Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

kızlar selamm..
Nasılsınız, ben iki gündür takip edemedim, dün yumoşlarım toplandı. 4 tane idi, 4 ünü de aldılar.. Az evvel de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş.. Hayırlısıyla pazar günü transferimi yapacaklar.

Canım seni çok iyi anlıyorum bu senin kaçıncı denemen bilmyorum ama ben 3 kere denedim ve üçünde de aynı duyguları yaşadım bu işin alışması olmuyor her seferinde aynı hüznü yaşıyoruz ama öyle kalıyor mu!!! Yok kalmıyor... Bir süre sonra yepyeni umutlarla yeni baştan başlıyoruz canım şimdi böyle düşünmen çok normal ama yine de çok yıpratma kendini çok şükür ki senin sağlığın yerinde tekrar deneme şansın var canım bu yüzden öncelikle kendine çok çok iyi bak

angelımofskymmmmm günaydınn
ben e çok ağrı çekiorum arkadaşım düngece gerçekten bayılcaktım ağrıdan ham kasıklarım hem belim neden böyle oluon yaaa çok korkutuooo beni

kızlar bu sizin ağrılar adet sancısı gibimi.ben transfer gününden beri adet ağrısı yaşıyorum.bugün 10.günüm ve yine devam ediyor karnımdaki ağrılar.bu arada yarın kan vericem.dua edin bana.

kızlar bu sizin ağrılar adet sancısı gibimi.ben transfer gününden beri adet ağrısı yaşıyorum.bugün 10.günüm ve yine devam ediyor karnımdaki ağrılar.bu arada yarın kan vericem.dua edin bana.

canım herkeste belirtiler farklı ama çoğumuzun kasık ağrıları olanların hemen hemen hepsi olumlu sonuç aldı...aslında bugünde test yaptırabilirsin bugün 10.günün ise....inşallah bebeğin seninle canım ... belirtin onu gösteriyor.. bebek orada yoksa niye ağrısınki 10 gün olmuş transfer yaptıralı.(transfer ağrısıda değil)...ayy hadi bakalım :CüvCüv:

tatlım içimi rahatlattın sağol yer görevine geçtiğin çok daha ii olmuş bilmiorum sen hangisini daha çok seviosun ama böylesi en sağlıklısı tatlım seninde çizelgen olmuş gayet de güzel olmuş:))

Son düzenleme:
hadi hayrlısı bnakalım diğer arkadaşlarada söledim sanada söliim bol bol vitanminli gıdalar al ii beslen bünyeni kuvvetlendir ki bebeişin güçlü bir bünyeye güçlü güçlü tutunsun

canım benimde yarın 7. günüm bende kan vericem dayanamamıyorum birlikte haber veririz artık hayırlı haberler alırızinşallah

Canım hayırlı haberlerle dönersin inş.

hiç sıkma canını bendde çıldırıcam ağrıdan ama ii bişeymiş angelofsky içimi rahatlattı benim tutunduğu içinmiş sakın takma kafana

canım benim ya gerçekten mi hiç geçmesin bu ağrı ozamanalkisalkisalkis

sen şimdi böyle yazınca daha bir umutlandım ya.hadi hayırlısı.bu arada bugün 9.günüm.kafam yarına takılı olduğundan 10.gün yazmışım.umarım ben ve benim gibi bekleyen diğer arkadaşlarımda sizin gibi ticketlar yaparız.güzel olmuş hayırlısı olsun.

gizemlii
hadiiii fısttıkkk bi cesaret bi gayret git öğren bakalım sonraaaaaaaaaa burda halay kocişede sürprizzzzz ooohh tadından yenmez bak::))

canım ya ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah.ben aslında başka sitelerden 2 doktora sordum.yok yapmayın gününüzde yaptırın diyorlar ama bizim stresimizi anlamıyorlar.zaten negatifse iki gün sonra pozitif çıkcak hali yok heralde dimi?

slm kızlar benimde 9. gün verin verin kanlarıııı
ben de sabah verdim heyecanla bekliyorum inşallah değer yükselmiştirr 1 de eşim alıcak sonucu

gizemlii
hadiiii fısttıkkk bi cesaret bi gayret git öğren bakalım sonraaaaaaaaaa burda halay kocişede sürprizzzzz ooohh tadından yenmez bak::))
yarın sabahtan vericem iki saat sonra çıkıyomuş 30 tl miş ii dimi ay ben nası beklicem o iki saat yarın transfer günü hariç 7. gün ve blastosist embriyo zaten 5. gün yani bakalım ne sonuç çıkıcak
ya öle ama insan dayanamıyor bende aynı senin gibi düşünüyorum en azından insan benimle mi diye merak ediyor sen ne zaman vericektin kan unuttum şimdi
slm kızlar benimde 9. gün verin verin kanlarıııı
ben de sabah verdim heyecanla bekliyorum inşallah değer yükselmiştirr 1 de eşim alıcak sonucu
ayyyy ne zaman çıkıcak cicim sonuç var mı bir belirtin

bu arada diğer topicte yazmıştım sizede yaziim dedim..............
kızlar biraz konu dağılsın size birşey anlatayım ben daha önce sezeryan operasyon geçirdiğim için narkozdan ayılma halimi çok merak ediyordum yumurta toplamada narkozdan ayılırken nelerden bahsediyorum bi görseniz eşime diyomuşum bu hallerimi çek ben sonra hatırlamıyorum sonra ağlıyorum diorum ki allahım en azından tüp bebekte olsa anne olma şansımız var olmayanlara sabır ver diorum zmeliyatımı hatalı yapan doktoruma saydırıyorum işte allah çocuklarından çıkarsın demiyorum ama oda çeksin diye...sonra şükrediyorum falan ama kendimi seyrederken eşimde bende dayanamadık ağladık..eşim diyorki aşkım yıpratma kendini ağlama bak herşey yolunda diyor bende diorum ki ama bitanem ben bunları sonra hatırlamicam nolur bırak konuşayım diorum hemşire bile içi bi hoş olmuş caanıımm yaaa diip çıkmış odadan..öle işte ilerde çocuğum olursa bak ben seni yapabilmek için neler çektim diye anlatıcam göstericem ona hep.........

ayyyy ne zaman çıkıcak cicim sonuç var mı bir belirtin

cnm 7 .gün yaptırdım ben sonucu aldım 26.70 şimdi katlıyomu diye meraktan yapıyorum hemde kahve akıntım geldi dün düşük belirtiside olabilir hamilelik belirtiside dedi hemşire 12. günkü test önemli dedi bakalım birazdaha yüksek sonuç alırsam içim rahatlıcak
dün 8. günümde idrar testi yaptım evde kinci çizgi silikte olsa çıktı

sonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…