Nisan ve Mayısta tüp bebek yaptıracaklar listemizi yapalım:))

canım inan öle olanlar varmış geç tutunma denen birşey var sen tüm hareketlerine dikkat et ilaçalrını kullan zamanın ne getireceği belli olmaz umut kapısı hadi inşallah

aslında okumak isterdim hemde çok ama kanser teşhisi konulduğundan beri bende yazıyorum bebeğim olduğundada kitap haline getiricem o yüzden etkilenmemek için okumamam daha ii

kızlar bu arada geçen yıl bu gün yumurtalığım alındı ve sezryan ameliyat oldum kanser olduğumu öğrendim ve bu süreç başladı....tam bir sene oldu ve inşallah tam senesinde anne olduğumu öğrenirimde tüm kabus biter..

hepimiz hepimiz en kısa zamanda güzel haberler alırız inşallah

hissiyat derken tatlımm:):):)çok 70 li yıllar gördüm seni:):)
sen hiç merak etme yarın sen ve gizemli için halay çekices burda tüm dualar sizinnleeeeeeee:)

nie korkutuosun kızı gizemliiii:):):):)
ne zaman zor an oldu hepsi ağrısız acısız bi baktık başladık bi baktık bitti bak sen yarın bi bakcaksın anne olmuşsun:=)

vallahi biz çıldırdık angelımm of skymmm:):)
ilginç bi site canım heran herşey olabiliyor hiç şaşırmayacaksın vallaaa:)

nie tek tek yazdım ben bu msjları hiç bilmiorum ayy hakikaten deliriorum paranoid bilinç kaybıı:)
ben okudum fıstık o kitabı çok da hoşuma gitmişti ama ne ilgimi çekti biliomusun bizim göbekten yediğimiz iğnelri o kadın kalçadan yedi..hatta ben daha tedaviye başlamamıştım okuduğumda onun ki gibi olcak sanıyordum göbekten diince hemşirem şaşırmıştım..

nie korkutuosun kızı gizemliiii:):):):)
ne zaman zor an oldu hepsi ağrısız acısız bi baktık başladık bi baktık bitti bak sen yarın bi bakcaksın anne olmuşsun:=)

ya cnm ya bana bişiler oluyo ağrı falan kalmadı ççoookk incecik bi sızı giriyo arada yarın test yaptırıcam ya bi siz biliyosunuz bi anaklıma gelio kalbim küt küt çarpıo heyecan yaptı bana bu test olayı 2 saatte çıkıyomuş hastane eve yakın ama gelmeyip hastanenin karşısındaki kafede gazete börek falan takılmayı düşünüyorum hemen gider alırım sonucu iki saat sonra
telde duymak istemiyorum nedense tuaf haller başladı bende yazarken bile içimden bişi akıyo sanki yarın sınava giricekmişim gibi bi acayipim

ayrıcada çok korkuyorum ya olmamışsa

gizemli rahat ol bak seni okuyunca bende heyecanlanıyorum.yarın bence ikimizde güzel haber yazacaız buraya.hem korkulacak ne var allah aşkına.ucunda ölüm yok ya.yada dünyanın son günümü geldi.yine deneriz.allah yeterki sağlık versin.

selam arkadaşlarrr
bende haftaya çarşamba başlıycam kısmet olursaaa
Ankara Maya da deniycezzz inşalaahhh
ilk denemem olucakk
çok heyecanlı ve stresliyimm
ve de korkuyorummm
Allah hepimizim gönlüne göre versin inşallahhh
kolaylıklar ve sabır diliyorum herkesee

merhaba arkadaşlar bende adet görmeyi bekliyorum adet görünce tedaviye başlayacağım
hadi bismillah hayırlısı olur inşallah senin için canım
inşallah canım inşallah kanser hastası olduğum için tekrarlar diye korkuyorum benim için çok zor olmaması rahmimin alınma ihtimali var ya o yüzden
semoşcum hadi bakalım hayırlısı inşallah senin içinde hayırlı bir tedavi olur ama böle erkenden stres yaparsan olmaz fıstık yumurtalar gelişmez bu sefer

kuzucum tüm bunları yaşaman hissetmen çok normal bende çok gergin gitmiştim o 3 saati beklerken bi takla atmadığım kaldı ama kaçış yok o sonuç öğrenilcek ama ii ama kötü ki yarın sizin sonuçlarınız ii olcak eminim öğreneceksin ooooooohhh başka stresler başlıcak bak ben yarın doktora gidicem ilk defa yeniden kan alınacak bir sürü risk var değer arttımı artmadı mı nolcak stressliyim ama kaçoş yok gidinilcek öğrenilcek..
hadi bakalım güçlü kız git yarın hatta bi arkadaşından rica et seninle gelsin sonucu yalnız öğrenme pozitif olunca insan birine sarılıp ağlamak istio o an:)))

tedaviye yeni başlayan arkadaşlar hoşgeldiniz kolay gelsin hiç korkmayın her aşama çok rahat ve kolay başlayacak ve bi bakmışsınız transfer olmuşsunuz da bekliosunuz...şimdiden hayırlı olsun..

merhaba arkadaşlar.bende mayıs ayında tedaviye başlıcam.benimde ilk denemem olacak,mayada olacak.şimdiden çok heyecan bastı bakalım neler olcak.herkesin tedavisi hayırlı olur inşş:ecrin_bebek:

canım iiki varsın ya seni tanımayı çok isterdim gerçekten bana çok destek oldun hakkını helal et...yarın bende görkemlide sende hayırlı haberler veririz inşallah....desteğin için tekrar teşekkürler...

sağol canım desteğin içinn..size bildiririm fırsat buldukçaa yaşadıklarımııı..

merhaba arkadaşlar.bende mayıs ayında tedaviye başlıcam.benimde ilk denemem olacak,mayada olacak.şimdiden çok heyecan bastı bakalım neler olcak.herkesin tedavisi hayırlı olur inşş:ecrin_bebek:
ii bari az kalmış canım sizin sorun ne özel olmazsa bundan önce herhangi birşey denediniz mi

fısttıııkk öyle deme hepimiz iyiki varız hepimiz birbirimize inanılmaz destek oluoruz hepimizin birbirinde hakkı var hani yüzünü görmesende orda seni anlıcak birinin olduğunu bilmek bile yetior...hem kimbilir bi gün bi etkinlik yapar hepbirlikte tanışırız...
sende görkemlide yarın güzel sonucunuzu alın havalara uçun yeter...ben yarın giremeyeceğim izmire gidicem doktora büyük ihtimal ile kalırım orda yanımda bilg. olmaz ama ilk fırsatta hemen bakıp yazıcam size tamammmı şekerlerrr...

yaaaa yokmusun e biz senden nası haber alıcaz peki sırf sen merak etmiyorsun canım bizde seni merak ediyoruz neyse pazar yada pazartesi görüşürüz o zaman yolculukta dikkat et belini kasıklarını sıkmayacak şeyler giy öptüm canım hayırlı haberler alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…