kıslar benim bugün 8. günüm kan testini yaptırmaya cesaret edemiyorum bi türlü 6. günde idrar yapmıştım ama negatif zaten öyle bekliyodumda ne bilim ben bu korkuyla 12. günde de kanı yaptıramam herhalde hiç bir belirtide yok kendimi hep olumsuza alıştırmaya çalışıyorum bide bizimki sebepsiz daha öncede kendiliğinden kalmıştım düşük olmuştu böyle olunca hep kafamı kurcalıyo acaba nerede sorun oluyoda devam etmiyo die
sonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp
sonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp
slm kızlar benimde 9. gün verin verin kanlarıııı
ben de sabah verdim heyecanla bekliyorum inşallah değer yükselmiştirr 1 de eşim alıcak sonucu
haaaaaaaaaaa pretty 12.55 de yazmış benim cevap yazdığım msj sonra 13.01 de bi daha yzmış aynısı ondan olmuş bende korktum birden noluo bana önceden mi görüorum olanları falan yoksa uzaylımıyım die:):)
narcım merhaba, hergün bu topiği takip etmeme rağman yeni görüyorum, maşallah başlamışsın ve de az kalmış gününe. umarım senin ve buradaki tümm arkadaşların dilekleri kabul olur. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
benimde transferim dün oldu canım. geri sayım başladı yani. ağrım falan hiç yok. sizleri okuyunca bende mi bir gariplik var diyorum?
yaaaaaaaa çok ilginç bişey oldu ben pretty e gözün aydın mesajını 12.59 da yazdım ama pretty tahlil sonucunu 13.01 de yazmış nasıl oluo nasıl oluo bi de siz baksanıza son sayfaya benim son sayfamda böyle sizde öylemi görüosunuz ayyy ben kafayı mı yiyiorum kiii:):)
ya neden o kadar uzun sürüyomuş verilmesi 2 saatte veriyolar normaldeanne adaylarına öyle malum olurmuş:)) .. 3. gözün açılmıştır belki fıstık .. buarada ben kanımı verdim kıslar yarın sabah 10.00 kadar belli olurmuş, nolur dua edinya ben çok bi acayip oldum iyice sarhoş gibiyim hissiyatim kayboldu sankii
merhaba arkadaşlar bende bir kaç güne kadar tüp bebek tedavisine iğnelere başlayacağım. çok heyecanlıyım zor oluyor mu işlemler yumurtaların toplanması, transferi ağrılımı çok korkuyorum ben. hepimiz için hayırlısı olsun. rabbim isteyen herkese versin inş.
canım transferin neden acılı geçti senin
sana da hayirli cumalar canim cok zor geciyor biliorum boguluyorum gibi hissediyorum kendimi insallah bizimde yuzumuz guler birgungünaydin arkadaslar.cumaniz hayirli olsun.negatif sonuçtan sonra bu ilk günüm.çok zor geçiyor.sanki hayat bombos.ama derdini veren rabbim dermaninida veriyor.bu mübarek saatlerin yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hayirli cumalar arkadaslar..
suan icin hicde hazir hissedecek gibi gorunmuyor cnm ama bakalim zaman herseyin ilacidircanım üzme kendini kıslarında dediği gibi içinden geleni yaşa şuan ama çok yıpratma kendini olurmu , bir süre sonra sen kendini hazır hissettiğnde tekrar denersin eğerki anlında yazıyorsa olur sen hiç merak etme ...
insallah cnm insalahhhkızlar günaydın. limburg ve angel inanın çok üzüldüm ama hayırlısın dilemekten ve allaha sığınmaktan başka bi yolumuz yok iremin dediği gibi, bir gün mutlaka......................
cnm ya cok uzuldum nasip degilmis bizlere niye boyle oldu sanki insallah bizimde cocuklarimiz olurGünaydın herkese,
ben testimi tekrar yaptırdım bu gün sonuç 2,5. 15'ten 2,5'a düştü. bu sefer kısmet değilmiş. senağlama
Limburg, angel sizleri çok iyi anlıyorum. üzülme demek anlamsız tabi ki ama kendinizi çok yıpratmamaya çalışın yine de. hepimiz hayırlısı olsun diye başladık bu işe. hayırlısı şimdilik buymuş demek ki. ve inanıyorum bir gün mutlaka biz de güzel haberler alıcaz.
