Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

narcım merhaba, hergün bu topiği takip etmeme rağman yeni görüyorum, maşallah başlamışsın ve de az kalmış gününe. umarım senin ve buradaki tümm arkadaşların dilekleri kabul olur. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
benimde transferim dün oldu canım. geri sayım başladı yani. ağrım falan hiç yok. sizleri okuyunca bende mi bir gariplik var diyorum?

sonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp

gördünmü cicim panik yaptın boşuna bebişide üzdün sen hiç kimseyi sallama hemşireyi bile düşük de olabilirmiş yok artık patavatsız hatun taş gibi işte bebek yat bol bol gerçekten ama çok da stress yapma artık bıakmıcak annesi o seni rahat ol

sonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp

yaaaaaaaa çok ilginç bişey oldu ben pretty e gözün aydın mesajını 12.59 da yazdım ama pretty tahlil sonucunu 13.01 de yazmış nasıl oluo nasıl oluo bi de siz baksanıza son sayfaya benim son sayfamda böyle sizde öylemi görüosunuz ayyy ben kafayı mı yiyiorum kiii:):)

haaaaaaaaaaa pretty 12.55 de yazmış benim cevap yazdığım msj sonra 13.01 de bi daha yzmış aynısı ondan olmuş bende korktum birden noluo bana önceden mi görüorum olanları falan yoksa uzaylımıyım die:):)

canımbenim hayırlı olsun hadi inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın hakkımızda hayırlı olan gerçekleşsşn canım . nerde yaptırdın buarada medicanada mı?

anne adaylarına öyle malum olurmuş:)) .. 3. gözün açılmıştır belki fıstık .. buarada ben kanımı verdim kıslar yarın sabah 10.00 kadar belli olurmuş, nolur dua edinya ben çok bi acayip oldum iyice sarhoş gibiyim hissiyatim kayboldu sankii

merhaba arkadaşlar bende bir kaç güne kadar tüp bebek tedavisine iğnelere başlayacağım. çok heyecanlıyım zor oluyor mu işlemler yumurtaların toplanması, transferi ağrılımı çok korkuyorum ben. hepimiz için hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese versin inş.

ya neden o kadar uzun sürüyomuş verilmesi 2 saatte veriyolar normalde

canım zor anlarda var kolay bir tedavi değil tabi ama sonunda yavruna kavuşma umudun olduğu için herşeye katlanıyorsun yeterki rahat ol sıkıtı stres yapma

canım transferin neden acılı geçti senin

canım valla bende anlamadım transfere kadar olan süreç gayet sorunsuzdu fakat o gün dr. hiç olumlu bi elektrik alamadım çok gerildim bide işlemin yapılacağı odada bekledim yanlız, hasta bakıcı gibi bi kadın vardı bütün alet edevatı önüme serdi böyle demir bi alet makas falan zaten işlemde canım yandıkta kasıldım ben kasıldıkça dr. böyle yaparsan olmaz tutmaz gibi şeyler söylüyodu çok kötü geçti anlatamam yani..

sana da hayirli cumalar canim cok zor geciyor biliorum boguluyorum gibi hissediyorum kendimi insallah bizimde yuzumuz guler birgun
suan icin hicde hazir hissedecek gibi gorunmuyor cnm ama bakalim zaman herseyin ilacidir
kızlar günaydın. limburg ve angel inanın çok üzüldüm ama hayırlısın dilemekten ve allaha sığınmaktan başka bi yolumuz yok iremin dediği gibi, bir gün mutlaka......................
insallah cnm insalahhh
cnm ya cok uzuldum nasip degilmis bizlere niye boyle oldu sanki insallah bizimde cocuklarimiz olur
insallahhhhhh
hayirli olsun arkadasim insallah SIKICA tutunurlar sana
ben hepimiz gibi umutluydum b u kez amaolmadi iste nasip degilmis cnm
kızlar bu sizin ağrılar adet sancısı gibimi.ben transfer gününden beri adet ağrısı yaşıyorum.bugün 10.günüm ve yine devam ediyor karnımdaki ağrılar.bu arada yarın kan vericem.dua edin bana.
hayirli haberlerle gel insallah cnm
ohh cok sukur mutlu bir haber insallah katlana katlana artsin kucaginda gor bebisini
sende hayirli haberler gel cnm insallah seninde yuzun gulsun

bu arada sabah tup bebek drumu aradim ben kan verdim negatif cikti buna ragmen yinede pazartesi geleyimmmi ilaclari keseyimmi dedim dr um hayir ilaclarida kesme pazartesi gel kan ver daha pazartesiye var hersey degisebilir dedi bi umut tabi ama degismeyecegini biliyorum olsaydi zaten cikardi bu gune kadar tabii bu arada kahvernegi lekelenmeler de basladi bende az once

:bbo:

AYNI ŞEY BANADA OLMUŞTU...bende burada bir arkadaşa bişey sordum gönderdim cevabı daha ben gönderdikten sonra benim üstümdeydi o zamanda ben şok olmuştum yazdıklarım bir yerden önceden gözüküyor mu bazen yazıp yazıp siliyorum rezil oldum diye bende anlam verememiştim... hala da veremiyorum bulursam onu kopyalıycam bakın....

canımbenim hayırlı olsun hadi inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın hakkımızda hayırlı olan gerçekleşsşn canım . nerde yaptırdın buarada medicanada mı?

amin canım amin. evet medicanada yaptırdım. ama bend hiçç ağrı olmadı. sadece sıkışıklığın verdiği rahatsızlık vardı . bugün hiç br şeyim yok. ayaktayım. bazende kızıyorum kendime yat biraz diyorum. sende kaç yumurta toplandı. dondurabildinz mi? bizim maalesef dondorulacak yok. kalitesiz çıktı. 4.güne bir tane yetişti. onunda kalitesini söylemediler tam. şansımızı deneyelim dediler. kısmet diyorum hakkımızda hayırlısı canım

Transferleri olacak arkadaşlara bir kitap tavsiyem var....
AYŞE AYDIN ''ANNEEE ANNE OLUYORUM '' isminde.... Tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan kadının günlüğü..gerçek bir yaşam hikayesi ..ben transferden sonra yatarken 3 günde okudum çok güzeldi...muayene sırasında yaşadıkları, bekleme süreci vee o güzel haberi aldığındaki sevinci..ve birçok insandan anlıyamayacakları için tüp bebek tedavisinde olduklarını saklamaları...doğuma kadar hafta hafta anlatmış...ben çok beğendim...tavsiye ederim...çok güzel vakit geçirdim onunla....çünkü yatarken vakit geçirmek çok zordur...gerçekten iyi oyalandım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…