nası ya negatif kaçmış sonuç
nasıılll yaaaaaaaaben çoook çoook üzüldüm hayatımm dicek söz bulamıorum senden önemli hiçbişey yok sakın unutma önce senin sağlığın sonra meleğin gelicek mutlaka gelicekkk..
olmadi kizlar bende negatif aldim bugünçok üzgünüm:
offf canım yaaaa cok uzuldum ama hayırlısı olsun ınsallah kendılıgınden gelır yaaa cok uzuldum ınankı dıcek bısey bulamıyorum suan ama moralını bozma sakın bızlerde anne olacagız er yadaa gec buna ınan ılerıye hep o sekılde bak hayırlısı olsun sakın uzulme canım olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
limburg kendini üzme ağlama demicem çünkü ağla boşalt içini zor birşey yaşadın rabbim en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah nolur içinden nasıl gelirse öle yap ama fazla yıpratma kendini nolur bu günlerde geçicek bitanem nolur bunu düşün hepsi geçicek ve birgün hepimizin kucağı dolacak
cok uzgunum kizlaar agladim uyumusumgecer belki dedim uyandim hala agliyorum benim anlamadigim ben kendi kendimede hamle kaliyorum ama uzun suruyor burda secilmis ozel embriolar var kaliteli disarda buyuyo zamani gelice sana konuluo ama bu olmuo onca emek yok igneydi yumurta tolamadi git geldi yazik yaaaaa yazikkk bizim burda uzun oluyo hep ben subat ayinin 18nde adet olmustum ve o gun baslandi tedaviye halen devamdi yazik degilmi bize onca emek aci SIKINTI dikkat et ama olmasin ben umudu kestim artik olmayacak bu boyle cok SIKIDIM cok bunaldim ALLAHIM sabir ver nolur yaa bizde nasip et bizde bakalarinin cocuklarini uzaktan semeyelim kimsenin kucagina baktirma bizde hakediyoruz hemde nasil anne baba olucaz gozlerinin icine bakicaz yavrularimizin ama yok olmayinca olmuyor iste zorlamanin anlami yok degilmi bogazim dugum dugum bagirarak aglamak istiyorumüzüldüm kızlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin ben de negatif sonucu aldım ama halan takip ediyorum sizleri üzülmeyinnnn buda gecioo kızlarr
sen biz okuyup uzme kendini herkesin bunyesi garkli cnm insallah seninledir yavrularin yada yavrun SKINTI stres yapma ne oluruymuşum cnm kasık ve bel ağrım var topiğimize nazardeydi yazılanlarıda okudum üzülmemmek elde deil bana dua edin yarın kan vericem yükselmiş olsun değerim bebeğim beni bırakmasın
cok uzgunum kizlaar agladim uyumusumgecer belki dedim uyandim hala agliyorum benim anlamadigim ben kendi kendimede hamle kaliyorum ama uzun suruyor burda secilmis ozel embriolar var kaliteli disarda buyuyo zamani gelice sana konuluo ama bu olmuo onca emek yok igneydi yumurta tolamadi git geldi yazik yaaaaa yazikkk bizim burda uzun oluyo hep ben subat ayinin 18nde adet olmustum ve o gun baslandi tedaviye halen devamdi yazik degilmi bize onca emek aci SIKINTI dikkat et ama olmasin ben umudu kestim artik olmayacak bu boyle cok SIKIDIM cok bunaldim ALLAHIM sabir ver nolur yaa bizde nasip et bizde bakalarinin cocuklarini uzaktan semeyelim kimsenin kucagina baktirma bizde hakediyoruz hemde nasil anne baba olucaz gozlerinin icine bakicaz yavrularimizin ama yok olmayinca olmuyor iste zorlamanin anlami yok degilmi bogazim dugum dugum bagirarak aglamak istiyorum
sen biz okuyup uzme kendini herkesin bunyesi garkli cnm insallah seninledir yavrularin yada yavrun SKINTI stres yapma ne olur
gizemli sanırım yaptım canım çook teşekkür ederiim arkadaşım ii geceler tatlı rüyalar yqrın görüşürüzzz
