Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

meraba wintersuncum, bu arada aklıma gelmişken canım adın ne wintersun yazmak biraz zor oluyoda.benim yumoşlar toplandı bugün ama hala az az kanamam var normalmi

canım benimde cumartesi toplandı.pzrtesi transfer yapıldı.ama hala yumurtalıklarım ağrıyor.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

canım benimde cumartesi toplandı.pzrtesi transfer yapıldı.ama hala yumurtalıklarım ağrıyor.inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.

inşallah canım hepimizin yüzü güler.benimde cmt toplandı salı yapıldı kaçıncı gün emriyosu oluyo seninki o zaman canım 3 . günmü

Bir gün gelmedim topik şenlenmiş zemuszemus

gelbebek, pretty53 tebrik ederim ikinizi de. Allahhım sağlıkla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin....

Canım hemen niye telaş ediyorsun kanaman olmamış bu lekeler de duyduğum kadarıyla pekçok kişi de olabiliyor sen sadece yat ve dinlen yorma kendini.... Böyle sen üzülür stres yaparsan asıl o zaman bebeğini tehlikeye atarsın

evt cnm 10.gunum bugun insallah hayirli guzel haberler veririm daha 2saat var trle aramizda bi saat fark
ayy hadi bakalım hayırlısı inşallah..şimdi sana saatler geçmek bilmez akşam bir türlü olmaz....benimde öyle olmuştu......akşama halay var kızlarrrrrrrrrrr......
ayy cnm saol cok guldum cok hosuma gitti boyle demen insallah haberler guzel olur
ALLAHIM ya ne kolay dimi boyle basina gelmeyen bisey hakkinda konusmak oysaki biz neler cekiyoruz ALLAHIM sen yinede bizi anlicak dert verme onlara ama birazcik insanlik nasip ettttt
hadi inşallaahhh canım güzel haberle bugünkü halayımızı çekelimm dualarımız seninle...
saol cnm insallah gecmio saatler yaaaaaa
pretty cim lutfen sakin ol dinlen ve progestoronunu kullanmaya devam et yatmak onemli dinle beni bak ben 4kez hamile kaldim ve hepsinde kahverengi lekelenmem olmustu tabi daha sonra gecmisti birde 23HAFTALIK erken dogum yapmistim onda sakir sakir kanamam olmustu parcalar dusmustu hatta (gulmeyin ama:))) parcalardan birini elime alip bakip bakip aglamistim yavrum gitti elimde diye esimi bekledim isten gelince hastaneye gittik parca kalsdiysa kurtaj olsun diye meger yavrum benimleymis ve ilk kez kalp atisini ogun gormustuk diyecegim su ki sakin stres yapma seninle yavrucugun insallah sakn ol olumlu dusun olumlu olsun ve dinlen mutlaka
hadi inşallah canım akşam haber ver muhakkak hadi inşallah güzelim hamilesindir sende sevindir bizi.
canim insallahhhh ya guzel haberler verip hameleyim diyebilirim dualarinizi eksik etmeyin lutfen mutlaka haber veririm insallah guzel olur

sakııınn canını sıkma sakınnn düşük falan değil o sadece tutundu şimdi birazcık akıntı yapması çok çok normal çok arkadaş yaşadı aynısı düşük dediğin daha ağrılı acılı olur die düşünüorum sen yat dinlen iice yerleşsin bebiş sonra ne zaman kontrole gidilmesi gerekiosa doktoruna gidersin zaten orda değerinin katlandığını görünce çok daha rahatlarsın

inşallah öyledir cnm yatıyorum işe flnda gitmedim yarın gidip yine kan vericem doktorada randevu aldım başka doktor ama eğeer yat fln derse rapor alayım diyorum bu erken test hem iyi hem kötü bebişin olduğunu bilmeseydim yatmıcaktım bak allah herkesin gönlüne göre versin dua ediyorum bol bol

canlar tesekkur ederim beni dusundugnuz icin ama az once aradin daha sonuc gelmemis 6bucuga dogru gelicek dedi drum hemen ariycak beni cok endiseliyim kalbim yerinden ckacak gibi atiyor insallah hayirli bi haber alrim alir almaz haberdar edicem sizleri

şişşşştth kötü düşünmek bebeiş sana sımsıkı sarılmış accık kanatmış korkmak yok dyuaya devam

inşallah hayırlı sonuç alırımda açarım bi topic

Arkadaşlar iyi akşamlar.Size bişi sorabilir miyim? :kedi: ılk tüp bebek tedavim olacak ta.Uzun protokol Şu an lucrini kullanıyıorum.Adetin gelene kadar lucrini kullan 2.günü gel dediler. Adet gecikmeleri olabiliyormuş. Adet gecikmesi olursa diğer ilaçları mı kullanacağız ? ( Ben diğer ilaçlarımı Tedavi olacağım ilde bıraktım). Yoksa öteki iğne leri adetten sonra mı kullanıyoruz. ? Ona göre kargoyla istesem mi ki diye düşündüm de.

Gelbebek "Gebelik" altında "Aralık 2010 anneleri buraya" adlı bir topik var. Sezen10 açmış. Oraya gel...

olmadi kizlar negatifmis

offf canım yaaaa cok uzuldum ama hayırlısı olsun ınsallah kendılıgınden gelır yaaa cok uzuldum ınankı dıcek bısey bulamıyorum suan ama moralını bozma sakın bızlerde anne olacagız er yadaa gec buna ınan ılerıye hep o sekılde bak hayırlısı olsun sakın uzulme canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

angel çok üzüldüm canım.sen de sebepsiz inf değilmi?bak şimdi bende umutsuzluğa kapıldım.cumartesi bende kan vercektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…