Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

limburg kendini üzme ağlama demicem çünkü ağla boşalt içini zor birşey yaşadın rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah nolur içinden nasıl gelirse öle yap ama fazla yıpratma kendini nolur bu günlerde geçicek bitanem nolur bunu düşün hepsi geçicek ve birgün hepimizin kucağı dolacak

evet canim sebepsiz infertilite.bundan önceki iki denememde hamile kaldim ama bu defa olmadi.yoo sakin umutsuzluga kapilma.Meval büyük insallah seninde yüzün gülcek.

uymuşum cnm kasık ve bel ağrım var topiğimize nazardeydi yazılanlarıda okudum üzülmemmek elde deil bana dua edin yarın kan vericem yükselmiş olsun değerim bebeğim beni bırakmasın

uymuşum cnm kasık ve bel ağrım var topiğimize nazardeydi yazılanlarıda okudum üzülmemmek elde deil bana dua edin yarın kan vericem yükselmiş olsun değerim bebeğim beni bırakmasın

çook rahat o, kendi kendine;ben de bebeğimde gayet iiyim yarın gidicem ve gerçekten iyi olduğumuzu öğrenicem de..çok güzel olcak yarın için rahatlıcak bebebğin seninle aralıkta da kucağında olacak işallaahh..

pretty arkadasim dualarimiz seninle.bize güzel haberler vereceksin insallaah....

canım ya nolur umudunu yitirme bebeşe söle anne seni çok istiyor çok bekledi onu üzme diye inşallah yarın hayırlı haberler alacaksın bende böle sizleri görünce erken test yaptırmasam mı diye korkuyorum

[

canım tutunma (lekelenmeye )kanamasına benziyor anlattıkların sen sakın kalkma ilk transferin gibi düşün...bol su iç...ben hergün dedikleri gibi ananas yedim bir dilim, kabak çekirdeği antep fıstığı tükettim..taze portakal suyu sağolsun kayınvalidem bana bakmıştı...bunlar tutunmaya yardımcı diye burada arkadaşlardan öğrenmiştim....bence sana tutunmaya çalışıyor....benim 12.günüm ve hala kasık ağrılarım bel ağrılarım özellikle akşamları çok oluyor....hemşire bana bebek yerleşiyor ağrıların olucak bayağı demişti...seninde ağrın varsa duruyor bence bebeğin.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…