caaaanııımmm beniimmm zor olmazmı bende dün sizlerin yerine koydum kendimi ayy çok fena rabbim hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallahgünaydin arkadaslar.cumaniz hayirli olsun.negatif sonuçtan sonra bu ilk günüm.çok zor geçiyor.sanki hayat bombos.ama derdini veren rabbim dermaninida veriyor.bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hayirli cumalar arkadaslar..
benim yarın 7. günüm ben yaptırıcam merak ediyorum çok ama düşününce bile kalbim yerinden çıkıyor nasıl arayıp sorucam sonuç ne diye aynı korku bende de var ama eninde sonunda yüzleşeceğiz bu durumla bence korkma hadi git bi kan ver bakalım ne çıkıcakkıslar benim bugün 8. günüm kan testini yaptırmaya cesaret edemiyorum bi türlü 6. günde idrar yapmıştım ama negatif zaten öyle bekliyodumda ne bilim ben bu korkuyla 12. günde de kanı yaptıramam herhalde hiç bir belirtide yok kendimi hep olumsuza alıştırmaya çalışıyorum bide bizimki sebepsiz daha öncede kendiliğinden kalmıştım düşük olmuştu böyle olunca hep kafamı kurcalıyo acaba nerede sorun oluyoda devam etmiyo die
kızlar benim bugün transferimin 3. günü kasıklarımda ağrılar var,rahat oturup kalkamıyorum ne kadar sürüyo bu ağrılar bilen varmı
kızlar benim bugün transferimin 3. günü kasıklarımda ağrılar var,rahat oturup kalkamıyorum ne kadar sürüyo bu ağrılar bilen varmı
gelbebek seni adına çoooooooook sevindim canım .darısı bize inşallah:Saruboceq:senin kaçıncı gün emriyosuydu bide sorun neydi cvp verirsen sevinirim tatlım.
saolun kızlar ama ne yapacağımı şaşırdım, valla ağrısa bi türlü ağrımasa bi türlü bilemiyorum ama tek şeyden eminim bebeğim benimle
HAYDİ BAKALIMMMMMM BİSMİLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem..........................sonuç bekleniyor............................26 martBİR GÜN MUTLAKA((
2-narnisan................................1............................beylikdüzü medicana...........................sonuç bekliyor.....................
3-ilyada79................................1....................smyrna tüp bebek.....................sonuç bekleniyoruz...........................8 mart HAMİŞŞŞŞ
4-angelofsky....................................................1.............................bahceci kliniği..................................dondurulmuşlarla denenecek 28martta...........HAMİŞŞŞŞ
5-haziran15...........................4..........................Gürgan klinik................................25 şubat yumoşlar toplanacak............
6-neseyurttas...............................1.............................bornova sifa.....................................sonuç bekleniyor.....................22 mart.BİR GÜN MUTLAKA
7-bafo..................................1............................Amerikan has......................sonuç bekliyor................................24 şubat--HAMİŞŞŞ
.
8-gelbebek26............................1.......................smryna.................................sonuç bekliyor ...............10 nisan.......HAMİŞŞŞŞ
9-bungee................................3..............................yurtdısı.............................adet bekleniyor-dondurulmuşlarla denenecek
10-essema.................................1......................international hospital................................sonuç bekliyoruzzz...............................25 martHAMİŞŞŞŞŞ
11-nikahsekeri................................5...........................ankara anatolia....................yumoş büyütüyorr.....................
12-tok..............................................3..............................gürgan klinik...................................beklemedeyiz.............................
13-mavielle..............................3...............................izmir şifa hast...........................sonuç bekliyoruzzz..............................23 mart.....
BİR GÜN MUTLAKA
14-Haymatlos...........................2.........................Alman Hastanesi..........................Dondurulmuş tedavisinde..........29 mart HAMİŞŞŞŞŞ
15-yeshill_yansima.............................1.............................brüksel tüp bebek m........................sonuç bekliyoruzz......................23 mart....HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
16-tupus07..........................................1..................................antalya tüp bebek...................sonuç bekliyoruzz.....................15 mart.....HAMİŞŞŞŞ
17-..elchin...................................1........................................anatolia...................................sonuç bekliyoruz.................26 mart.BİR GÜN MUTLAKA
18-~silam~....................................8........................................Almanya.......................................sonuç bekliyoruz.....................29mart
19-UMUTL.....................................1............................ ............İRENBE...............................................REGL BEKLEN.....................................?
20-melony.............................1.........................................antalya tüp bebek............................sonuç bekliyoruz .............3 nisanBİRGÜN MUTLAKA
21-erglkly.............................1.......................................ankara anatolia.........................lucrin kullanıyor....................
22-cokolino...........................1............................................yurtdısı...............................................sonuç bekleniyor.....................................HAMİŞŞŞŞ
23-pharmacea................................1..................................................................sonuç bekleniyor.....................................14 mart
24-anastasya3355........................1........................................anatolia.........................lucrin kullanıyor...............................
25-yojimbo......................................1..........................................brüksel tüp bebek...................................8 martta lucrin başlayacak............
26-zubeyde24............................1.........................bahceci kliniği.......................18nisan lucrinle başlayacak...................
27-nur3881................................................1............................................sevgi hastanesi................................sonuç bekliyor............18 nisan
28-cannur82.............................................2.................................................medikal park.....................................adet bekleniyor.............................