cok uzgunum kizlaar agladim uyumusumgecer belki dedim uyandim hala agliyorum benim anlamadigim ben kendi kendimede hamle kaliyorum ama uzun suruyor burda secilmis ozel embriolar var kaliteli disarda buyuyo zamani gelice sana konuluo ama bu olmuo onca emek yok igneydi yumurta tolamadi git geldi yazik yaaaaa yazikkk bizim burda uzun oluyo hep ben subat ayinin 18nde adet olmustum ve o gun baslandi tedaviye halen devamdi yazik degilmi bize onca emek aci SIKINTI dikkat et ama olmasin ben umudu kestim artik olmayacak bu boyle cok SIKIDIM cok bunaldim ALLAHIM sabir ver nolur yaa bizde nasip et bizde bakalarinin cocuklarini uzaktan semeyelim kimsenin kucagina baktirma bizde hakediyoruz hemde nasil anne baba olucaz gozlerinin icine bakicaz yavrularimizin ama yok olmayinca olmuyor iste zorlamanin anlami yok degilmi bogazim dugum dugum bagirarak aglamak istiyorum
bak şimdi fıstık
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?ticker_type=1
bu linke gir ordan kendine beğendiğin bi ticker seç sonra next de ondan sonra seçtiğin ana temaya işaret olarak çizelgenin üstünde duracak şekli seç sonrasında yine next de ondan sonra doğum için öngörülen tarihi yaz daha sonra yine next de daha sonra large small dark light falan yazıyor ordan istediğin görüntüyü seç ondan sonra altta linkler çıkıyor sen ezcode yazan yerdeki linki kopyalacaksın sonra geleceksin bizim forumdaki kullanıcı paneline ordan profilini düzenle yazan yere giriceksin ordanda aşağıya doğru in orda çizelge bölümünde bir çubuk var sen oraya bu kopyaladığın ezcode yi yapıştırıyorsun ondan sonrada aşağıdan değişiklikleri kaydet diyorsun...sen şimdi bunu dene eğer olmazsa bi göz geçir ticker sayfasına bana dersinki çizelge için bunu seç işaretleme için bunu seç tarihimde bu ben sana yapar linkini atarım sen sadece kendi profiline yapıştırırsın...kendi anladığım gibi yazdım ama kusura bakma umarım açıklayıcı olmuştur dediğimi gibi olmazsada teyzesi bebiş için yapar bitane annenin istediğinde
pretty yolluorum sen biraz rahatla bak yarın göreceksin boşuna üzüldüğünü test yapma evde haftalar sonra ancak çıkan var idrarda yapıp moralini bozma bekle sabaha ne kaldı..
benimde az önce inanılmaz sancım oldu 5 dak falan sürdü ama bayılıcam sandım acıdan insanın aklına jerşey gelio valla
pretty yolluorum sen biraz rahatla bak yarın göreceksin boşuna üzüldüğünü test yapma evde haftalar sonra ancak çıkan var idrarda yapıp moralini bozma bekle sabaha ne kaldı..
benimde az önce inanılmaz sancım oldu 5 dak falan sürdü ama bayılıcam sandım acıdan insanın aklına jerşey gelio valla
cnm yaptım test ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
cnm yaptım test ikinci çizgiyi silikte olsa gördüm
tmm bak ne güsel rahatla artık biraz idrar testi varken yok çıkarabilir ama yokken var çıkarmaz
oooooooooooooooooo çok güzel olmuş bebişin çizelgesi güle güle kullansın...gizemli sanırım yaptım canım çook teşekkür ederiim arkadaşım ii geceler tatlı rüyalar yqrın görüşürüzzz
çok silikte olsa çıktı inşallah katlanıyodur hem 10 wc ye gitmiştim bi sürü sıvı aldım şimdi baktım
olmadi kizlar negatifmis
günaydin arkadaslar.cumaniz hayirli olsun.negatif sonuçtan sonra bu ilk günüm.çok zor geçiyor.sanki hayat bombos.ama derdini veren rabbim dermaninida veriyor.bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hayirli cumalar arkadaslar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?