün değerim 26.70 çıkmıştı o kahve akıntım yine geldi bende hemşireyi aradım düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hiç kalkmadan yat dedi öyle diyince çok korktum bebeğim beni bırrakıp gidermi acaba? böyle kahve akıntısı olan varmı kızlar çok değil çamaşırımın dışına çıkmıyo bile 2 günde bir oldu ama çok korkuyoruuummmmm
canim insallahhhh ya guzel haberler verip hameleyim diyebilirim dualarinizi eksik etmeyin lutfen mutlaka haber veririm insallah guzel olurhadi inşallah canım akşam haber ver muhakkak hadi inşallah güzelim hamilesindir sende sevindir bizi.
kızlar merhaba cnm çok sıkkın dün değerim 26.70 çıkmıştı o kahve akıntım yine geldi bende hemşireyi aradım düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hiç kalkmadan yat dedi öyle diyince çok korktum bebeğim beni bırrakıp gidermi acaba? böyle kahve akıntısı olan varmı kızlar çok değil çamaşırımın dışına çıkmıyo bile 2 günde bir oldu ama çok korkuyoruuummmmm
sakııınn canını sıkma sakınnn düşük falan değil o sadece tutundu şimdi birazcık akıntı yapması çok çok normal çok arkadaş yaşadı aynısı düşük dediğin daha ağrılı acılı olur die düşünüorum sen yat dinlen iice yerleşsin bebiş sonra ne zaman kontrole gidilmesi gerekiosa doktoruna gidersin zaten orda değerinin katlandığını görünce çok daha rahatlarsın
mrb kizlar bende az once verdim kanimi aksam 6dan sonra ara dedi dr dua edin benim icin insallah benimledirler hala
şişşşştth kötü düşünmek bebeiş sana sımsıkı sarılmış accık kanatmış korkmak yok dyuaya devamkızlar merhaba cnm çok sıkkın dün değerim 26.70 çıkmıştı o kahve akıntım yine geldi bende hemşireyi aradım düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hiç kalkmadan yat dedi öyle diyince çok korktum bebeğim beni bırrakıp gidermi acaba? böyle kahve akıntısı olan varmı kızlar çok değil çamaşırımın dışına çıkmıyo bile 2 günde bir oldu ama çok korkuyoruuummmmm
evet bende sen cumartesi yaptır testini akşamına halay çekelim...sonrada aç bize bir topik lüffeen burdan çıkan oraya gelsin...bu iş bitmedi daha hamileliklerimiz var doğumumuz var bebiş bakımı var .....oooo paylaşcak çook şey var hadi çabuk hamiş olunnnn bu bereketli topiktee......
olmadi kizlar negatifmis
olmadi kizlar negatifmis
olmadi kizlar negatifmis
olmadi kizlar bende negatif aldim bugünçok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?