29-pelly1................................2.......................................amerikan hastanesi...................................................sonuç bekleniyor...........................26 martHAMİŞŞŞŞŞŞ
30-otk500..............................1.............................Anatolia.............................sonuç bekliyor........................9 nisanBİR GÜN MUTLAKA
31-pretty53..................................................memorial........................................sonuç bekliyor......................12 nisan.......HAMİŞŞŞŞ
32-nilnil.....................................................................................................................sonuç bekliyorHAMİŞŞŞŞŞ
33-aysun5538.................................................1...............................................................yumoş büyütüyor
34-angell80..............................2..............................ege üniversitesi....................................dondurulmuşlarla denenecek
35-sirinbabys.....................................2....................................anatolia................................................yumoş büyütüyor
36-evoevo........................................2...................................genart.............................lucrin kullanıyor............................
37-LİMBURG1985.............................5..................................YURTDIŞI.......................sonuç bekleniyor............................12 nisan....BİR GÜN MUTLAKA
38-xbettyx...........................................4..............................................................adet bekleniyor........................
39-zulalcat..................................3............................................mayıs adetiyle başlayacak.................
40-panadol................................1...............................umut hast..................................adet bekleniyor.......................
41-angel_78..........................................3.................................................umut tüp m....................................sonuç bekleniyorBİR GÜN MUTLAKA
42-melyedes............................................1.......................bursa acıbadem........................................................adet bekleniyor...............
43-gizemli83........................................................................medicalpark göztepe......................sonuç bekliyor......................15 nisan
44-quality....................................................................................................................yumoş büyütüyor..............................
45-xtatlıkız.................................................1..................................hacettepe hast.......................lucrin kullanacak
46-30temmuz......................................................umut tüp bebek..............................................lucrin kullanacak
47-gorkemli....................................1.................................izmir şifa hast..........................sonuç bekliyor....................................12 nisan
48-evinsu......................................1..................................ankara maya........................21 nisanda başlıyor
:CüvCüv: HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:
1-esrasebahattin......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: Göztepe medikalparkİKİZ BEBEKKKKK
2-bafo..............:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
3- ilyada79......................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
4-tupus07........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
5- mikemon...................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:İKİZ BEBEKKKKK
6-cokolino...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
7-yeshill_yansıma................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
8-essema..................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
9-pelly1.......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
10-nilnil..................................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
11-haymatlos.................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
12angelofsky......................................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
13pretty53...........................:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:[
14gelbebek26........................:CüvCüv::CüvCüv:::CüvCüv:
canım benim ilk iki gün hafif ağrı olmuştu gerçi benim transferim öyle acılı olduki transfer biter bitmez çok rahatlamıştım sonraki ağrılar vız gelmişti ama merkezden verdikleri kağıtta kasık ağrısı ve hafif pembeli bir kanama ilk günler normaldir yazıyor
Günaydın herkese,
ben testimi tekrar yaptırdım bu gün sonuç 2,5. 15'ten 2,5'a düştü. bu sefer kısmet değilmiş. senağlama
Limburg, angel sizleri çok iyi anlıyorum. üzülme demek anlamsız tabi ki ama kendinizi çok yıpratmamaya çalışın yine de. hepimiz hayırlısı olsun diye başladık bu işe. hayırlısı şimdilik buymuş demek ki. ve inanıyorum bir gün mutlaka biz de güzel haberler alıcaz.
tmm bak ne güsel rahatla artık biraz idrar testi varken yok çıkarabilir ama yokken var çıkarmaz
aynen katılıyorum
bende o yüzden ilk idrar testine baktım..çıkmazsa nasılsa idrarda daha çıkmaz diye avuturum diye düşündüm ama 2.çizgiyi görürsem o zaman dünyalar benim olur diyerek idrar testi yapmıştım...
Günaydın herkese,
ben testimi tekrar yaptırdım bu gün sonuç 2,5. 15'ten 2,5'a düştü. bu sefer kısmet değilmiş. senağlama
Limburg, angel sizleri çok iyi anlıyorum. üzülme demek anlamsız tabi ki ama kendinizi çok yıpratmamaya çalışın yine de. hepimiz hayırlısı olsun diye başladık bu işe. hayırlısı şimdilik buymuş demek ki. ve inanıyorum bir gün mutlaka biz de güzel haberler alıcaz.
angelımofskymmmmm günaydınn
ben e çok ağrı çekiorum arkadaşım düngece gerçekten bayılcaktım ağrıdan ham kasıklarım hem belim neden böyle oluon yaaa çok korkutuooo beni
yaaa of ya kızlar sizler böle olunca ben korkmaya başladım benimde olumsuz olucak galiba öle korkuyorum ki yarın yedinci gün olcak sabah kan vercektim ama korkuyorum olumsuz olursa diye nolur sizlerde kendiniz fazla yıpratmayın ağlamayın falan demiyorum ama çok yıpratmayın bakın şu an ezan okunuyor dua edin hepimize bizlerde sizlere dua edicez yapabildiğimiz başka birşey yok ki zatenGünaydın herkese,
teşekkür ederim bee009 bugün toplandı 6 tane bakalım kaçı döllenecek kasıklarımda ağrı var şuan hepimizin hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?