insallahhhhhhben ne söyliyeceğimi bilemiorum arkadaşım çok üzüldüm sonuç pozitif olup sonra tatsız şeyler olabilirdi hepimiz için bu risk çok yüksek yada önne negatif olup sonrasında çok güzel olabilir her şer de bir hayır her hayır da bir şer vardır ben çok inanırım buna oyüzden içini ferah tut bütün negatif alan arkadaşlarım içinizi ferah tutun mutlaka güzel bi bedeli alıvcaksınız bu sıkıntılı zamanların...
hayirli olsun arkadasim insallah SIKICA tutunurlar sanakızlar selamm..
Nasılsınız, ben iki gündür takip edemedim, dün yumoşlarım toplandı. 4 tane idi, 4 ünü de aldılar.. Az evvel de embriyolog aradı, 3 tanesi döllenmiş.. Hayırlısıyla pazar günü transferimi yapacaklar.
ben hepimiz gibi umutluydum b u kez amaolmadi iste nasip degilmis cnmCanım seni çok iyi anlıyorum bu senin kaçıncı denemen bilmyorum ama ben 3 kere denedim ve üçünde de aynı duyguları yaşadım bu işin alışması olmuyor her seferinde aynı hüznü yaşıyoruz ama öyle kalıyor mu!!! Yok kalmıyor... Bir süre sonra yepyeni umutlarla yeni baştan başlıyoruz canım şimdi böyle düşünmen çok normal ama yine de çok yıpratma kendini çok şükür ki senin sağlığın yerinde tekrar deneme şansın var canım bu yüzden öncelikle kendine çok çok iyi bak
hayirli haberlerle gel insallah cnmkızlar bu sizin ağrılar adet sancısı gibimi.ben transfer gününden beri adet ağrısı yaşıyorum.bugün 10.günüm ve yine devam ediyor karnımdaki ağrılar.bu arada yarın kan vericem.dua edin bana.
ohh cok sukur mutlu bir haber insallah katlana katlana artsin kucaginda gor bebisinisonucumu aldımmmmm 57.70 olmuş allahım sana şükürler olsun 2 de doktora gidicem rapor alabilirsem yatacam heeppppppp
sende hayirli haberler gel cnm insallah seninde yuzun gulsunanne adaylarına öyle malum olurmuş:)) .. 3. gözün açılmıştır belki fıstık .. buarada ben kanımı verdim kıslar yarın sabah 10.00 kadar belli olurmuş, nolur dua edinya ben çok bi acayip oldum iyice sarhoş gibiyim hissiyatim kayboldu sankii
ya neden o kadar uzun sürüyomuş verilmesi 2 saatte veriyolar normalde
sabah 9,30 gibi aradım ben bu polikliniği öğlenden evvel verirseniz akşam 5-6 gibi alırsınız dediler bi duş alıyım öyle gidiyim dedim 10,30 da ordaydım benden 2 dk. önce kargo çıkmış ancak yarın verebiliriz deyince zaten kahvaltıda yapmamıştım bi kızdım ya tel açmasam neyse nekadar düzensizsini falan filan belki akşam 7-8 e yetişir dediler ama sanmam yarına kalır anca .. ya bende bi terslik var ama buaralar allah hayra çıkarsın neye elimi atsam olmuyo yaa
haaaaaaaaaaa pretty 12.55 de yazmış benim cevap yazdığım msj sonra 13.01 de bi daha yzmış aynısı ondan olmuş bende korktum birden noluo bana önceden mi görüorum olanları falan yoksa uzaylımıyım die:):)
canımbenim hayırlı olsun hadi inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın hakkımızda hayırlı olan gerçekleşsşn canım . nerde yaptırdın buarada medicanada mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?