Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

sanırım ilk sayfada böyle mavi baloncul baloncuk üstüne güneş figürü işaret olcak o da en son sayfada sanırım large ligt 18 aralık tahmini tarih

ama ben nie yapamıorum ki yaaaaa( yani yapıorum görüorum orda 3 hafta 5 gün die ama linki yapıştıramıorum

nası ya negatif kaçmış sonuç

nasıılll yaaaaaaaa ben çoook çoook üzüldüm hayatımm dicek söz bulamıorum senden önemli hiçbişey yok sakın unutma önce senin sağlığın sonra meleğin gelicek mutlaka gelicekkk..

olmadi kizlar bende negatif aldim bugün çok üzgünüm:

üzüldüm kızlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin ben de negatif sonucu aldım ama halan takip ediyorum sizleri üzülmeyinnnn buda gecioo kızlarr
cok uzgunum kizlaar agladim uyumusumgecer belki dedim uyandim hala agliyorum benim anlamadigim ben kendi kendimede hamle kaliyorum ama uzun suruyor burda secilmis ozel embriolar var kaliteli disarda buyuyo zamani gelice sana konuluo ama bu olmuo onca emek yok igneydi yumurta tolamadi git geldi yazik yaaaaa yazikkk bizim burda uzun oluyo hep ben subat ayinin 18nde adet olmustum ve o gun baslandi tedaviye halen devamdi yazik degilmi bize onca emek aci SIKINTI dikkat et ama olmasin ben umudu kestim artik olmayacak bu boyle cok SIKIDIM cok bunaldim ALLAHIM sabir ver nolur yaa bizde nasip et bizde bakalarinin cocuklarini uzaktan semeyelim kimsenin kucagina baktirma bizde hakediyoruz hemde nasil anne baba olucaz gozlerinin icine bakicaz yavrularimizin ama yok olmayinca olmuyor iste zorlamanin anlami yok degilmi bogazim dugum dugum bagirarak aglamak istiyorum
uymuşum cnm kasık ve bel ağrım var topiğimize nazardeydi yazılanlarıda okudum üzülmemmek elde deil bana dua edin yarın kan vericem yükselmiş olsun değerim bebeğim beni bırakmasın
sen biz okuyup uzme kendini herkesin bunyesi garkli cnm insallah seninledir yavrularin yada yavrun SKINTI stres yapma ne olur

linkin sonunda png yazıyorya ondan sonra hiç bişey yazmicak sil geri kalan bişi varsa ondan sonra değişiklikleri kaydet de

canım bu yaşadıkların şu an yaşaman gereken şeyler ama seninde dediğin gibi bizle rçocuğumuzun kıymetini bilen çok ii anne babalar olacağız zamanla bu acılarında geçicek ve yine kabarıcak o duygu içinde -----annelik----- o zaman tekrar istemey başlayacaksın şimdi içinde ne geliyorsa onu yap rahatlamak için ağla bağıra bağıra ağla içini dök kolay değil hiç kolay değil...rabbim yardımcın olsun.....

limburgcum içinden geleni kendini çok yıpratmamak kaydıyla yaşa zamanla düzeleceksin inan bana

gülbebekcim benim çok uykum geldi seni bekledim ama ses yok sen yapamazsan ben sana yarın link atıcam öptüm canım

iyi geceler fıstıklaropuyorumnanaktan

kızlar sabah idrar testi yapmıştım 3 4 dk bekledimk bişey yoktu annem bulmuş sonra ikinci çizgi var ne kadar sonra çıktı bilmiyorum ama var şimdi bidaha yapıcam testte 50 nin üzeri çıkıyormuş çıkarsa katlanıyodur dimi

gizemli sanırım yaptım canım çook teşekkür ederiim arkadaşım ii geceler tatlı rüyalar yqrın görüşürüzzz

çok silikte olsa çıktı inşallah katlanıyodur hem 10 wc ye gitmiştim bi sürü sıvı aldım şimdi baktım

o linki babana atarmısınız ama yarınki sonucuma göre yapmak istiyorum bende inşallah hayırlı haberlerle gelirim yarın

tattlımm bunları hissetmen çok norml hissetmesen anormal olurdu sonra daha büyük sorun yaşatırdı senin içinde...tüm bu duygular geçecek bir süre sonra yepyeni heyecanla yeniden başlamak isteyeceksin ben öyle düşünüorum...gizemlinin dediği gibi nasıl istiorsan öyle davran bağır ağla birz yürü nasıl rahatlayacaksan içine atma, içinden at...at ki yeni güzelliklere yer açılsın bu bebek sana gelecek sakın umudunu kaybetme sonra duyar üzülür en kısa zmanda gelecek hem sadece zamanını beklior...

gizemli sanırım yaptım canım çook teşekkür ederiim arkadaşım ii geceler tatlı rüyalar yqrın görüşürüzzz
oooooooooooooooooo çok güzel olmuş bebişin çizelgesi güle güle kullansın...
çok silikte olsa çıktı inşallah katlanıyodur hem 10 wc ye gitmiştim bi sürü sıvı aldım şimdi baktım

canım idrarda çıkması bence iyiye işaret ama kaç dakka sonra çıktı ikinci çizgi çünkü bilmem kaç dk sonra okumayın testi diolar

günaydin arkadaslar.cumaniz hayirli olsun.negatif sonuçtan sonra bu ilk günüm.çok zor geçiyor.sanki hayat bombos.ama derdini veren rabbim dermaninida veriyor.bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hayirli cumalar arkadaslar..

kıslar benim bugün 8. günüm kan testini yaptırmaya cesaret edemiyorum bi türlü 6. günde idrar yapmıştım ama negatif zaten öyle bekliyodumda ne bilim ben bu korkuyla 12. günde de kanı yaptıramam herhalde hiç bir belirtide yok kendimi hep olumsuza alıştırmaya çalışıyorum bide bizimki sebepsiz daha öncede kendiliğinden kalmıştım düşük olmuştu böyle olunca hep kafamı kurcalıyo acaba nerede sorun oluyoda devam etmiyo die

canım sanada hayırlı cumalar inşallah bebiş hayalimize hepimiz kavuşuruz, allah seninde yüzünü güldürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…