canım inan öle olanlar varmış geç tutunma denen birşey var sen tüm hareketlerine dikkat et ilaçalrını kullan zamanın ne getireceği belli olmaz umut kapısı hadi inşallahsana da hayirli cumalar canim cok zor geciyor biliorum boguluyorum gibi hissediyorum kendimi insallah bizimde yuzumuz guler birgun
suan icin hicde hazir hissedecek gibi gorunmuyor cnm ama bakalim zaman herseyin ilacidir
insallah cnm insalahhh
cnm ya cok uzuldum nasip degilmis bizlere niye boyle oldu sanki insallah bizimde cocuklarimiz olur
insallahhhhhh
hayirli olsun arkadasim insallah SIKICA tutunurlar sana
ben hepimiz gibi umutluydum b u kez amaolmadi iste nasip degilmis cnm
hayirli haberlerle gel insallah cnm
ohh cok sukur mutlu bir haber insallah katlana katlana artsin kucaginda gor bebisini
sende hayirli haberler gel cnm insallah seninde yuzun gulsun
bu arada sabah tup bebek drumu aradim ben kan verdim negatif cikti buna ragmen yinede pazartesi geleyimmmi ilaclari keseyimmi dedim dr um hayir ilaclarida kesme pazartesi gel kan ver daha pazartesiye var hersey degisebilir dedi bi umut tabi ama degismeyecegini biliyorum olsaydi zaten cikardi bu gune kadar tabii bu arada kahvernegi lekelenmeler de basladi bende az once
:bbo:hımmm şimdi anladım aman boşver hayırlı olsunda geç olsunya neden o kadar uzun sürüyomuş verilmesi 2 saatte veriyolar normalde
sabah 9,30 gibi aradım ben bu polikliniği öğlenden evvel verirseniz akşam 5-6 gibi alırsınız dediler bi duş alıyım öyle gidiyim dedim 10,30 da ordaydım benden 2 dk. önce kargo çıkmış ancak yarın verebiliriz deyince zaten kahvaltıda yapmamıştım bi kızdım ya tel açmasam neyse nekadar düzensizsini falan filan belki akşam 7-8 e yetişir dediler ama sanmam yarına kalır anca .. ya bende bi terslik var ama buaralar allah hayra çıkarsın neye elimi atsam olmuyo yaa
Transferleri olacak arkadaşlara bir kitap tavsiyem var....
AYŞE AYDIN ''ANNEEE ANNE OLUYORUM '' isminde.... Tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan kadının günlüğü..gerçek bir yaşam hikayesi ..ben transferden sonra yatarken 3 günde okudum çok güzeldi...muayene sırasında yaşadıkları, bekleme süreci vee o güzel haberi aldığındaki sevinci..ve birçok insandan anlıyamayacakları için tüp bebek tedavisinde olduklarını saklamaları...doğuma kadar hafta hafta anlatmış...ben çok beğendim...tavsiye ederim...çok güzel vakit geçirdim onunla....çünkü yatarken vakit geçirmek çok zordur...gerçekten iyi oyalandım....
anne adaylarına öyle malum olurmuş:)) .. 3. gözün açılmıştır belki fıstık .. buarada ben kanımı verdim kıslar yarın sabah 10.00 kadar belli olurmuş, nolur dua edinya ben çok bi acayip oldum iyice sarhoş gibiyim hissiyatim kayboldu sankii
ya neden o kadar uzun sürüyomuş verilmesi 2 saatte veriyolar normalde
canım zor anlarda var kolay bir tedavi değil tabi ama sonunda yavruna kavuşma umudun olduğu için herşeye katlanıyorsun yeterki rahat ol sıkıtı stres yapma
AYNI ŞEY BANADA OLMUŞTU...bende burada bir arkadaşa bişey sordum gönderdim cevabı daha ben gönderdikten sonra benim üstümdeydi o zamanda ben şok olmuştum yazdıklarım bir yerden önceden gözüküyor mu bazen yazıp yazıp siliyorum rezil oldum diye bende anlam verememiştim... hala da veremiyorum bulursam onu kopyalıycam bakın....
Transferleri olacak arkadaşlara bir kitap tavsiyem var....
AYŞE AYDIN ''ANNEEE ANNE OLUYORUM '' isminde.... Tüp bebek tedavisiyle ikizlere hamile kalan kadının günlüğü..gerçek bir yaşam hikayesi ..ben transferden sonra yatarken 3 günde okudum çok güzeldi...muayene sırasında yaşadıkları, bekleme süreci vee o güzel haberi aldığındaki sevinci..ve birçok insandan anlıyamayacakları için tüp bebek tedavisinde olduklarını saklamaları...doğuma kadar hafta hafta anlatmış...ben çok beğendim...tavsiye ederim...çok güzel vakit geçirdim onunla....çünkü yatarken vakit geçirmek çok zordur...gerçekten iyi oyalandım....
