cok uzgunum kizlaar agladim uyumusumgecer belki dedim uyandim hala agliyorum benim anlamadigim ben kendi kendimede hamle kaliyorum ama uzun suruyor burda secilmis ozel embriolar var kaliteli disarda buyuyo zamani gelice sana konuluo ama bu olmuo onca emek yok igneydi yumurta tolamadi git geldi yazik yaaaaa yazikkk bizim burda uzun oluyo hep ben subat ayinin 18nde adet olmustum ve o gun baslandi tedaviye halen devamdi yazik degilmi bize onca emek aci SIKINTI dikkat et ama olmasin ben umudu kestim artik olmayacak bu boyle cok SIKIDIM cok bunaldim ALLAHIM sabir ver nolur yaa bizde nasip et bizde bakalarinin cocuklarini uzaktan semeyelim kimsenin kucagina baktirma bizde hakediyoruz hemde nasil anne baba olucaz gozlerinin icine bakicaz yavrularimizin ama yok olmayinca olmuyor iste zorlamanin anlami yok degilmi bogazim dugum dugum bagirarak aglamak istiyorum
angelımofskymmmmm günaydınn
ben e çok ağrı çekiorum arkadaşım düngece gerçekten bayılcaktım ağrıdan ham kasıklarım hem belim neden böyle oluon yaaa çok korkutuooo beni
kızlar bu sizin ağrılar adet sancısı gibimi.ben transfer gününden beri adet ağrısı yaşıyorum.bugün 10.günüm ve yine devam ediyor karnımdaki ağrılar.bu arada yarın kan vericem.dua edin bana.
iyidir hayatım ağrısın ki onun orada olduğuna emin ol ben ağrı kesilince korkuyorum birşey mi oldu diye ondan sonra gidip kan testi veriyorum (kanım bitti walla) :)) ağrının olması rahimin bebek için hazırlanıyor büyüyür diğer organlar rahime yer açıyor ...o yüzden benim gibi yap ağrıdıkça biz buradayız anne diediklerini hisset....
buarada gelbebek sana birşey sorucam ... bende çizelgemi hazırladım ama senin gibi linki ekleyemedım..sonra png yazandan sonraki kelimeleri sildim yin ediyor ki yok bu çizelge uygun değil bilmem ne gözlerim çizelg çizelge bakıyor... buarada ben yer görevine geçtim doğuma kadar ...
hadi hayrlısı bnakalım diğer arkadaşlarada söledim sanada söliim bol bol vitanminli gıdalar al ii beslen bünyeni kuvvetlendir ki bebeişin güçlü bir bünyeye güçlü güçlü tutunsunkızlar selamm..
Nasılsınız, ben iki gündür takip edemedim, dün yumoşlarım toplandı. 4 tane idi, 4 ünü de aldılar.. Az evvel de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş.. Hayırlısıyla pazar günü transferimi yapacaklar.
kızlar bu sizin ağrılar adet sancısı gibimi.ben transfer gününden beri adet ağrısı yaşıyorum.bugün 10.günüm ve yine devam ediyor karnımdaki ağrılar.bu arada yarın kan vericem.dua edin bana.
kızlar selamm..
Nasılsınız, ben iki gündür takip edemedim, dün yumoşlarım toplandı. 4 tane idi, 4 ünü de aldılar.. Az evvel de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş.. Hayırlısıyla pazar günü transferimi yapacaklar.
BEBEĞİN YERLEŞENE KADAR
yanii bu bir ayda sürebilirmiş benim arkadaşım normal yoldan hamile kaldı onun ki 3 ayın sonuna kadar ara ara ağrıyormuş...benimde pozitif sonucu almam rağmen ağrım devam ediyor...ama ben ağrı hissettikçe mutlu oluyorum çünkü onların orada olduğunu biliyorum yoksa başka türlü hissedemiyorum onları.....o yüzden ağrıyorsa iyidir arkadaşım ama ne olur dikkat et bak ben hala sırt üstü uyuyorum ayaklarımın altında birde yastı koyuyorum baldırlarımın altında gerinmiyorum uzanmıyorum en tehlikeli hareketleri hala temizlikti ağır kaldırmaydı yapmıyorum sakın sende hiç bir şey yapma onları rahat ettir ki tutunsunlar......
canım herkeste belirtiler farklı ama çoğumuzun kasık ağrıları olanların hemen hemen hepsi olumlu sonuç aldı...aslında bugünde test yaptırabilirsin bugün 10.günün ise....inşallah bebeğin seninle canım ... belirtin onu gösteriyor.. bebek orada yoksa niye ağrısınki 10 gün olmuş transfer yaptıralı.(transfer ağrısıda değil)...ayy hadi bakalım :CüvCüv:
hadi hayrlısı bnakalım diğer arkadaşlarada söledim sanada söliim bol bol vitanminli gıdalar al ii beslen bünyeni kuvvetlendir ki bebeişin güçlü bir bünyeye güçlü güçlü tutunsun
canım benimde yarın 7. günüm bende kan vericem dayanamamıyorum birlikte haber veririz artık hayırlı haberler alırızinşallah
yarın sabahtan vericem iki saat sonra çıkıyomuş 30 tl miş ii dimi ay ben nası beklicem o iki saat yarın transfer günü hariç 7. gün ve blastosist embriyo zaten 5. gün yani bakalım ne sonuç çıkıcakgizemlii
hadiiii fısttıkkk bi cesaret bi gayret git öğren bakalım sonraaaaaaaaaa burda halay kocişede sürprizzzzz ooohh tadından yenmez bak::))
ya öle ama insan dayanamıyor bende aynı senin gibi düşünüyorum en azından insan benimle mi diye merak ediyor sen ne zaman vericektin kan unuttum şimdicanım ya ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah.ben aslında başka sitelerden 2 doktora sordum.yok yapmayın gününüzde yaptırın diyorlar ama bizim stresimizi anlamıyorlar.zaten negatifse iki gün sonra pozitif çıkcak hali yok heralde dimi?
ayyyy ne zaman çıkıcak cicim sonuç var mı bir belirtinslm kızlar benimde 9. gün verin verin kanlarıııı
ben de sabah verdim heyecanla bekliyorum inşallah değer yükselmiştirr 1 de eşim alıcak sonucu
ayyyy ne zaman çıkıcak cicim sonuç var mı bir belirtin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?