nie korkutuosun kızı gizemliiii:):):):)
ne zaman zor an oldu hepsi ağrısız acısız bi baktık başladık bi baktık bitti bak sen yarın bi bakcaksın anne olmuşsun:=)
ya cnm ya bana bişiler oluyo ağrı falan kalmadı ççoookk incecik bi sızı giriyo arada yarın test yaptırıcam ya bi siz biliyosunuz bi anaklıma gelio kalbim küt küt çarpıo heyecan yaptı bana bu test olayı 2 saatte çıkıyomuş hastane eve yakın ama gelmeyip hastanenin karşısındaki kafede gazete börek falan takılmayı düşünüyorum hemen gider alırım sonucu iki saat sonra
telde duymak istemiyorum nedense tuaf haller başladı bende yazarken bile içimden bişi akıyo sanki yarın sınava giricekmişim gibi bi acayipim
ayrıcada çok korkuyorum ya olmamışsa
merhaba arkadaşlar bende adet görmeyi bekliyorum adet görünce tedaviye başlayacağım
hadi bismillah hayırlısı olur inşallah senin için canımmerhaba arkadaşlar bende adet görmeyi bekliyorum adet görünce tedaviye başlayacağım
inşallah canım inşallah kanser hastası olduğum için tekrarlar diye korkuyorum benim için çok zor olmaması rahmimin alınma ihtimali var ya o yüzdengizemli rahat ol bak seni okuyunca bende heyecanlanıyorum.yarın bence ikimizde güzel haber yazacaız buraya.hem korkulacak ne var allah aşkına.ucunda ölüm yok ya.yada dünyanın son günümü geldi.yine deneriz.allah yeterki sağlık versin.
semoşcum hadi bakalım hayırlısı inşallah senin içinde hayırlı bir tedavi olur ama böle erkenden stres yaparsan olmaz fıstık yumurtalar gelişmez bu seferselam arkadaşlarrr
bende haftaya çarşamba başlıycam kısmet olursaaa
Ankara Maya da deniycezzz inşalaahhh
ilk denemem olucakk
çok heyecanlı ve stresliyimm
ve de korkuyorummm
Allah hepimizim gönlüne göre versin inşallahhh
kolaylıklar ve sabır diliyorum herkesee
ya cnm ya bana bişiler oluyo ağrı falan kalmadı ççoookk incecik bi sızı giriyo arada yarın test yaptırıcam ya bi siz biliyosunuz bi anaklıma gelio kalbim küt küt çarpıo heyecan yaptı bana bu test olayı 2 saatte çıkıyomuş hastane eve yakın ama gelmeyip hastanenin karşısındaki kafede gazete börek falan takılmayı düşünüyorum hemen gider alırım sonucu iki saat sonra
telde duymak istemiyorum nedense tuaf haller başladı bende yazarken bile içimden bişi akıyo sanki yarın sınava giricekmişim gibi bi acayipim
ayrıcada çok korkuyorum ya olmamışsa
kuzucum tüm bunları yaşaman hissetmen çok normal bende çok gergin gitmiştim o 3 saati beklerken bi takla atmadığım kaldı ama kaçış yok o sonuç öğrenilcek ama ii ama kötü ki yarın sizin sonuçlarınız ii olcak eminim öğreneceksin ooooooohhh başka stresler başlıcak bak ben yarın doktora gidicem ilk defa yeniden kan alınacak bir sürü risk var değer arttımı artmadı mı nolcak stressliyim ama kaçoş yok gidinilcek öğrenilcek..
hadi bakalım güçlü kız git yarın hatta bi arkadaşından rica et seninle gelsin sonucu yalnız öğrenme pozitif olunca insan birine sarılıp ağlamak istio o an:)))
hadi bismillah hayırlısı olur inşallah senin için canım
inşallah canım inşallah kanser hastası olduğum için tekrarlar diye korkuyorum benim için çok zor olmaması rahmimin alınma ihtimali var ya o yüzden
semoşcum hadi bakalım hayırlısı inşallah senin içinde hayırlı bir tedavi olur ama böle erkenden stres yaparsan olmaz fıstık yumurtalar gelişmez bu sefer
ii bari az kalmış canım sizin sorun ne özel olmazsa bundan önce herhangi birşey denediniz mimerhaba arkadaşlar.bende mayıs ayında tedaviye başlıcam.benimde ilk denemem olacak,mayada olacak.şimdiden çok heyecan bastı bakalım neler olcak.herkesin tedavisi hayırlı olur inşş:ecrin_bebek:
canım iiki varsın ya seni tanımayı çok isterdim gerçekten bana çok destek oldun hakkını helal et...yarın bende görkemlide sende hayırlı haberler veririz inşallah....desteğin için tekrar teşekkürler...
fısttıııkk öyle deme hepimiz iyiki varız hepimiz birbirimize inanılmaz destek oluoruz hepimizin birbirinde hakkı var hani yüzünü görmesende orda seni anlıcak birinin olduğunu bilmek bile yetior...hem kimbilir bi gün bi etkinlik yapar hepbirlikte tanışırız...
sende görkemlide yarın güzel sonucunuzu alın havalara uçun yeter...ben yarın giremeyeceğim izmire gidicem doktora büyük ihtimal ile kalırım orda yanımda bilg. olmaz ama ilk fırsatta hemen bakıp yazıcam size tamammmı şekerlerrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?